Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
No kus need kohad siis ikkagi on
 
vabale ja vallalisele mehele 15. mai 2010, kl 14.36
Pole imestada, et sa oma õigekirjaga netist naist ei leia.
Orienteeru jah vallasemadele, nad ei ole väga nõudlikud:)
 
Skinny Bitch 04. juuni 2010, kl 11.18
Üksikemasid on kahte tüüpi, ühed on need, kellest räägib viimane kirjutaja. Et nende latt on madalal ja nn allahinnatud kaup ja keda keegi ei taha (eriti). Minu isiklik arvamus on muidugi midagi muud, aga see selleks. Ja siis on teine tüüp üksikemasid, nemad on klass omaette. Neil on laps olemas ja nad ei otsi meeleheitlikult suhet, neile ei ole vaja meest mehe pärast. Tavaliselt on neil kooselu olnud juba, nad on juba õppinud oma vigades ning nad teavad, mida nad EI TAHA oma ellu. Neil ongi oma lapse heaolu kõige tähtsam, iga mats löögile ei saa (vastupidiselt mõne siinkirjutaja arvamusele, et otsige üksikemasid, et seal saab jne). Ja see peabki nii olema. Uskuge mind, lihtsalt seksi saavad naised igalt poolt, ka ontlikelt abielumeestelt-pereisadelt. Need naised ei otsi seksi, vaid pühendumist, aega, hoolimist ja armastust. Kui need on olemas, siis tuleb seks ise :))

Lapse saamisega ei kao soov ega vajadus armastuse ning inimliku läheduse (täiskasvanute suhte) järele. Tavaliselt leiab meid armastus siis, kui me oleme otsingud lõpetanud, see küll ei lohuta, ma tean :)) Tuleb olla õnnelik, et olete julgenud elada, saada lapsi ja armastate oma lapsi. Laps on sinu liha ja veri ja peabki olema kõige tähtsam, mehed tulevad ja lähevad, aga lapsed jäävad. Üksikemadele tsiteeriks ühe hea sõbra sõnu: "Laps on väga hea indikaator, see hoiab tühikargajad eemale!" Nii ongi. Olge rõõmsad, päike paistab ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!