Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
üksikemadele ja tulevastele üksikemadele...
 
Vilja 03. juuli 2015, kl 17.48
Sain natukese aja eest teada, et olen rase. Tulevase lapse isa (oleme lihtsalt seksparnerid olnud, mingit muud suhet ei ole) ütles kohe ära, et kooselu ta pakkuda ei saa, võib toetada rahaliselt, kui palus kaaluda aborti, millega ma nõus ei olnud. Paljud naised on samas seisus olnud ja, missuguse otsuse vastu võtnud. Kuidas tulevikus hakkama saanud?
 
tea 03. juuli 2015, kl 18.17
Olin juba 34 aastane, kui olin samas seisus. Võib olla, et täbaramas, sest lapse isalt ei olnud loota ka rahalist abi. kuna mul oli korralik töökoht ja oma korter, siis ei kaalunudki aborti. siiani olen väga hästi hakkama saanud (suhteliselt), muidugi on lapsele vaja nii ema kui ka isa. Minul sündis tütar. Praegu juba 11 aastane. Väga suureks abiks oli mulle emapalk. Samuti on lapsega mul vedanud- õpib väga hästi, on kohusetundlik ja igati vastustundlik. Samas tean, kolme last- vaatamata ideaalsele perele- ema ja isa- , kes käituvad väga halvasti ja nendest juba vanemad jagu ei saa. Mina oma otsust ei kahetse . Teisele inimesele on raske nõu anda, kui ei tunne teda. Soovin kõike head ja loodan, et teete õige otsuse.
 
tea 03. juuli 2015, kl 18.56
Muidugi ma saan ka meestest aru, et ei soovi lapsega tegelda ja samas aus mees, et ei anna mingeid lootusi, vaid ütleb tõe kohe välja. Muidugi ei ole ilus meestele lapsi pähe määrida, aga ma uskusin, et suudan ise lapse üles kasvatada. Samas on minu arust ka vale jutt, et normaalsed lapsed tulevad peredest, kus isa ja ema.Pead olema endas kindel ja vaagima kõiki võimalusi. Lapse sünd tuleks ikka vormistada üksikemana. Muidu aastakümnete pärast hakkab lapse isa lapselt abi tahtma.
 
ka mina saan meestest aru 04. juuli 2015, kl 15.15
Kui mees tahab vaid seksilõbu aga naine tahab rasestuda ja see tekitab mehele probleeme, ei saagi seksi, peab teise naise otsima. Kui naine on nõus vaid seksima, millepärast nad rasestuvad , ei saa aru. Kokkulepe on ju olemas.
 
no risk on lati olemas 04. juuli 2015, kl 17.58
no naiste jalgevahel on alati riskid olemas. ei maksa lihtsameelne olla, ka meestel mitte.
 
ei saa aru mitte 04. juuli 2015, kl 22.15
Kui naine ei soovi last, siis ta kasutab rasestumisvastaseid vahendeid ja nõuab ka mehelt kondoomi kasutamist. Eriti veel, kui pole kokku lepitud, et saadakse laps. Miks teemaalgataja seda ei teinud, sellest ei saa mina aru mitte.
 
till on mehe küljes 05. juuli 2015, kl 02.35
kuna till asub mehe küljes, vastutab ka tema, missuguses olekus ta selle kuskile topib. kui kondoom ei sobi, siis järelmaks 18 aastaks peaks ju sobiv hind olema.
 
Autorile: 05. juuli 2015, kl 23.08
Arvad, et usume sind või!? Nagunii salajas lootsid, et määrid mehele tite kaela, et äkki saad siis mehele! Loomulikult PEAD aborti tegema, kui sa vastu mehe tahtmist tema ihuvilja ilmale tood, nuhtleb jumal sind ja sind last veel mitu põlve. Tead ju küll, et vanemate patud nuheldakse laste kaela.
Lapse ja mehe suhtes väga alatu käitumine, kui tood lapse ilmale ning mees iialgi oma last ei näe ega laps oma isa. Samas kui mees on aumees ja jääb sinu kõrvale, siis oled võtnud võimaluse ühel mehel oma õige perekond luua, sest sind ta ei armasta, ta oleks ainult kohusetundest sinu juures.
Palun mine kohe arsti juurde ja pane abordi aeg kinni! Huvitav "võrdõiguslikkus" küll: kui naine ei taha last, siis ta läheb teeb aborti ega hooli mehe tunnetest, kui mees tahaks seda last; aga kui mees ei taha last, siis naine sünnitab sellegipoolest vastu mehe tahtmist.
 
erre 05. juuli 2015, kl 23.58
till on mehe küljes
05. juuli 2015, kl 02.35
kuna till asub mehe küljes, vastutab ka tema, missuguses olekus ta selle kuskile topib.

No egas ta vägisi topi. Naine on ikka selle ilma kondoomita toppimisega vägagi nõus! Ei siis räägi naine mingist võimalikust lapsest ja sellest, kas mees soovib seda või mitte. Saaks aga püksid maha!
 
naine on nõus, aga mees maksab 06. juuli 2015, kl 02.50
ega muud häda sest ei sünnigi, kui mees oma tillil ilma kondoomita igale poole topib: ta maksab elatusrahad 18 aastat lapsele.

naine võib muidugi nõus olla.
 
jäämäega võrreldes 06. juuli 2015, kl 10.14
Tead, see maksmine on ju lapse kasvatamise veepealne osa. Suurem osa jääb ikka hooletu ja kiimas naisolevuse kanda.
 
Kerli 06. juuli 2015, kl 21.01
Jäin grupiseksist rasedaks ja synnitasin ikkagi lapse.Nyyd on tore poiss aga kolmas sekspartner ,kes tema isa,ei taha temast midagi kuulda.Aga miinimumpalga ja vanemate toetusest saan end ots otsaga kokku aetud.
 
ju siis naine ka tahtis 06. juuli 2015, kl 21.32
no ju siis naine ka seda last tahtis. mehelt saadav laspse toetusraha on kindlustatud boonus jaärgmised 18 aastat.

see kes siin grupisexiga rasedaks jäi, lasku sellel mehel DNA teha, kui on isa, hakkab last toetama seaduse järgi. iga raha ikka abiks.
 
ads 06. juuli 2015, kl 21.35
ses suhtes on huvitav tõesti, et tegemist on mõlema inimese.. ihuviljaga, mis idanema on läinud. ning meestel on 0 sõna õigust selle koha pealt, kas asi peaks lapseks arenema või mitte
 
tea 07. juuli 2015, kl 12.51
Teist inimest ei tohiks ikka kohe süüdi mõista, vaid peaks suutma mõista.. Loodus on ikka nii paika pannud, et igal lapsel peaks olema KINDLASTI EMA, isa võib-olla. Kui lapsele emaarmastust ei jagu, ei tohiks sünnitada. Iga naine peaks sünnitama niipalju lapsi, et jõuaks need ISE üles kasvatada. Võib olla on see tõsi julmalt välja öeldud, aga see kaitseb naist igasuguste elu keerdkäikude eest. Kuskil pole ka öeldud ja lubatud, et elu on ainult ilus. Elus on torme, mis murravad maha, ja neist jagu ikka ei saa.
 
teale 07. juuli 2015, kl 18.14
kui kahekesi tehakse last, siis milel põhineb tea idee, et naise vastutab nagu rohkem?
pidavat ju võrdõiguslikkus olema, ma arvan, et ka kohustuste osas.
kui mees midagi ise ei tee raseduse vältimiseks, siis pole nagu raseduse korral 18 aastat mõtet enam möliseda.
 
Madli 07. juuli 2015, kl 18.14
Ei saa aru, miks naine peab enne abielu sexima.
 
vastus madlile 07. juuli 2015, kl 18.34
naine peab mehe ära proovima, et mitte ülejäänud elu mingi käpardi kätte sattuda, keda hambad ristis teenida tuleb, sest naine ei teagi ju mis hea sex tähendab. Kuidas ta teda saab, kui pole proovinud erinevid variante?

teine probleem on puhttehniline sobivuse küsimus. lihtsalt mõned oosad sobituvad paremini, kui mõne teisega..
 
madlidele veel 07. juuli 2015, kl 18.35
miks mees võib sexida enne eabiellumist ja potensiaalset eostada lapsi väljapool abielu nii palju kui viitsib?
kakskikmoraal või mis? madlikesed?
 
Madli 07. juuli 2015, kl 19.28
Kasvatage oma lapsi ja ärge lootke meeste peale keda katsetate sexiks.
 
soovolinik, ae! 07. juuli 2015, kl 23.42
teale
07. juuli 2015, kl 18.14
kui kahekesi tehakse last, siis milel põhineb tea idee, et naise vastutab nagu rohkem?

Eks vist ikka sellel lihtsal asjaolul, et naine jääb rasedaks, sünnitab ja imetab. No kus on võrdõiguslikkus? Täielik korralagedus selles osas või mis, lapsed?
 
teine madli 07. juuli 2015, kl 23.45
madlidele veel
07. juuli 2015, kl 18.35
miks mees võib sexida enne eabiellumist ja potensiaalset eostada lapsi väljapool abielu nii palju kui viitsib?
kakskikmoraal või mis? madlikesed?

Rääkigem ikka meestest, mitte mingitest töllidest, kel ainuke funkav organ asub jalge vahel. Meesteks neid ju nimetda ei saa.
Pole siin mingit kaksikmoraali. Üks vähegi normaalse mõistusega mees ei seksi ka enne abiellumist valimatult ega eosta lapsi väljaspool abielu. Mitte mingi moraalinõude pärast, vaid lihtsalt selle tõttu, et tal mõistus olemas.
mansion ghost 08. juuli 2015, kl 01.45
"naine peab mehe ära proovima, et mitte ülejäänud elu mingi käpardi kätte sattuda, keda hambad ristis teenida tuleb, sest naine ei teagi ju mis hea sex tähendab. Kuidas ta teda saab, kui pole proovinud erinevid variante?"

Ükshetk avastad, et ainult käpardid ongi järele jäänud või jääd mõne "proovija" tööõnnetsega üksi.

Sest "Üks vähegi normaalse mõistusega mees ei seksi ka enne abiellumist valimatult ega eosta lapsi väljaspool abielu. Mitte mingi moraalinõude pärast, vaid lihtsalt selle tõttu, et tal mõistus olemas."

Ja "äraproovitud" väärivad endasuguseid igavesi proovijaid.
 
gõustisugusele 08. juuli 2015, kl 03.49
no su mooril ju ka sinuga ei sobinud sex. räägi, mis tahadm, aga te ei sobinud..
ses mõttes nagu ongi ju tõestaud, et sex võiks klappida, et mitte tükitööd aastakümneid teha.
su naine võis öelda põhjenduseks, mida iganes, aga puudu tal jäi: sexist tõenäolikult..
sust ei ole ju asja eriti, arvestades netis esinemisi..
 
madlidele 08. juuli 2015, kl 03.52
miks seda meest siis nagu katsetada ei tohi? ikka peab ju vaatama ja proovima, kas klapib või mitte.
elu liiga lühike, et sita sexi pärast seda venitama peab hakkama. suhet, ma mõtlen.
ja kui mees on osaline, siis maksab lasvatusrahad 18 aastat ja ongi asi MOTT. inisegu palju tahavad, maksma pannakse nende oma lohakuse eest nagunii.
 
kes on lohakas 08. juuli 2015, kl 10.16
Mis mõttes "lohakus"?! Naine on ju see, kes sexib kummita, et "äkki saab siis lapse ja ühtlasi ka mehele?"
 
Kai 08. juuli 2015, kl 10.53
Kui katsetad ja leiad, et sex ei sobi aga laps tulemas? Mida teha? Hakata elama sama jobuga või kähku leida uus ja ajada see peale?
 
kes on lojakas.. 09. juuli 2015, kl 04.34
mees on lohakas, sest peab maksma hakkama.
naisel võib-olla oligi soosv last saada. kui mees end ise ei kaitsenud, on nüüd vastutav. kogu sex.

kaile ütleks: saad laspe, kui ise tahad ja mehelt lapsele elatusrahad. iga tilliomanikuga küll ei abielluks, niisama elamisest rääkimata. ei näe nagu mõtet.
 
jõudu katsetamisel! 09. juuli 2015, kl 12.06
Ikka katsetage võimalikult paljude erinevate meestega! Peab ju proovima, kas mees sobib või mitte. No teki all ehk sobibki, aga püsti olles pole muidugi aega teda tundma õppida. Tühja sest - sellised proovijad jäävadki meestele proovida ja tõsiselt neid tõsised mehed ju ei võta. Ausalt öeldes - selliste juurde tõsiseid mehi ei eksigi. No kes tahab endale päriseks naist, kellest pool linnajagu on üle käinud? Aga lõdva püksikummiga naistele meeldibki ju erinevate meestega proovida, nii et katki pole midagi!
Ja eks keegi peab ka vallasemade ridu täiendama, halisema laste elatisraha pärast, mehi (kes küll väga sobisid!) kohtuga taga ajama jne. Ja mis põhiline - taguma vastu rinda ja rääkima võrdsest vastutusest, kui mehike nelja tuule poole kadunud.
 
müür ju ees 09. juuli 2015, kl 17.25
no kohtukulli ees peatub ju iga mees. ses mõttes suva, kus ta muidu tuulutamas käib ja missuguses jalgevahes enesetesotust otsimas.
aga sex, mis ei klapi on jube küll.
ses mõttes tasubki ära proovida enne, kui asi laspeni läheb.
gõustisisgused seda ei usu, kuna tema till on paras igasse auku. nii tilluke noh.
aga nisele iga till ei sobi juba tehniliste näitajate poolest ja kõige kohutavam, kui koba käperdaja mees on veel tilli küljes.

on ikka jube küll, kui pead sexi taluma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!