Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Uus maailm.
 
Raffael 12. aprill 2016, kl 13.54
Kui sa oled üksikema vanuses 25-35 Tartust kes vajab nii majanduslikku kui hingelist toetust siis kirjuta mulle.
Vajan enda kõrvale naist kes on natuke elu näinud aga pole veel oma eelarvamustesse kinni jooksnud. Kena oleks kui oled tolerantne ,haritud,humanitaarsete huvide,laia silmaringiga õppimisvõimeline naine.
Tahan näha sind rõõmustamas kui kerkib maja linna lähedal looduses. Rõõmustan,kui sind huvitavad pere ühised ettevõtmised. Minu eelistused on naine,lapsed,majanduslik heaolu,meie ühised sõbrad,huvitav töö ja hobid mis meid ühendavad. Kindlasti ei soovi ma näha lahkukasvamist,hoolimatust ja ainult iseendale elamist.
Kirjuta, siis saame otsustada.
 
mutt 13. aprill 2016, kl 11.38
Liiga ilus,et tõsi olla. Ma ei usu ,et niisuguseid mehi ausate kavatsustega üldse veel on.Alla 30 aastaste hulgast ei maksa küll neid otsida. Kui jutt ongi tõsi siis peab see vanem mees olema...kuigi miks peaks ta nii naiivne olema ja uskuma ,et siit kellegi leiab.
 
leila 13. aprill 2016, kl 11.40
Mine tea...kui ei uuri,ei saa ka teada. Kas keegi on kirjutanud talle
 
Marju 13. aprill 2016, kl 11.42
Raffael,kas Tartu maakonnast naine ka võiks kirjutada...või sobivad ainult linnapreilid ?
 
Pille 13. aprill 2016, kl 15.14
Muidugi tahaks ma oma ellu meest keda usaldada ja armastada.Aga mis siis saab kui su jutt on ilus aga tegelikkus on kaugel sellest mis sa siin räägid? Või kui hiljem selgub et sa ei sobi kasvõi vanuse poolest? Millega sa tõestad
 
Raffael 13. aprill 2016, kl 21.34
lp. mutt , Kui ei proovi,ei saa teada. Lihtsalt kirjuta. Me ei pea nägema,nuusutama,katsuma ega suudlema et teada saada. Üks asi viib ikka teiseni,soovitud tulemust ma ei garanteeri
 
JH 13. aprill 2016, kl 21.38
TO PILLE OLEKS HUVITATUD SINUGA TUTVUMA KUS ASUD KUI NOOR OLED
 
Raffael 13. aprill 2016, kl 21.38
Marju, ära mu tingimusi siis nii täht-tähelt ka võta.Kirjutada võid ka Peipsi äärest. Kui kirjades niikaugele jõuame ,et võiks kohtuda..siis autole hääled sisse ja...
 
Raffael 13. aprill 2016, kl 21.43
Lp,JH, kirjuta mulle Kui ma siin ütlen oma vanuse nt. 25,siis osa ütlevad ,et poisike-pähh. Kui 50, siis ...vanamees kuhu sa trügid. Ma ei taha tekitada eelarvamusi.
 
Raffael 13. aprill 2016, kl 21.44
Pille, sul on niipalju naiselikku vaistu,et ära tunda see õige. Kirjuta.Alustame millestki.
 
yksik 13. aprill 2016, kl 22.12
Raffael sa pole ainuke ma ka otsin aga ei leia seda õiged mitte kuidagi.. Kuigi suur soov oleks
 
Raffael 13. aprill 2016, kl 23.15
yksik, otsimisest on vähe, leida tuleb ka. Ega mul väga suuri lootusi siit kedagi leida pole. Delfi foorumi on kaaperdanud kamp leimijaid ja seepärast tõsised otsijad hoiavad siit kaugele.Aga..kui tuleb aeg, siis leiadki. Kui ei leia,st. pole õige aeg..pead veel küpsema oma üksinduses.
 
kats 13. aprill 2016, kl 23.21
Mul on nelja aastane tütar ja ise saan suvel 25-seks. Mees läks aasta pärast lapse sündi teise juurde. Elu on raske..teen juhutöid ja elan vanemate abist.Olen kuulnud ,et paljud mehed ei võta uue naise lapsi omaks. Mul on ikka oma laps tähtsam kui mees.
 
Raffael 14. aprill 2016, kl 10.34
To kats :Siin halamisest pole mingit erilist kasu. Kui tahad, et asjad kuidagigi liiguks siis tuleb ise midagi teha. Kõige lihtsam on mulle kirjutada.
 
Raffael 14. aprill 2016, kl 10.39
Üksikemad ja naised, lugege veelkord mu esimene postitus läbi.Ma otsin naist kellega me oleme võrdsed kooselus ja maailmanägemises. Selleks ,et aru saada kes on kes,on mu esimese postituse nime all aadress kuhu kiri saata. Ma ei jookse esimese abipalve peale kohale.
 
Küsimus 14. aprill 2016, kl 12.36
Miks ainult üksikema võib olla? Kas sa ise lapsi ei saa või tahad jätta tagala ikkagi vabaks? Mehed, kes lastetud, kipuvad endale liiga palju illusioone perekonnaelust looma. Miks reaalteadused ei sobi? Kui ainult raamatutest rääkida, siis läheb ikka igavaks. See minu arvamus.
 
Raffael 14. aprill 2016, kl 13.09
Lp."Küsimus", ma ei ole lastetu. Mu elu on lihtsalt teelahkmel. Ma postitasin oma teate just siin ,kus arvan leidvat lapsi armastava naise. Räägin ka reaalteadustest..oma hariduse piires muidugi. Ma rõhun avatusele ja eelarvamuste puudumisele. Arvan ,et rangete piiride seadmine ei kuulu tolerantsuse tunnuste hulka. Viitasin oma esimeses kirjas sellele ,et suhtleme meili teel. Kaks- kolm lauset ei anna mingit pilti inimesest. Liiga vähene info jätab palju ruumi ettekujutustele. Ma olen inimeste psühholoogiaga hästi kursis läbi oma mitmete äride ja koolituste.
 
Raffael 14. aprill 2016, kl 13.40
Kui oma kirjakstist esimese julge naise sõnad leian, siis räägime ikka abielust,seksist,lastest ja üksteise huvidest ja maailmanägemisest. Naljakas on näha abielupaari kellest üks loeb voodis Tolstoid ja teine Robert Kiyosaki-t.
 
Si 14. aprill 2016, kl 13.48
Kas sul kerkib maja linna lähedal? Kas oled mingi rikkur?
 
Raffael 14. aprill 2016, kl 15.40
Ma ei tahaks,et kellegi tutvumist minuga mõjutab minu raha. Ma otsin eelkõige inimest. Ütleme nii ,et mul on potentsiaali.
 
Küsimus 15. aprill 2016, kl 14.40
Aga miks sul on naljakas näha abielupaari, kellest kumbki loeb, aga oma huvitatuse piires? Sina loed äriteemal kirjandust, naine loeb ilukirjandust. Siin ei ole nii põhimõtteline vahe kui sa ehk arvad. Suurem lõhe on see, kui sina loed äriraamatuid ja naine vaatab tv-st seebikaid.

Millised on ranged piirid? Üksikvanem ei saa lubada lapsel või lastel üle pea kasvada ja piiride kehtestamine on mitte vajalik, vaid isegi hädavajalik. Jututeemaks saab olla, kui ranged need piirid olema peavad, aga see on juba iga pere kokku leppida, peaasi, et vanemad ise oleks üksmeeles piiride seadmise osas ja sellest kinnipidamise jälgimisel.

Inimeste psühholoogia tundmine aitab sind kindlasti tutvumisel.
 
Maiuuu.. 17. aprill 2016, kl 15.57
Hei sina teemaalgataja..jutt on ilus aga sa nagunii pole tõsi.. :) ma huvipärast isegi kirjutaks, kui sul oleks mõni muu koht kuhu kirjutada.. kena kevadet üksikvanematele!
 
Saaraa 19. aprill 2016, kl 14.51
Ideaalne tutvumiskuulutus. Mul on sober, kelle abielu karile jooksis ja ta naine teise juurde laks. Ta vaga otsib sarnast naist, kedagi kes lastest hooliks ja kodust elu hindaks ja armastaks, aga ei oska kuskilt alustada. Voibolla soovitan tal ka kuulutuse teel proovida.
Ja naised, kes te kohklete, on selliseid mehi selliste soovidega ja vaartushinnangutega kyll ja kyll. Kirjutage talle ja saate teada, kas Raffael on yks neist voi mitte.
 
Raffael 19. aprill 2016, kl 21.23
Olen mõni päev siit eemal olnud kuna sõnavõtud vaibusid. Aga mu esimese postituse nime all on meiliaadress kättesaadaval. Suhtleme !
 
Raffael 19. aprill 2016, kl 21.29
"Küsimus" , Siit mingi seisukoht võtta ja absolutiseerida pole ka kõige targem tegevus. Abielu on kompromisside kunst ja ego nullimine. Päevast päeva kohanetakse üksteisega kuni mõlemal on mugav. Aastate pärast leitakse ,et paremat varianti pole olemas...juhul kui ollakse valmis andestama teineteisele vigu ja tulema vastu seal kus nii väga mugav pole.
 
Raffael 19. aprill 2016, kl 21.31
Saaraa, tänan toetuse eest. Ega ma siit väga kedagi leida ei looda aga mine tea. Mis peab tulema ,see tuleb.
 
Küsimus 20. aprill 2016, kl 20.50
Abielu (miks just abielu?) pole oma egode kadumine. Ei saa niimoodi teisesse sulanduda, et enda minapilt hägustub. Võrdväärne kooslus sisaldab partnerite ühist koostööd, vaadet mitte teineteise otsa, vaid ühes suunas.
 
Raffael 21. aprill 2016, kl 11.46
Abielu on siiani kõige võimsam seisund oma ego häälestamiseks kooselu jaoks. Ma pole rääkinud oma minapildi kaotamisest. "Küsimus" , ma saan väga hästi aru mis suhtlusvõrgustikus arvamustevahetamisega toimub. Kui panen kirja lause,siis sina saad ikka aru läbi oma kogemuste,või meeleolu prisma. Nii ,et ma olen siin loobunud Fb-s ja foorumites vaidlemast. Pigem otsin selle kaudu võimalust kirjavahetuseks. Meil on raudselt ühesugused arvamused abielupoolte kooseksisteerimisest aga siin see ei saa kuidagi väljenduda. Ma olen ka seisukohal, et abielu pigem avardab võimalusi poolte arenguks mitte ei piira neid. Kõik oleneb mehe ja naise sobivusest. Aga seda sobivat poolt ma siin otsingi...mitte ei taha leida naist kelle najal mõnusat ja mugavat elu nautida.
 
Pille 21. aprill 2016, kl 11.57
Kirjutasin Sulle aga ei mingit tagasisidet. Ise tahad üksikema ja mina olen üksikema. Sa olid mu lootusekiir, Raffael. Emban Sind. Pille.
 
Raffael 21. aprill 2016, kl 23.39
Pille, oh sa mu pisike...kuhu sa mulle kirjutasid ? Ühtegi kirja pole postkastis...ootan kannatamatult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!