Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Peab teostama
 
TaaviR 25. jaanuar 2018, kl 13.39
Ainuke võimalus inimkonda päästa katastroofi eest. Lubada perele ainult 1 laps, üksikutele mitte ühtegi. Üle ühe lapse maksustada.Praegu on juba üle 7,5 miljardi inimese, edasi ootab nälg, haigused, viletsus ja lõpp. See jutt, et Eestis on lapsi vaja on vale. Mure on ainult laste kasvatamine. Kes kaela hakkab kandma, lahkub Eestist. Meil pole vaja kasvatada teistele riikidele tööjõudu.Vaja on luua tingimused, et inimesed jääks Eestisse ja tuleks tagasi. Võõrtööjõudu mitte sisse lubada. Kapplinn tuleb juba 12.04. 2018a. veepuuduse tõttu sulgeda seal elab 3,5 miljonit elanikku. Sajad miljonid nälgivad maailmas. Maailm tuleb päästa.
 
Susi 25. jaanuar 2018, kl 16.08
Kliimasoojenemine lõpetab maailma.
 
Eeva 27. jaanuar 2018, kl 14.40
Vajalik on vastu võtta ülemaailmne seadus, et lubatud ainult üks laps perele või me hukume kõik näljas ja haigustes. Selleks on viimane aeg.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!