Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
soovitage midagi
 
daam keskeas 11. august 2009, kl 16.02
mul mure poja pärast,on teine nii ülikorralik,ei joo isegi õlut,ei suitseta,narkotsist vist ei jaga ööd ega ilma. Aastaid tal juba 23,üksikuna elab minu krt.
Mure selles,et nii noor inimene ei tunne huvi ei vastaspoole,ega ka samasooliste vastu,igasugune seltsielu puudub,tuleb töölt ja maandub arvuti taha(kas on võimalik,et just seal elatakse end välja,kontrolliksin,kuid kahjuks on mu arusaamised internetist piirtud).
Kui võrdlen ennast praeguseaja noortega,siis meil oli küll mitmekesisem elu,tihtipeale pidime tantsupeolt tulles magamata tööle minema.
Soovitage midagi,sest kauaks mind ennastki.
 
oooo 12. august 2009, kl 05.25
Mammakene! Muretse iseenda pärast ja lase pojal oma elu elada. Lase ta lahti ja ära nuhi. Mine parem tantsima! Edu Sulle!
 
pojad muret teevad 14. august 2009, kl 09.44
no on tekkinud mingi ports selliseid imelisi tegelasi. just nende nettide ja telekate kaasabil. kui köik hästi läheb siis vöib sinu poeg 10 aasta pärast naise vötta ja tekib normaalne elu.
 
iiris 25. august 2009, kl 11.35
Täiega libateema. Tahaks näha üht ema, kes muretseb selle pärast, et laps ei pruugi alkoholi, ega narkootikume. Haige!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!