Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Lihtne/keeruline küsimus
 
Cleer 11. detsember 2008, kl 18.39

Teema ei puutu absoluutselt viimase hooaja saatesse, ent ootan teie mõtisklusi. Eelmise hooaja maamehe lugu ( nimelt mees Arvi, kes mängis lõõtsa, töötas RMK-s) ja saateväliselt leidis naise, Krista oli kohal tseremoonial jms. Arvi meeldis mitmetele naistele. Nüüdseks Arvi nukravõitu, ent pead ta norgu ei lase.
Kas on veel kellelgi meeles see laulumees (nn. sadomasovestis )
Arvi?.
 
ei 11. detsember 2008, kl 18.57
ei mäleta küll seda arvit
 
mina 11. detsember 2008, kl 19.01
Mina mäletan seda Arvit küll aga ei tea miks ta nüüd nukravõitu on? Ta võttis ju naise, peaks kõik hästi olema.
 
Cleer 11. detsember 2008, kl 22.25

Arvi on hästi optimistlik, rõõmsameelne, nn. rahvainimene abikaasa ( ei ole kohtunud) on tõsimeelsem jne. Ent võtan endale ühe metsatare kolka vanamuti volitused, ja sõnan, et mees 40 + ei saa majja tuua naist senikaua kuni majas elab perenaine ( loe:Arvi ema). Arvi peab ju bareerima kahe naise vahel. Täna just oli jutuks maamehega, ja mõtlesin, et kas keegi veel mäletab teda?. Tita aga on tulekul.
 
jah 12. detsember 2008, kl 10.40
Aga siis võiks Arvi kui edukas endale eraldi elamise vaatama. Sest kui tita ka veel tulekul siis seda enam. Ei sobi vanainimesega noored kokku. Seda nähtud küll ja küll.
 
tolad 12. detsember 2008, kl 23.46
vanainimene kulub majapidamises alati ära, eriti kui titt tulekul ja lapsehoidjat vaja.kui mees meeldib, siis õpi ka tema emast lugu pidama...
 
Mats 27. detsember 2008, kl 13.43
Üks tuttav mees ütles oma tulevasele: "Kui sa hakkad oma ämmaga , see on minu emaga hästi läbi saama siis on midagi kahtlast ja ma lähen otsin endale aegsasti teise naise!"
Praktika näitab, et ainult erandjuhtudel mahuvad ämma ja minija ühe pliidi juurde! Ettekäände tüliks leiab alati!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!