Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Saade
 
SIpsik 23. oktoober 2008, kl 02.20
Pole seda saadet,üksikvanem otsib kaaslast vaadanud.Nägin tutvustavaid klippe,seal oli neid rohkem,täna vaatasin oli põnev aga miks ei olnud Reinu,(postikandjat)ka ei olnud,siis üks blondide juustega naine,kellel oli üks tütar,üks kena tumedate juustega tüdruk oli tutvustavas saates ka aga täna polnud.Mis nwndest on saanud?
 
n36 23. oktoober 2008, kl 06.43
Reinu tõesti viimases saates ei näidatud.Postipoiss ja too Vist oli Annika Saaremaalt leidsid vist juba enne saadet8kirjutajate seast) omale kindla elukaaslase.See tumeda peaga tüdruk(kahjuks nime ei mäleta) oli vist ainult kahes esimeses saates ja kuna talle ilmus esimesele kohtamisele ainult 2meest siis ta tegi kaadrite taga vist oma otsuse ja hakkas ühega neist koos elama.Üks nendest meestest teise saatesse enam ei ilmunud,aga nad suhtlesid neti teel ja jäi mulje et nad meeldisid üksteisele.Võimalik,et ka mina pole 100% kõike sellest saatest näinud ja ei tea täpselt mis juhtus.
 
ei leidnud 23. oktoober 2008, kl 08.31
tollele paksule naisele lihtsalt ei kirjutanud keegi.
 
_ 23. oktoober 2008, kl 12.02
"Postipoiss" Võrust leidid tõesti ise kaaslase ja seda ta vabandavalt ka ütles. Sümpaatset Reinu näeme järgmine kolmapäev (saateaeg ei võimalda korraga kõike näidata) aga kahjuks see brünett n-ö katkestas(ühte pidas enda jaoks liiga vanaks ja teine mees lihtsalt ei tulnud teisele kohtamisele). Annika ja selle saarel elava mitme lapse ema kohta ei oska öelda, kas ei saanud kirju või näeme neid hilisemates saadetes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!