Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Naised-rahaahned?
 
anne 27. september 2008, kl 07.20
Kuidagi jäi sellest sarjast mõru maik juurde.
Tundus,et Evelinil olid võlad kaelas. otsis rikast meest.
Samuti Rutt,kellele mehekandidaadid polnud piisvaalt head(rikkad)ja mängis nendega irooniliselt kutsudes neid poisteks jne
Veljo elas samuti suht kitsastes oludes.Üks naine kohe küsis,et kas Koplis jube pole elada ja kuda naabritega on?Nagu naabrid oleksid assotsiaalid ja narkarid:P
Nagu aru sain elab ka Leena väikses toas koos lastega.
Lihtsalt jube vaadata kuidas elu on kõik materiaalsusele rajatud
 
potiemand 27. september 2008, kl 09.25
Mis parata,tänapäeva elu juba on paraku selline.....ja ilma rahata ei saa kuidagi.
 
jaja 27. september 2008, kl 10.29
litsid on ikka raha peale väljas
 
nnnnnnnnn 27. september 2008, kl 15.53
täitsa tross. inimese tagasihoidlik elamine võib näidata küll tema piiratud rahalisi võimalusi, aga see ei anna alust teda rahaahneks tembeldada. see näitab just tema oskust ka piskuga toime tulla
 
to anne 29. september 2008, kl 16.06
Imelik oled v? kust sa seda rahaahnust järeldasid? Kõik olid juba pealtnäha rotid, mis seal enam uurida. Ja oleks imelik kui naist ei huvitaks, kas mees saab pere ülalpidamisega hakkama või mitte. Mees kes normaalselt raha ei suuda teenida on luuser ja ambitsioonitu.
 
hellu 01. oktoober 2008, kl 12.04
minu arust ka,sellex mehed ongi,et peret üleval pidada
 
imelik suhtumine 02. oktoober 2008, kl 12.00
Ma ka ei saa aru kust siit võis välja lugeda rahaahnust? Kas ise elad lossis või? Kui remont pooleli või muu taoline olukord siis ei näita see küll totaalset vaesust. Kõige nõmedam veel järeldada listsalt et Evelinil võlad kaelas. Ma olen kõiki saateid vaadanud ja nii küll inimesi paika ei paneks:(
 
Meeli 14. oktoober 2008, kl 20.52
to anne

imelik oled või? kas sa tõsimeeli usud, et keegi läks sealt saatest rikast meest otsima?? rikkad mehed ei lähe üksikvanema saatesse end eksponeerima ja pealegi on neil valikut küll;) iseasi, mida tähendab sinu jaoks rikas. enam vähem normaalne arukas mees teenib alati hästi.
 
Tead 17. oktoober 2008, kl 23.01
ma ei saa aru, mis rahaahnusest sa siin räägid?
Kui sulle näidatakse kodu ja väidetakse, et see igatseb naisekätt, aga iga nurk selles kodus karjub hoopis mehekäe järgi...kas sa suudad seda meest mehena võtta??? Või kas või sotsiaalse inimesena?
Kallis inime, kui lähed mehele (või võtad mehe), siis täiesti minimaalne on see, et suudad teda austada kas või sellel tasandil, et ta on sinuga enam-vähem võrdne. Onju?
Teiseks, Rutt on nüüd küll nii heal järjel (palju paremal, kui mõni hehel olev ja ülemust omav naine), et raha pärast ta küll meest vaatama ei pea, aga samas, miks ta peaks endast sitemat meest vaatama?
Aru ma ei saa, miks peaks normaalne naine...näiteks asotsiaalist huvituma...nii abiandmise korras või?
Armastusest ära tule rääkima, sest enne saadet polnud keegi armunud, armastusest rääkimata. Ikka mindi vaatama seda, kas keemia tekib ja, et see keemia kaine mõistusega väga vastuollu ei läheks.
 
tetonaator 01. november 2008, kl 18.24
aga naised ju enamasti ongi alati raha peal väljas. siin pole midagi uut.
 
pille 02. november 2008, kl 18.13
ja mille pea mehed väljas on??? mina küll raha peal väljas pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!