Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Mehe isadusest tahtlikult ilma jätmine
 
Mees Tarmo 21. november 2018, kl 23.58
Mind jäi täna painama ühe töökaaslase mõte ja tahaksin küsida kas selline asi on üldse tänapäeval võimalik. Nimelt, kui naine jääb rasedaks ja mees tahab seda last (mees on ise teadlik naise rasedusest ja ka sellest et just tema on lapse isa), aga naine ei taha mingil põhjusel (näiteks kiusu pärast) lapse sündi registreerides isa dokumentidele märkida vaid soovib jääda üksikemaks ainuhooldusõigusega, siis kas lapse isal on võimalik sellesse kuidagi ikkagi sekkuda ja nõuda enda märkimist lapse isana või ongi nii et loeb ainult see kui naine ütleb mehe kaebamise peale et see mees ei ole selle lapse isa ja isa jääbki lapsest ilma? Kas mehel on õigus kohtus nõuda isaduse tuvastamist kui naine ütleb et ei tunnegi seda meest, pole temaga kunagi olnud ja et mees lihtsalt kiusab hoopis naist sellise "valega"?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!