Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Lapsehoidja
 
Liina 20. juuni 2009, kl 18.05
Tervist kõik üksiklapsevanemad!
Niisiis on mul üks väike pakkumine. Kui keegi soovib oma lapsele/lastele hoidjat siis pöörduge minu poole. Nimelt pole mul töö kõrvalt midagi teha ja mõtlesin, et rakendan oma kogemusi milleski. Olen varem lapsi hoidnud, nimelt oma õelast(1-5 aastaseni), olen teinud seda ka tasuliselt- hoidsin 4 ja 7 aastaseid lapsi aitasin neid koolitöödega, õpetasin natuke eesti keelt(nimelt nad olid venelased)ja seega pole probleem ka muukeelsetest perekondadest lapsi hoida. Enda arvates olen selles töös päris kogenud ja oskan lapsi kantseldada, ärahellitatud lastega olen läbi käinud ja saan ka nendega hakkama.
Mõtlesin, et esimese korra (või paar korda) oleks see teenus tasuta hiljem võibolla tasuline(seda võib läbirääkida).
Probleem on aga selles, et ma veel töötan 7-15 või 15-23. Võin tulla peale 23 kui väga vaja aga muidu peale 15 ja vabadel päevadel (töögraafik: 2 päeva 7-15 ja järgmised 2 kella 15-23. ning siis kaks päeva vaba).
Olen 19. aastane(naine). Asukoht Tallinn.
Palun kõigepealt kirjutada e-mailile.
Ootan, teie kirju. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!