Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
24.09.08 saade
 
kats 25. september 2008, kl 08.34
Kuidas meeldis?Minule meeldis Reinu naistest Galina.Leena võiks järgmine saade selle tobeda Kristjani välja hääletada,jube lausa
 
Käsna Kalle 25. september 2008, kl 09.00
Leena on ilus tüdruk, aga ilmselt pole palju neid mehi, kes oleks nõus hakkama kasvatama võõraid pisikesi lapsi. Kristjan on rohkem selline fafafa mees ja temast asja ei saa. See prillidega vend oleks nagu reaalsem kandidaat, sest tal lapsed endal olemas. Kuigi temperamendilt tundusid nad erinevad olevat. Ega see vene naisega kooselu saa kerge olema.
 
sss 25. september 2008, kl 09.43
Kristjan pigem jahib Leenat kui ilusat naist,vaevalt ta on arvestanud,et paks hakkama kahe lapse kasuisaks.
Taavi on küll asjalik mees,pani käe kõlge kus vaja.Mulle ta väga meeldib.
See teine prillidega tüüp tundus alguses täielik nohik,aga tegelikult päris asjalik mees.
Kristjan oleks ainus,kelle välistaks täielikult.
 
pollo 25. september 2008, kl 09.45
Rutt on minu jaoks väga ebasümpaatne,kogu aeg tal mingi virin lahti,ei meeldi üks,ei meeldi teine.Ime kah,et üksik.
 
aga 25. september 2008, kl 10.29
Taavi on mitmes saates osalenud ja mitmest naisest lahku läinud.midagi on ikkagi viltu.reisi saatest,kellega ta koos oli,selle naisega ta sobis ülihästi,aga tal olid kaksikud.ei tahtnud vb neid kasvatada.Leenale ta küll ei sobi juba välimuse pärast.võiks hakata oma kehakaalu vähendama,siis vb leiab naise ka.
 
Täpitriin 25. september 2008, kl 11.11
Leenale ta küll ei sobi juba välimuse pärast.võiks hakata oma kehakaalu vähendama,siis vb leiab naise ka. - kus sina tead, mis Leenale sobib või mitte? Kas Leena on kuskil välja öelnud, et talle meeldiksid sportlikud mehed? Sellest Leena kolmikust on tema kõige sümpaatsem oma olemuselt ja käitumiselt.

Rutt on oma iseseisva elu jooksul liiga iseseisvunud ja see on muutnud ta tugevaks ja karastunuks, aga seda halvas mõttes. Ta hääletoon on juba vinguv, isegi siis kui ta sugugi halba ei mõtle, näeb ta rohkem negatiivset. Eriti halva mulje jätab ta võrrelduna näiteks Leenaga, kes on selline soe, sädelev ja malbe, heas mõttes lapselik.
 
eh 25. september 2008, kl 12.32
mulle ka üldse Rutt ei meeldi.pirtsakas naine alati tal sada häda. ma ise ka ei tea miks aga mulle meeldib Jaak. vaga vesi sügav põhi tundub aga soe süda.
Leena meeldib mulle samuti,kuid seal saates küll ühtegi meest pole kes talle sobiks.
 
mulle rutt meeldib 25. september 2008, kl 12.43
vinge mutt on. leena...lollikesed, see on ju vaga vesi, sügav põhi. rutt on aus naine ja põhjalik ka. selline äge feminist. loomulikult pole talle seal saates ühtki väärilist meest. äkki keegi kirjutab talle privaatselt siiski ja hakkab saateväliselt asja ajama. jumalast väärt tädi on.

leena olemuse olen mina küll 100% ära tabanud. kaval on lihtsalt. tõmbab nn "õigeid" mehi ligi. mina leena sihtgrupi meestest küll lugu ei pea. a rutt on aus ja otsekohene, põhjalik ka. ja ilus ka veel lisaks kõigele. jumalast ägedaid ja õigeid küsimusi ju esitas mehele seal saates.
 
Täpitriin 25. september 2008, kl 13.03
12:43
Milles seisneb Ruti põhjalikkus? Milles seisneb Ruti väärtus? Millised olid need ägedad ja õiged küsimused?

Mulle meeldivad ka mehed, kes teavad kuhu tahavad jõuda, kellel on eesmärgid ja arusaam, kuidas sihte saavutada.
 
öäkk 25. september 2008, kl 13.04
Rutt ja ilus,nõia nägu peas,terava pikk nina jne. ilusast asi kaugel,inetu naine. aina vingub ja viriseb, mõnitab inimesi.
ma ei usu,et selline endale kedagi leiab kui siis hetkeks.
väga võimukas ja ülbe naine. vinge mutt,eh jube naine.
 
Kats 25. september 2008, kl 13.06
millegipärast on mul ka selline tunne, et see Leena malbus on kuidagi võlts...
eile tahtis Leena kaamera ees vastust: miks mees maha jäeti- no ei ole viisakas küsida, et terve Eestimaa teaks teise pereasju, mis on sügavalt isiklikud ikkagi...
 
Kisa 25. september 2008, kl 13.52
Kas Taavil on kaksikud? No ma tea, loodame siis et nad ei ole piisavalt vanad veel selleks, et telekast vaadata, kuidas nende isa endale uut naist otsib...
 
jaagu poolt! 25. september 2008, kl 14.03
tean seda inimest isiklikult ja võin öelda et tegemist on ühe südamlikuma inimesega keda tean...
saates ehk tundub ta tõesti natsa kummaline aga muidu väga ok inimene... ;)
ja rutt... nii palju kui kuulnud olen pidi väga rõve naine olema.... olen liiga palju halba kuulnud tema kohta.... kahju hakkab mehest kes ta kunagi päriseks endale saab!
 
Pähkel 25. september 2008, kl 14.20
Olen Rutiga kunagi pidu pannud, täiega möllab. Väga heal arvamusel endast, tema ja maailm. Olen ka temast väga rövedaid asju kuulnud.
 
ma ka jaagu poolt 25. september 2008, kl 14.31
üsna kinnine inimene tundub aga seest väga soe ja südamlik. ta ei oska ennast väljendada, läheb siis sisemiselt lahtisemaks kui on õige inimene kes teda mõistab. rut jah üsna ebameeldiv tegelane.
 
ma ka jaagu poolt 25. september 2008, kl 14.35
huvitav oleks teada mis tähemärgist on Rutt. kaldun arvama kas lõvi või sõnn.
 
Pähkel 25. september 2008, kl 14.40
Rutt on ambur.
 
Täpitriin 25. september 2008, kl 14.49
Pähkel, tõsi ka või, ma ei ole nii kamandavat, halvustavat ja domineerivat amburit veel kohanud?
 
mulle rutt meeldib 25. september 2008, kl 15.02
rutt esitab meestele põhjalikke küsimusi: on sul mingid pikemad eesmärgid ka või kulgedki nii nagu jumal juhatab? see, et ta väga ratsionaalne ja konkreetne on, see on lihtsalt ta loomuses. mulle sellised meeldivad. mingi finantsjuht sobiks rutile hästi, aga mitte mõni uinamuina elame-näeme maamees.

rutile on kõrvale vaja tugevat meest, mitte selliseid vasjasid nagu seal talle ette söödetud on.

rõvedat saaks iga inimese elust pajatada. ka siinkommenteerivate "õilishingede" kohta.
 
ma ka jaagu poolt 25. september 2008, kl 15.03
kohutav selline kamandaja ja ambur,jube jube. piinlik kohe.
ja kes Jaak on tähemärgist?
 
Täpitriin 25. september 2008, kl 15.11
15:02, kas see "kulgedki nii nagu jumal juhatab" oli seal lõpus ikka väga vajalik? Selline halvustava hinnangu andmine teise senisele elule, et kui sul sihti pole, siis pole sa ka midagi väärt. Sellised küsimused nüüd küll põhjalikud pole. Tunne huvi teise eesmärkide vastu, mida ta kavatseb veel saavutada, kuhu jõuda, aga jäta oma hinnangud endale või ütle need hiljem omavahel kaameraga välja. Kui sa nii mõtledki, ära siis kõike välja ütle. Sellisest otsekohesust ja ratsionaalsust küll vaja pole.
 
ma ka jaagu poolt 25. september 2008, kl 15.16
Täpitriinuga nõus. mulle tundub,et Rutt otsib rikast ärimeest,saaks haljale oksale.
 
huh 25. september 2008, kl 15.18
ei tea mis ambitsioonid sel Rutt'il endal on? kellena ta üldse töötab- Saastamarketi kassiiri nägu on ees ja samamoodi maitsetult kõik näpud sõrmuseid täis laotud:D
 
mulle rutt meeldib 25. september 2008, kl 15.28
miks ei ole sellist otsekohesust vaja siis? sa, täpitriin, oled muidugi see nurga taga susistajate ja s...keerajate mõttelaadi esindaja. ma ei saa nt sellest aru, miks peab tegema salakavalat moosinägu, kui miski ei meeldi. see ju olulisima otsuse tegemine inimese elus, uue elukaaslase leidmine. kui ei sobi, tulebki öelda, et ei sobi. milleks see võltsvagadus?

mis puutub halvustavate hinnangute andmisse, siis sina, täpitriin, tegeled sellega siin, delfis päevast päeva. ahjah, kuidas ma küll unustada võisin - nurga taga ju täitsa võib!:)
 
ma ka jaagu poolt 25. september 2008, kl 15.33
mulle rutt meeldib;
tead igalühel on oma arvamus. sina neid arvamusi ümber ei lükka.
mulle Rutt ei meeldi ja kõik. ta on väga vinguv ja ebameeldiv inimene. muidugi kindlasti on veel sinusguseid kellele ta meeldib. aga milline normaalne mees tahaks sellist vingu kärakat ja peolooma. esiteks kuidas ta välja näeb,riided on täpselt maalt ja hobusega. ja aina kritiseerib teisi. ühesõnaga ma tahaks näha seda meest kellega ta hakkab koos olema.
 
Täpitriin 25. september 2008, kl 15.38
"Kui ei sobi, siis tulebki öelda, et ei sobi" - nõus, pole mõtet inimesele öelda, et sa oled ääretult tore ja siis kaameraga omavahel anda mõista, et arvamus sootuks teine.
Ma ei ole nurga taga susisejate ega keerajate mõttelaadi austaja, aga ma ei leia, et inimese teistsugust, sulle sobimatut olemust, peab iga hinna eest mättasse taguma - kui Jaak ei tahtnud/viitsinud enam seal seikluspargis turnida, siis kohe "ma olen sinus nii pettunud". Selle asemel, et kiita inimest, et tal on ilus ja maitsekas kodu ning huvi tunda, kes tal on aidanud tal seda kujundada pigem hinnang "huvitav milline see ilma naisekäeta oleks". Üks ving ja virin ja halvustava otsimine. Ütle üks koht, kus ta on kiitnud kedagi, see teisele mehele öeldud "sa ületasid end" oli ka nagu ema lapsele ütleks. Mis asi see võltsvagadus veel on? Viisakust ja taktitunnet nimetakse nüüd nii või?
Kui talle ei sobi need mehed, siis nii öelgugi, aga ärgu VIRISEGU. Too mustade juustega lahkus ju saatest, kuna jäi üks sobimatu kandidaat.
 
mulle rutt meeldib 25. september 2008, kl 15.44
selle viimase kommentaariga olen muiugi nõus, täpitriin. viriseb, jah, aga otse ka ei ütle.
ju tal pole muud võimalust: leping on sõlmitud ja mäng tuleb lõpuni vedada.
 
ma ka jaagu poolt 25. september 2008, kl 15.46
huvitav miks Rutt ei saatnud Jaaku saatest ära või Mihklit kui talle nad ei meeldinud.
 
tean 25. september 2008, kl 15.57
oi küll te võite siin iriseda Ruti kallal.Appi millised vingatsid te ise olete tulete siia delfisse siunama!!!kui te siin kõik nii teadjad koos olete siis äkki võtate Kristaga ühendust ja saate viimases saates julgelt kaamera ees suu puhtaks rääkida!!! vaatame palju neid julgeid on?
 
??? 25. september 2008, kl 15.58
jaak on tüüpilise rullnoka moega, kes kaanib õhtul purkide kaupa õlut sisse ja vedeleb diivanil. ja kui suu ka veel lahti teeb, hakkab eriti piinlik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!