Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
leena pole enam üksik
 
lia 15. oktoober 2008, kl 12.50
tänases sl õhtulehes artikkel et leena ja taavi leidsid teineteist. Palju õnne neile ja loodan et mitte ainult leenale kaaslane vaid ka lastele hea isa on Taavi. veelkord õnne neile!!!!!
 
miks 15. oktoober 2008, kl 15.16
Miks küll lehed kõik ette ära pasundavad?Nüüd pole üldse enam huvitav saadet vaadata.Täitsa nõme.
 
xxx 15. oktoober 2008, kl 15.21
Ma ei saa aru,kuda saatetegijad keelitasid teisi mehi jääma?
Huvitav mis tunne Kristjanil või teistel võis olla,kui Taavi peale nn kaamerate kinnipanekut miilustas Leenaga.
Või nagu lugeda,jätsid Kristjani tuppa magama ja Taavi läks Leena juurde @!#$.
 
... 15. oktoober 2008, kl 18.58
mulle ei meeldi see mäng. aina reeglid ja mängime. Näidanud kohe, et armunud on ja mängust välja.
 
vaataja 16. oktoober 2008, kl 17.29
Leena lastel on isa, see kes lapsed eostas või on ühel üks isa ja teisel teine isa. Noormees, kes Võib olla hakkabki Leenaga elama, ei ole automaatselt isa ega midagi, (ainult ema mees) kunagi ehk kasuisa vaid.
 
ahhhaaa 16. oktoober 2008, kl 19.51
Vaene Leena nüüd sai küll endale mehe,kauaks.Ja Taavi ei ole endagi last(lapsi) üles kasvatanud.Miks ta peaks Leena lapsed üles kasvatama.Leena sai endale mitte mehe vaid nuku,kes lesib voodi peal.
 
hm... 17. oktoober 2008, kl 00.23
Mulle tegelikult Taavi meeldib aga aga meenuavd teatud detailid seoses temaga :D
Kas ta mitte ei osalenud aastaid tagasi Maire Aunaste juhitud saates "Reisile sinuga", kus ta ühe neiuga reisile sõitis ja siis lennukis/ reisil hoopis teise naisega tuvus ja temaga "Malaisia" saates ei osales :D
njah ja siis mulle meenub veel see ka , et Reisile sinuga saates ta toonitas, et tal on maja ehitus pooleli :D ja nüüd ma siis veendusin, et njah tal tõesti "ehitus pooleli" :D
Ilmselgelt on Taavil realiti-sõltuvus :P
 
??? 17. oktoober 2008, kl 10.48
Tundes seda inimest siis jah tema need lubadused ja ütlused ei pea paika.Aga mine tea ehk on muutund natuke.Maja tal oligi isegi ja seal ka elas aga see ei kuulunud talle.Üritas seda remontida jne.Jagas seda maja oma sugulasega.Aga loodame,et nüüd siis jäävad ikka kokku nad Leenaga sest muidu läheb Taavi põhja küll oma eluga nii.
 
p 17. oktoober 2008, kl 15.28
Nii naljakas komm on eelviimane:))
 
vod 18. oktoober 2008, kl 23.27
to hm: sul täitsa õigus

http://akamai.tehnokratt.net/pictures/ninjaportaal/liinajataavi.jpg
 
njaah 20. oktoober 2008, kl 17.50
issver ma loodan et taavi jääb nüüd selle leenaga kokku sest muidu vaene leena.sellest inimesest lihtsalt ei saa lahti, tegelikult on ta pisut kiiksuga,mulle tundus et tal on mingi kalduvus noormehi kimbutada, aga nooh loodame et ta on muutunud ja leidnud selle mida otsis.
 
´´ 27. oktoober 2008, kl 10.40
Taavi vajab ainult tuntust,kui saabub argielu,on ta kadunud,kaameraid ei ole enam.
 
mnjah 04. detsember 2008, kl 18.16
Tuttavaks Taavit ei saa nimetada, aga küll mäletan teda telesaatest
"Vabad ja Vallatud, " kust ta kauni hambaarsti Mariiga Egiptuse reisile sai. Kahjuks juba reisi ajal tutvus uue eestlannaga, kelle samasse hotellituppa ja voodisse tiris ning millest sai alguse uus "suhe." Reisil tutvutud matsaka naisega mindi koos oma "suhet" proovile panema "Malaisia" saatesse ning peagi peale saadet mindi lahku. Nüüd tuli saade "ÜKsikvanem otsib kaaslast," kus Leenaga mõned kuud kodu mängiti ja siis jälle vanad kombed välja lõid, selline see meie Taavikene on. Isiklikud tuttavad ei ole, kuid sõpruskond sama ja oleme ühes seltskonnas olnud, ei aja mingit kägu. Leena oleks võinud valida ükskõik, millise teise mehe sealt saatest ja oleks stabiilsema elu saanud. Taav jääb Taaviks, isegi ta oma õde ütles "Üksikvanemate saates, " et vennal on probleeme suhte hoidmisega. Kahju on Leenast, ei midagi muud.
 
tundmatu 14. oktoober 2009, kl 14.25
Taavi meenutab mulle mu eksmeest,kes vahetab neid naisi nagu sokke.Kui see saade eetris oli siis mõtlesin et vaene Leena,sellise mehega pole mitte midagi teha.Litsi meest ei muuda midagi,mina oma mehe sellepärast maha jätsingi.Sellistega ei suuda kaua koos elada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!