Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Kas võtta uus pruut või jätkata vanaga? Vana elu häirib
 
Madisss 14. september 2017, kl 10.03
Olen noor 23a tudeng, leidsin kaaslase ülikoolist, väljas käinud kaaslasega kuskil 4 kuud. Tüdruk tegi ettepaneku, et kolida kokku ja viia suhe uuele tasemele. Kuid ma ei saa oma mõtetega rahulikult olla ja ei ole kindel kas peaksin jätkama.
Kuid asi on minu kiiksus. Nimelt ma olen alati unistanud, et võtan endale süütu naise, kellega kõike koos avastada ja elu nautida. Kuid mu kaaslane on käinud välisvahetustes ja maganud vähemalt 7 erineva mehega. See mind lihtsalt häirib nii meeletult, et kui proovid mõelda kokkukolimisele ja temast kui naisest, siis lõpuks on ikka mõtte seal et, ta tundub ikka väga lõdva püksikummiga ning ei vasta mu standarditele. Tüdrukul muidu vigu ei ole, meeldib mu sõpradele, perele , tark ja ilus.

Kuid ma ei saa rahu iseendaga. Kas on mõtet kokku kolida ja loota, et suudan temast hästi mõelda ja saaksin halvad mõtted peast ning rahulikult magada või peaksin minema minema ja otsima sellise nagu ma unistan?
 
... 14. september 2017, kl 13.09
Vastad ise juba oma küsimusele. Ei ole mõtet sellisel juhul ennast petta ja kokku kolida ning pere mängima hakata, kui kindel selles pole.
 
küsimus 14. september 2017, kl 17.07
Kas sa ise oled süütu veel?
 
Küsimus 17. oktoober 2017, kl 19.39
Kuidas see teema on seotud üksikvanemlusega? Üksikvanem ei saa kuidagi süütu olla.
 
Robunsin 29. aprill 2018, kl 14.08
Muidugi ära koli kokku. Sinusugune dogmaatik on koormaks igale naisel..küll ei sobi kuidas ta lusikat kasutab, riidest võtab,toitu teeb,telefoniga räägib ja seksuaaleluks vajalikke kogemusi hangib. Oled sa midagi kuulnud sellest, et kõige parem naine on endine prostituut. Ta hindab sind hoopis rohkem ja omab kogemusi voodieluks. Aga sina mine võta üks süütu kes isegi ei masturbeeri ja siis saad tunda tema teadmistejanu teiste meestega kui sa ise ei aimagi kuidas naisega voodis ümber käia.
 
ise on nagu süütu vä? 01. mai 2018, kl 20.41
ja senini kasutab pliksi peal dildot vä? naljakas mees, kes otsib süütut naist, ise sugugi mitte süütu olles. irw. naljakd lapsmehed ülikoolides nagu.
 
vanamees 27. august 2018, kl 17.55
võid ka nii mõelda, et see on juba pluss, kui ta 7 mehe järel sind nii eelistab, et ettepaneku teeb...
1007 järel eelistamine oleks muidugi veel kõvem sõna..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!