Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Portaal üksikvanemaile - www-yksikvanem.com
 
Kairi 10. juuni 2009, kl 20.37
MTÜ Üksikvanema heaks on loonud nõustamisportaal üksikvanemaile -www.yksikvanem.com

Lehe siht on toetada last üksi kasvatavaid vanemaid moraalselt, nõustada üksikvanemaid nii juriidilisel kui psühholoogilisel tasandil ning aidata kaasa ühiskonnas tervete pereväärtuste kujunemisele ja püsimisele.

MTÜ Üksikvanema Heaks saab pakkuda psühholoogilist nõustamist ka individuaalkohtumiste läbi.

Registreeritud kasutajatel on võimalik suhelda foorumites, lisada ja lugeda kuulutusi ning jagada oma mõtteid teiste sarnases olukorras inimestega.

MTÜ alustab peagi koostööd Tööturuametiga ning laiendab teemaderingi sotsiaalse - ja võlanõustamisteenuse osas. Viimane on mõeldud peredele, kel on tekkinud toimetulekuraskused.
 
memm 16. juuni 2009, kl 22.36
Üks üksikema kasvatab üksi oma lapsi, teine üksikema kasvatab üksi oma lapsi. Veel on üksik isa, kes on mõnede nende laste isa.Keegi neist pole eriti õnnelik.
Üks neist lastest küsib: kes on parem, kas nende emme või teiste laste emme? Igal lapsel on ju oma emme kõige parem!
Laps küsib: Aga kes siis on parem, kui võrrelda neid kahte emmet ja laste issit? Memmele on issi parim ja tahaks kõige selle pärast nutta!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!