Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
ikka algus
 
siilike 11. september 2008, kl 07.54
kas see Andres leidis enne kellegi, algust ei näinud.
 
kängu 11. september 2008, kl 09.09
 
mulle 11. september 2008, kl 09.59
jäi mulje, et keegi kõrvaltmajast krabas lihtsalt Andrese endale. Iseasi, kas mees hiljem ka tehtud "valikuga" rahule jääb, küllap haaras samuti olukorrast kinni kartes, et äkki jääbki täitsa ilma... Mulle jäi miskipärast tunne, et tegi valesti - ta ilme ja olek ei olnud armunud ja õnneliku inimese oma, pigem fakti ette pandu oma (naabrinaine tegi selgeks, et kui saates osaleb, siis unustagu ära, et temaga kunagi enam suhet tuleb, isegi, kui saatest kedagi ei leia).
Mina taolises olukorras oleks lasknud mehel saatest osa võtta ja oma valiku langetada - kui valik oleks olnud minu kasuks, saaksin suht kindel olla, et mehel miskit kripeldama ei jää ja minuga õnnelik on :) Aga ju naabrinaisel oli madal enesehinnang ja kartis õigustatult konkurentsi! ;)
 
siilike 11. september 2008, kl 10.37
äkki see ongi see,et eesti mees üks tuim tükk on.
 
mullele 11. september 2008, kl 11.17
Ära tee ennatlikke järeldusi! Ei tunne sa ei Andrest ega ta "naabrinaist"!!
 
n 11. september 2008, kl 19.11
naabrimutt ilmus välja :)
 
nujaa 12. september 2008, kl 17.08
mulle jättis andres esimeses tutvustavas saates väga hea mulje, kohe nii jäi kripeldama, et oleksin äärepealt ka ise kirjutanud. aga nüüd teda vaadates olen rahul, et ma vedu ei võtnud. miskipärast jättis praegu väga negatiivse mulje, mees nagu tuulelipp. äkki ta ise hoopis selle osalemissooviga provotseeris "naabrinaist" ja sai ta niimoodi lõpuks kätte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!