Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Olen emana läbi kukkunud :'(
 
Kurb mõelda 31. oktoober 2021, kl 13.05
Minu poeg oli kuni 14 aastani igati tore, vahva ja hooliv. Kuid saades 14 täis, ta muutus totaalselt. Nüüd sa ta kuu aega tagasi 20, kuid käitub endiselt nagu ensesekeskne teismeline. On võimeline mulle nii halvasti ütlema, dikteerib mulle, mida ma tohin ja mida ei tohi teha, kui asi puudutab mu eraelu ja elukaaslast. Ma poleks iialgi uskunud, et ta sedasi muutuda võib! Kardan, et see süveneb veelgi, kui ta on 25-30 saanud. Kuigi 20aastane võib veel olla hilisteismeline.
Tsl polnud millesyki lapsepõlves puudust, rahad, mis sain üksikemana kuni 18 aastani, lasin tema enda kontole kanda ja toetasin teda ka muidu rahaliselt alati. Ka mu elukaaslane aktsepteerib teda igati, kuid tema samaga ei vasta! Mina oleks nagu mingi karjaplika ta jaoks, kellega manipuleerida igati.
Ma kardan tuleviku suhtes. Sest on küllaga selmiseid lapsi, kes täisealistena on oma vanemaid isegi peksnud või korterist välja visanud, et ise seal elamist nautida. Kardan, et minu poeg muutub samasugusejs minu vastu, kui olen tõesti vana.
Mida teha? Kas on veel lootust, et ta "kasvab välja" sellest hilisteismelise east ja muutub taas toredaks ja heasüdamlikuks!? Ta pole muutunud ei alkohoolikuks ega narkomaaniks, vaid on nendest pahedest prii ja muidu korralik. Aga see iseloom ja see, kuidas ta minuga käitub...olen nii kurb!
 
rullbiskviit 31. oktoober 2021, kl 14.19
Vuttvutt notari juurde ja küsid õigusnõu, et sind välja ei tõstetaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!