Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
üksikvanem otsib kaaslast :p
 
etherial 17. september 2008, kl 00.20
Ja täiesti tõsiselt :) Niisama nalja teha ja ringi tõmmelda enam ei viitsi. Üksi olen olnud 2a. Poeg on 1,5a. Ise olen n 26a. Hää meelega suhtleks mõne üksikisaga, aga lapsetus ei ole takistuseks :p
 
tönn 17. september 2008, kl 01.46
tore siis
 
matemaatik 17. september 2008, kl 15.12
nii, et päris raseduse alguses läksite lahku juba, kui te üldse lapseisaga koos elasite?
Ja aastakese oled nalja teinud ja muidu tõmmelnud?
 
to matemaatik 17. september 2008, kl 16.58
2 aastat olen jubedama korralik emme olnud :) See kõlab nüüd, nagu enne seda oleks hull l..s olnud. Aga näe, ei olnudki. Täitsa norm noor inimene olin ja olen.
 
Kaasaelajast naine 17. september 2008, kl 20.10
Ma ei ole küll üksikema, naine aga siiski, aga ma südamest loodan ja elan kaasa üksikvanemate unelmate partneri leidmisele. Elus on liiga palju keerdkäike seletamaks ühte või teist põhjust, miks lapse isaga enam koos ei olda. Tublid on need naised, kes hoolimata kõigest kasvatavad, armastavad, hoiavad oma lapsi. See on suur väärtus!
Jõudu ja päikest!
 
üks üksikisa 17. september 2008, kl 21.53
ise olen ka väikse põnniga üksi, vahepeal üritanud ainult mõnega suhelda, aga lõpuks ikka lapse pärast jääb asi katki. niisamagi on suhe alguse krdi hea, aga hiljem juba lapse pärast üle kivide kändude. arvan, et lootusetu kuskilt netist leida omale kedagi leida.
 
to üksikisa 17. september 2008, kl 22.26
Mul on kolm last.Suhe on ka.Aru ei saa nendest inimestest,kellel LAPSED segavad elada-et nagu sa ütled,algul ok ja siis asi vajub ära lapse pärast.Jamade naiste otsa oled komistanud.Samamoodi on mehed memmekad,et lapsega naise puhul on laps miinuseks.Ma enda kohta võin küll öelda,et lapsed pole takistuseks!Nojah,edu sulle,mina olen hõivatud...
 
viimasele 17. september 2008, kl 22.38
Kas sa ei usu, et ema lastega võiks olla õnnelik? Milleks selline jutt: lapsed segavad elamast?
Ma ei saa jälle aru nendest naistest, kellel mees on kohal nr 1. Kas pere on siis täisväärtuslik, kui mingi isane majas?
 
üksi 19. september 2008, kl 11.11
mul kaks vahvat last ja aasta üksindust, lapsed küll kooliminevad aga tundub kuidagi suhtlootusetu midagi kusagilt leida. Väsinud üksi kõigest, tahaks nii jagada! Aga noh, otsin ju hingesugulast, lihtsalt seksist pole huvitatud, juhututvusest samuti. Vanusega muutud pirtsumaks :) Laste pärast küll ei muretse, sest neil oleks ka vast hea, kui mõni tore sõber tekiks.
 
to üksi 19. september 2008, kl 11.45
Vaata, et mingit pooleveernsagiga meest majja ei too, kes su lapsi ahistama hakkaks, igasugu poole mõistusega jobusid on liikvel. Hoia oma lapsed juhumeestest eemal ja ära mõtle laste eest, nemad küll su joobardisi ei taha näha, keda koju vead. Mine välja litutama aga laste kodu olgu puutumatu su mehikestest.
 
üksi 19. september 2008, kl 13.12
no mida jutt, eelmine! No see küll minu otsustada, eks. Pole kavaski kedagu suvalist koju vedada. Ja mingi ringitõmbaja ma ka pole muide. Sa oleks nagu kibestunud kuju! Just poole mõistusega meestest hoiangi eemale, kahjuks ainult sellised ongi liikvel.
 
- 20. september 2008, kl 19.23
mis siis teie arust peaks tegema:6aastat lahutusest möödas, ema leegutab ringi´, rahalist toetust vist hakkab tulema kui soomes sujub tal, naist pole ja mõningaid naisi häirib kui ma sean lapsed nendest kõrgemale ,Kuidas siis peaks endael naise saama kui ma ei tohi lastele pühenduda, ootama veel 5aastat kui lapsed iseseisvad!!!!!!!!
 
loogish 22. september 2008, kl 19.48
kui laste kõrvalt ei jää aega mehe (naise) jaoks või kui mehe (naise) kõrvalt jäävad lapsed võõraks, siis järelikult polegi suhteks valmis. normaalne suhe kujuneb meeldivaks kõigile ja iseenesest.
 
- 24. september 2008, kl 09.47
TO- loogish aega ma ikka veidi leian aga ei saa ju nii elada, et lastega tegelen siis kui MUL aega on, vaid siis kui neil selleks soovi või vajadust on,ema ju naguinii leegib ringi ja aastas paar korda suhtlevad!!!!Ja naine kes ka lapsi kasvatab peaks ju hästi mõistma kui mul on tähtsam lastega olla kui lõbutseda, lõbu võib ju edasi lükata lastekasvatuse vigu aga pärast ei paranda!Kui olin 6-ne ja ISA suri kasvatas mind ema üksi, meid oli 4 venda(vanemad), on üksikvanema lastest mingi ettekujutus!!!!!!
 
to - 24. september 2008, kl 23.01
kas sa oled üksikisa? Kui vanad lapsed?
 
raske leida õiget 23. oktoober 2008, kl 23.22
Mina ei olnud ka veel siiani õiget leidnud. Eelmine elukaaslane sallis väga minu last, aga jõi ja oli naiste suhtes vägivaldne. Aga praegune, ei salli mu last, omavahel saame hästi läbi ja tal naisteviga küljes. Peaksin ka vist selle mehe välja vahetama. Elukaaslased ja lapsed ei pruugi üldse klappida. Ei ole kerge tänapäeval norm meest leida.
 
armsake 20. november 2008, kl 00.33
Leida võib ju ka netist,ajalehe kuulutusest jne.tänapäeva elu on nii kiire tempoga,et pole aegagi väljas käia,seda enam kui oled üksikvanem.Ise olen ka üksikvanem kasvatan 3,5 aastast tütar ja sooviks leida enda kõrvale kaaslast,sõpra kellega suhelda.Olen mõned korrad ka üritanud aga pole leidnud inimest kes võtaks omaks naise lapse algul on küll,et laps pole takistus jne.aga lõpuks tehakse ikka lastel vahet.Saan aru,et oma on ikka armsam,ega lapsed pole ju süüdi et nende vanemad ei ela koos.Ja see nii nõme,et lastel vahet tehakse,laps on laps.Aga see ju vaid minu arvamus kõigest sellest.
 
trebla 04. detsember 2008, kl 04.35
Üksikvanemal on keeruline. Tavaliselt laste, kodu ja töö kõrvalt ei näpista aega kohtinguteks. Mõned tuttavad, kes minu arvates tõeliselt täiuslikud on, on leidnud sellise võimaluse,et kohtuda teiste üksikutega erinevatest andmebaasidest kulub sellele kogu su elu ja tulemus võib ikkagi jääda nulli lähedaseks.
 
maivi 05. juuli 2009, kl 11.16

Kiri üksikisale!
Lugesin sinu kirju ja ma täiesti saan sinust aru!
Kasvatan ka ise üksi lapsi ja tean kuidas see asi on,tegelikult kui väga tahta jääb aega üle küll.
On ju palju üritusi kus saab lastega käia ja muidugi peab ka lastele andma aega ka omaette olla,nii kasvab iseseisvus!
Õhtul oleks tore lapsi koos magama panna ja mõne tunni omale pühenduda,kas pole tore?
Kui juhtud mu kirja lugema siis võid ühendust võtta ja võiksime koos aega lõbusalt veetaüksi või lastega!!!
 
mahvanda 08. juuli 2009, kl 20.45
to;ÜKSIKISA :-)
Võta minuga ka ühendust....
Mul samuti laps :-)
Teeme koos midagi põvenat:)
 
Üksikisa 14. juuli 2009, kl 13.51
Olen ka üksikisa (29)ja laps 2 aastane.Kui kellegil igav siis võiks kirjutada :)
 
emm 18. juuli 2009, kl 13.32
nii nummi Üksikisa....kirjutage naised !!!
 
veel üks üksikemps 30. august 2009, kl 17.01
.....prooviks siis ka üksikisa leida, kui juba otsitakse siin. Võiks karsklaste elukommetaga, sest ise ei suitseta ja ei tarbi alkoholi. Ise olen Tallinnast ja laps läheb sel sügisel kooli.
 
loobunud otsimast... 12. september 2009, kl 22.15
olen nüüd juba pea 3 aastat üksi olnud , korra küll proovisin, ühe üksikisaga, aga see otsis vist vaid koduhoidjat ja lapsehoidjat, et saaks ise ka lõpuks elada, tema enda sõnad! Vahel tundub, et ei tea need üksikisad ka mida nad tahavad.
Seega nüüd kasvatan parem lapse suureks ja siis vaatan edasi mis saab :) Ma ei ole nüüd küll lootusetu, kuid ei viitsi sellel edevuselaadal enam pakkumisi oodata. Teistele, kes aga jaksavad veel, soovin muidugi edu :)
 
tõmmelda? -nojah 17. september 2009, kl 02.00
Miks te enne ei otsinud endale meest ja lastele isa:

-----------------üksikvanem otsib kaaslast :p Autor: etherial
Aeg: 09-17-08 00:20

Ja täiesti tõsiselt :) Niisama nalja teha ja ringi tõmmelda enam ei viitsi. Üksi olen olnud 2a. Poeg on 1,5a. Ise olen n 26a. Hää meelega suhtleks mõne üksikisaga, aga lapsetus ei ole takistuseks :p----------2 aastat olen jubedama korralik emme olnud :) See kõlab nüüd, nagu enne seda oleks hull l..s olnud. Aga näe, ei olnudki. Täitsa norm noor inimene olin ja olen.--------- niisamagi on suhe alguse krdi hea, aga hiljem juba lapse pärast üle kivide kändude.----------- Just poole mõistusega meestest hoiangi eemale, kahjuks ainult sellised ongi liikvel.------------ Aga praegune, ei salli mu last, omavahel saame hästi läbi ja tal naisteviga küljes. Peaksin ka vist selle mehe välja vahetama---------
 
öörahu 20. september 2009, kl 20.16
Küll mõnel jagub siin seda sappi pilduda ja teisi parastada. Mitte ei saa aru , mis osadel inimestel küll viga on ?
Olen ka üksikvanem -laps 11 a ja peaaegu kogu aja oleme sellest lapsega kahekesi olnud. On olnud küll üks pikem suhe sellel ajal aga järelikult polnud veel see ÕIGE. .Lapsega klappis alguses väga hästi ja kõik oli justkui korras. Plaanisime ka koos ühist lapsukest aga siis järsku leidis härra ,et ikka ei sobi talle lapsega naine.Leidis endale noorema ja parema. Kui ei siis ei. Nüüd härra üksi ja äkki oleme jälle talle tähtsad ja tahaks tagasi tulla.Mis sellistest eksemplaridest arvata ? Jõudu teile üksikvanemad ja kannatust. Ja ilkujaid ei tasu tähele panna-egas siis lollus häbiasi ole.Ju nad saa kuskil mujal end väljendada- siis leidsid siin koha.
 
laps riigile 09. oktoober 2009, kl 20.44
ei ole kerge leida endale uut kaaslast, see on kajuks nii! Aga palju lihtsam on lapsi teha, seepärats on üks võimalus sobiva kaaslase leidmise korral ja juhul kui laps saab takistuseks,- laps anda lastekodusse või asenduskodusse, alati saab teda seal ju vaatamas käia ja ka vahel koos olla! - Alati on variante kui vaid vähegi mõelda ja pingutada!
 
jah 29. oktoober 2009, kl 21.36
riigil on neid vanemateta lapsi väga väga vaja...Mõtlete ka veidi....teie armsad mehi otsivad emmed?Leiate uue mehe,saate taas lapse ja äkki jälle ei sobi lapse isaga...kas siis jälle uuele ringile..?Otsige inimene,kes teid ja teie last mõlemat hoiaks ja armastaks....
 
teemaalgataja - etherial 21. november 2009, kl 00.07
Autor: tõmmelda? -nojah
Aeg: 09-17-09 02:00

Pisikese paarikuulise hilinemisega vastan... et siin oled pisut liiga palju juttu minu suhu pannud. Algus oli minu poolt, edasi juba teised toredad siinviibijad ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!