Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
koolitoetus tartus
 
silvia 12. august 2009, kl 21.47
sellel aastal jäeti lapsed koolitoetusest ilma.kui ma üksi pean saatma 2 last kooli,siis ei kujuta ettegi,et miinimumpalgaga midagi erilist kooliasju ostad.niisamagi ei tule ükski kuu õieti välja ja mingit lisatööd praegusel ajal täiesti võimatu leida.ka alimente ei saa ma sentigi,sesttöötult mehelt pole midagi võtta,ainult kuluta kohtuuksi.puuduvad ka toetavad vanemad.mingi võimalus ehk on,aga vähemalt sotsiaalosakond ei pakkunud küll midagi välja,sest ka toimetulekupiirid on ju nii väikesed,et 5 krooni jääb veel ülegi.olen mures algava kooliaasta pärast,sest midagi head pole oodata.aga keda see ikka huvitab,sest igaüks vaadaku ju ise kuidas hakkama saab.edu kõikidele üksikvanematele!
 
ml 10. september 2009, kl 12.33
kas oled ikka uurimas käinud elatisraha asju? ega see ei loe, et mees töötu, lapsed ju teie mõlema omad. mine ikka kohtumajja ja tee avaldus, vist kolmandal korrusel, laste dokumendid kaasa. ega see, et ta on töötu, ei päästa teda kohustustest. mine ja uuri asja, olen kuulnud, et niisama lihtsalt see asi ikka ei käi...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!