Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
laimust kõrini
 
Jaak 03. detsember 2008, kl 10.36
Mul on kõrini sellest, et mind siin foorumis sõimatakse ja mõnitatakse! Alles oli siin teema "kas seksiksite Jaaguga raha eest?", kus mind täiesti maatasa tehti. Ma ei ole tegelikult selline mats, nagu saatest mulje jäi ning mulle meeldiks, kui te minu laimamise lõpetaksite! Vastasel puhul pean pöörduma politsei poole!
 
Olga 06. detsember 2008, kl 08.54
Kas Jaagu püstitatud teema või mitte, aga olen samuti arvamusel, et aitab küll. Saade on läbi ja jätke see mees ning teisedki osalejad nüüd juba ükskord rahule. Kaua võib?!
 
kata 06. detsember 2008, kl 14.48
Olgaga nõus!!
 
Minu arust,,, 12. detsember 2008, kl 23.54
Jaak ruulib!!!!
 
minu 18. detsember 2008, kl 00.00
arust oli Jaak tõeliselt huvitav ja südamlik meesterahvas. Lihtsalt need beibed jms rahvas ei kannata inimest välja sellisel kujul või määral. Kõike head Jaagule ja edukaid ettevõtmisi!
 
üks tädi 23. detsember 2008, kl 01.20
No ei saa ometi hakata tõsiselt võtma mingite tundmatute kommentaatorite arvamusi, mis on kohapeal ja kuidagimoodi välja mõeldud. Ega nemad ei määra küll kellegi elu ega tegemisi. Millal on enne austatatud ja arvestatud nimetuid aliaseid, mitte kunagi ehk nõuka ajal käisid nad kaebamas. Nii et tohmaneid on ja kui nende järgi elama hakata, siis ei tule sest midagi välja. Sa saada kõik kus krt! Ela ja õitse ning julgete päralt on maailm. Rahulikke jõule!
 
what 24. detsember 2008, kl 18.15
Kas Jaak on tõesti käinud Tartu Ülikoolis?
 
Jube Koll 25. detsember 2008, kl 21.09
Hästi lihtne on meedia hammasratta vahele jääda. Tean seda ise omast käest. Kord kui oli Võsa Peeter keda enamus armastavad ukse taga ning korraldas endale teadmatultki trianglit koos kaamera meestega... Helistasin politseisse, teatasin et ei saa kodunt lahkuda kuna kaamerad ja nn "Võsa Pets" on ukse taga... selle peale vastas kornik: "tulge jaoskonda ja kirjutage avaldus"..

Kui sa ei ole parasjagu meedia keerises, siis sa ei saa kunagi aru kuidas see võib haiget teha. Minult võeti ära kodu kus olin sündinud ning üles kasvanud kuni 17. eluaastani.. aga kõigil oli nagu hea meel et sundüürnikud kodu kaotasid.

Jaaku näidati sellises valguses nagu kõige parem meediale tundus... tuleb leida ükskõik mis teemast väikene pöörde moment et see huvitavaks muuta, et massid jälgiksid... vahet pole kas õõvastusest või meeldivusest.

Jaak võib tore mees olla, võib ka mitte olla aga keegi ei saa seda kindlalt väita kes Jaaku ei tunne või ei ole tema tuttav või sõber.

Jaak, ma mõistan sinu nördimust aga ükskõik kui palju ja kui põhjalikult sa ei seletaks kui normaalne inimene sa oled, ikka ilmub välja mingi nn "vihane arvustaja" kes on sinu kohta öeldut vaid pealiskaudselt jälginud ning esitab mingisuguse täiesti omapoolse demagoogia, idee sellest kuidas sina välja näed.


TEISTE INIMESTE ARVAMUS EI OLE TÄHTIS! TÄHTIS ON SEE MIDA SINA ARVAD ENDAST! SEE TEEB SINUST MEHE KES SA OLED!!!

Ma tahan näha neid inimesi kes võivad öelda, et on alati käitunud veatult...

Jaak, sinu terviseks :D
 
tuutu 27. detsember 2008, kl 19.09
Ja sina tead, sest sinu sobimatus temaga teeb temast kohe halva inimese. See et ta sinuga läbi ei saa, ei tähenda et ta oleks halb vaid teistsugune. Keegi ei saa üheselt kõigile meeldida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!