Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
pole vahet kes kasvatab peaasi, et on tubli inimene
 
pealtvaataja 13. september 2008, kl 17.03
Mind ärritab üldistamine, et ainult ema peab lahutuse järgselt lapsi kasvatama.
Tean peresid, kus üksikema ei saa laste kasvatamisega hakkama ja tean peret kus isa üksi on edukalt viisakad ja kombekad lapsed üles kasvatnud.
On igasuguseid isasid ja on igasuguseid emasid. Mõnda naist ei tohi üldse lastega omapead jätta. On emotsioonideta ja külmi naisi, on nõrku ja saamatuid naisi, on litsakaid joodiknaisi, on psüühikahäiretega jne. Sama lugu on teatud liiki meestega.
Nad ei saa üksi hakkama ja kui teine vanem on normaalne, siis tuleks lapsed jätta selle vanema kasvatada.
Kõik oleb konkreetsetest inimestest.
 
43n 13. september 2008, kl 21.17
jah, ideaalses varjandis oleks muidugi see, et last kasvataks see, kes hoolib lapsest ja ka võimalusi rohkem. ja paraku elu näitab, et ikka naine kasvatab, olgugi et võimalusi selleks erilisi pole ja isa ei ole üldse huvitatud, mis lapsest saab.
ka mina tean peret, kus isa on korralikud poisslapsed kasvatanud. ja tean ka üht noort naist, kes kasvatab üksi poega(16a.), noh kui palju ta nüüd nii kasvatabki. see laps päris väiksest peale üksipäini kasvand ja väga tubli laps kusjuures, uskumattu. ja kaudselt tean ka üht naist, kel tõesti käivad aeg-ajalt psüühikahäired peal. tõelisaelt kahju on mul ta lapsest, kes pidavat 7 aastane olema. siis mõtlen, et kes need isased küll olid, kes sellisele naisele lapse tegid ja vaene laps, nüüd kannatab. sest mis saab jubedamat olla, kui ema viiakse öösel ära politsei/kiirabi/päästeteenistuse saatel. sel juhul ma mõtlen, et miks isa ei võta last kasvatada, aga ilmselt pole toogi normaalsem
 
just 03. oktoober 2008, kl 21.29
õige muidugi iga pere otsustab ise kas lapsi kasvatab.osad jagavad lapsed ära .tean ka mehi nüüd juba penskarid kes oma lapsed ilma naisteta üles kasvatasid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!