Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
eilne saade!
 
mirjam 02. oktoober 2008, kl 13.21
minu arust sobivad Anita ja Veljo ideaalselt kokku.,see teine naine ei sobi üldse veljoga,sädet ka nende vahel pole.
ja Ruti kodus oli väga ilus ja luksulik,mulle jäi temast parem arvamus kui eelmistes saadetes.
aga jah see saade ajab tõesti narma,komöödia.
 
Täpitriin 02. oktoober 2008, kl 13.30
Milles see Anita ja Veljo vaheline säde väljendus? Marion tundub inimesena parem ja sõbralikum kui Anita, ta jätab sellise pingutatud inimese mulje.
Ruti kodu ja luksulik? Nojah. Ma parem ei ütle midagi. Marioni maitseka, äsjaremonditud ja samas õdusalt koduse elamise vastu see küll ei saa. Aga plusspunktid Rutile eilse käitumise eest.
 
mirjam 02. oktoober 2008, kl 13.38
Veljj tiirleb ka Anita ümber,mitte ainult anita tema ümber.
Marion võib olla parem inimene ja toredam aga ta ei sobi Veljoga. olgu see Anita selline pirtsakas ja paljudele ta ei meeldi aga ma arvan Veljo valib Anita, eks näib.
Jah Rutt oli tubli,minu arvamus temast paranes,aga see Mihkel on kohutav ja kooner samuti. Jaak on selline nagu ta on,maalt ja hobusega aga vähemalt ei koonerda.
 
,.- 02. oktoober 2008, kl 14.03
nägin eile veidi saadet ja täna lõppu. eks see rutt ole jah veidi valiv ja teab mida tahab, samas vahel liiga julmade ütlemistega ja kamandaja. võiks vähe rahulikumalt võtta, kena korter jah..aga ei usu et praeguseks ajaks ta kellegagi neist koos. veljo ja anita käivad kah kaks sellist veidi eputajast ..ei tea vahetpole. ning pooled üksikvanemad saate alguset puudu. ei tea mis nad venitavad mõned mehed jäänd ja needki ei sobi eriti v.a. leenale võibolla keegi. ei tea mitu saadet jäänd on? 1,2või jäävadki venitama, aga nalja saab, rutt ja tema alluvad:D.
 
yx n 02. oktoober 2008, kl 15.03
Rutil pole isegi mitte kellegi seast valida.Jobukari koos.Jaak ei koonerdanud,aga korra tegi imelikku nägu küll kui kimpude eest summat küsiti:))
Rutt on üksikvanem,aga millest ta seda suurt korterit üleval peab.Selleks peab ikka väga hea sissetulek olema.Huvitav millega ta tegeleb,võibolla mainiti seda saates aga ei pannud tähele.
Marion on Veljole liiga hea,aga edev ja pealetükkiv Anita sobib talle küll igati.
Huvitav kumma valib Leena?Kristjan on ka edev ja väga heal arvamusel endast.Ei tea,miks kõikide kodusid ei näidtud?Oleks tahtnud Anita kodu ka näha.
 
tunne 02. oktoober 2008, kl 15.11
minul on tunne et Leena valib Taavi.
lihtsalt.

taavi on selline muhe aga samas asjalik, ootab oma hetke, et las teised rabelevad ära, mina jään iseendaks, küll ka minu etteaste kord tuleb...

naine otsib ju ikka elus enesekindlat stoilist meest, mitte kätejalgadega vehkivat või endassesulgunud vennikest.
 
leenale 02. oktoober 2008, kl 15.26
Ma ei saa aru,kuidas saab nende kahe vahel valida üldse.Kumbki ei ole mees,mõlemad elupõletajad ja naiste mehed.
 
jehuu 02. oktoober 2008, kl 16.07
Mis ürpe see Krista viimases saates kandis? Mingi uus trend või? Jäi mulje, et on endale kas põlle või kodukitli selga unustanud, kui koduköögist saatesse pidi jooksma...
 
J. 02. oktoober 2008, kl 16.12
Huh, mu meelest see Anita on küll jube kekutis :D Ei sümpatiseeri, ei näe temas erilist siirust ja lojaalsust. Teine naine on kindlasti tõsiseltvõetavam, taktitundelisem ka.
Oi-oi, aga see Mihkel, jeerum, ma olen täiesti veendunud, et tegemist on gayga. Mida ta üldse seal saates teeb? Nojaa see lillepoe teema.. no mida?:D oleks võinud selle summa eest siis lihtsalt ühe väga ilusa lille osta või midagi, mitte mingit nelgikimpu hakata meisterdama :D On ju teada, et väga vähestele lähevad nelgid peale. Aga Jaak on ka üsna kummalise käitumisega, ma ei saanud hästi pihta, tundus, et ta pidevalt pilkas oma konkurenti. Ruttist samuti arvamus paranes, nunnu kodu oli tal ja tõesti, ma ei väsi kordamast - vaene Rutt :D Ise ju tegelikult väga kena naine, mis sest, et võimukas ja taktitundetu ja siis sellised mehed. Kui ta natuke suudaks oma ego alla suruda ja malbem olla, siis leiaks ta kindlasti omale väärilise mehe. Meeldib väga Leena Taavi, nii nunnu ja äge mees :D Ja see prillidega oli ka nii tore, mul oli temast nii kahju, kui Leena ta välja hääletas. Aga Kristjan on see-eest tõesti lausa häirivalt edev, ei tekita erilist usaldust, selline mees ei suudaks küll mingit erilist turvatunnet pakkuda.
 
gigi 02. oktoober 2008, kl 16.27
Vai Taavi on nunnu?
Nu Tean ,et Taavi on veel kõvem naistemees,kui Kristjan!
Taavi ikka vahetab neid naisi iga poolaasta tagant.
 
nii naljakas 02. oktoober 2008, kl 16.38
nagu mingid külamutid piimapukil:DDD
 
oh 02. oktoober 2008, kl 23.18
ärge inimesed toonitage, et jaak on maalt ja tuleb hobusega. ka maal on inemesed, kes sõidab hobuga kes mersuga. ja kui maal on maakad, siis linnas linnavurled, saite aru , üleolevad.
 
maakas 03. oktoober 2008, kl 11.23
olen sellega täitsa nõus
 
mulle 03. oktoober 2008, kl 17.51
mulle meeldib väga leena selline siiras naerusuine ja soe.hästi armsa olemisega.naised kes kaaslast otsivad on kõik kenad.mehed osad on ikka klounid aga seda naljakam see komöödia on.
 
teadja 03. oktoober 2008, kl 20.54
mirjam on tont :S
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!