Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
lahutus ja alimendid
 
linnuke 01. september 2018, kl 14.09
Kavatseme abikaasaga lahutada ja ühtlasi teha mingi notariaalse (?) lepingu, et ta hakkab mingi konkreetse summa iga kuu mulle ja lapsele kandma. See leping on vajalik, et ma saaksin korteri ostuks pangalt kergemini laenu. On kellelgi kogemusi, kuidas täpsemalt toimida? St kas kõigepealt lahutus ja siis leping ja kuhu täpsemalt pöörduma peaks sellise lepingu sooviga jne? Palun puust ja punaseks. Kniks :)
 
noh 01. september 2018, kl 22.45
lahutus ja elatis ei ole omavahel kuidagi seotud, seega tehke mis järjekorras aga soovite. No ja huvitav küll, kui soovite teha notariaalse lepingu, siis on küll mõistatus, kuhu selle sooviga peaks pöörduma... :)
 
mina teeks nii 02. september 2018, kl 06.16
Jätaks lapse isale, ise loobuks vanemlikest õigustest.Siis s...ttaks kogu mehe elamise ning tõmbaks leebet.Kellele seda meest ja last õige vaja oleks...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!