Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
palun arvamust.
 
hele 18. jaanuar 2009, kl 23.51
Läksin välismaale tööle.Esialgu üksi(kasvatan üksi 8-aastast poissi)et vaatan kuidas töö jooksma hakkab ja kuidas siinse eluga harjun.Ei tahtnud last poole kooli aastapealt võõrasse riiki tuua.Nüüd on probleem ,et lapse igatsus tohutu ja tunne on koguaeg selline,et kohe lähen eesti tagasi.Kuigi eestis olles olin tihti ja pikalt tööl,ei olnud lapsega ninnu nännu ninapidi koos nagu üksikvanemate laste kohta arvatakse.Kas peaksin lapse ikkagi siia tooma ja siis vaatama mis edasi saab või peaks ikka eesti tagasi tulema.
 
äää 20. jaanuar 2009, kl 12.49
Kui laps tahab välismaale minna, siis laps kindlasti kaasa võtta. Kui see variant ei tule kõne alla, siis Eestisse tagasi. Selles eas laps harjub ka kindlasti eluga välismaal Praegune variant lahus elada ei tule kõne alla, hiljem kahetsed...
 
hele 20. jaanuar 2009, kl 17.59
Kahetsen juba praegu,lihtsalt ei saanud teda poole kooliaasta pealt kaasa võtta.Ei teeadnud ju isegi mis tegema hakkan ja kui kiiresti korteri saan.Aga aitähh nõuande eest,kulus marjaks ära.
 
HeleKallis tüdruk! 19. veebruar 2009, kl 11.36
Ära muretse kõik loksub paika .Juba kevad käes ja varsti laps lõpetab kooli ära Kui sul on vähegi võimalik mõtle praegu endale ja säti oma asjad paika siis võta laps oma juurde .Siis sul rohkem talle pakkuda
.Usu tean mida räägin.Laps on siis õnnelik kui tema ema on õnnelik Hoia ennast ja ole tubli
 
j 19. veebruar 2009, kl 13.46
las ikka laps lõpetab selle klassi Eestis ära.mis keeles ta välismaal õppima peaks?
 
hele 21. veebruar 2009, kl 18.10
Selle klassi lõpetab ta eestis ära.Ja õppima peab hakkama inglis keeles.Oleme temaga rääkinud ja ta ise ütleb,et on nõus välismaale tulema.peaasi et minuga koos saab olla.Mul sellepärast mure,et ei taha talle mingit traumat tekitada ja talle miagi päris peale suruda.
 
lea 15. märts 2009, kl 21.14
...muretseda ei ole sul põhjust, minu laps tuli minu juurde inglismaale 5 aastaselt, kooli läks ei osanud sõnagi inglise keelt, nüüd on 8 aastane ja loeb ja kirjutab nii eesti kui inglise keeles,õpetajad on siin väga abivalmid ja keelt mitteoskavatele lastele on neil oma programm,kui sul on mõni küsimus, annan sulle heameelega nõu, kuidas ja mis sa tegema peaksid ja mis soodustused sul on, kui sa last siin kasvatad, kirjuta mulle, liia41@hot.ee
 
ka ema 16. märts 2009, kl 08.07
Julgelt las lõpetab klassi ära . Inglismaal on nii head väikesed koolid, et laps õpib poole aastaga inglise keele ära , pole probleemi.
Olin ise Inglismaal kaks aastat ja laps oli 4 kui läksin. Uskumatu, aga olen õnnelik, et ta nii ilusat inglise keelt räägib.
Tulin tagasi eestisse, mõnes mõttes on südamel hea, aga materjaalne pool on olematu. Lapsed ei tohiks rahamuredega kokku puutuda, vähemalt sellest ei tohi rääkida.
Lastetoetus ja tax-sid korvavad sulle nädalapalga, koolipiima raha saad ka, kui oled lapsega üksi. Saad hakkama ja jääb ülegi veel.
Igal juhul edu sulle.
 
irr 29. aprill 2009, kl 08.59
Ema ja laps kuuluvad kokku,teistpidi mõtlemist ei saa olla.Edu sulle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!