Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Kuidas anda teada?
 
Küsimus! 24. oktoober 2009, kl 12.04
Mis te arvate,kui on tekkinud suhe meeldiva inimesega ja ta ei ole veel selliseid delikaatseid küsimusi esitanud ala kas sul lapsi ka on? Mis arvate kas peaks suhte alguses ise teema ülesse võtma ja teada andma,et olen üksikvanem või minna edsi niikaua,kui aeg seal maal,et jutu käigus tulevad sellised asjad ise välja.Kardan just seda et äkki peetaks hiljem mind ebaausaks,et pole varem rääkinud?
 
Thea 24. oktoober 2009, kl 13.32
Seda teemat ei ole vaja spetsiaalselt ülesse võtta aga jutu käigus võiks ikka mainida, et ta aru saaks. Inimestest, kellest väga hoolid ei tohi üle astuda, sa räägidki oma tähtsamatest inisuhetest kui juhus tuleb.
Ja kui ta on mõistlik inimene ja sinust hoolib siis ta võtab ka sinu lapse omaks.
 
Küsimus! 24. oktoober 2009, kl 14.01
Hm!Asi ongi selles,et olen mees!Ja see teeb olukorra keeruliseks.Nüüd kus hakkan terveks saama kogu sellest möödunud jamast,tundub et üks vahva inimene silmapiiril.Aga kui nüüd kiindun ja siis kui tuleb ilmsiks eelpool mainitu siiiiiis.....
 
Minu arust 24. oktoober 2009, kl 15.39
on äärmiselt meeldiv, et on olemas ka kohustundlikke isasid.Ükskõik mis selle üksik-isaduse põhjustas.See näitab hoopis seda, et mehel süda ikka tõesti õiges kohas.Eriti ei usu, et selle peale viltu vaadataks, mina ei vaataks igatahes.Ise asi on see, kas naine suudab last omaks võtta.Mina olen üksikisa tütar ja minu isa n.ö pruutidel oligi põhihäda selles (neil kõigil oli endal ka esimesest kooselust laps), et nad kartsid et ei suuda mind omaks võtta ja et võivad ülekohut teha.Samas selliseid asju annab ka nii teha, et ülekohut ei teki...Edu igatahes ja soovitan rääkida aga mitte nii, et kohe teemat üles võtta aga nii jutu käigus
 
jk 26. oktoober 2009, kl 09.55
Räägi muidugi, kui on väärt inimene, siis kohe kindlasti ei ehmata ta selle peale ära ja ei pista jooksu ning samas, sullegi vb lihtsam kui alguses kohe räägitud saab :)
Btw, lapsed on armsad !
 
Tõeliselt 26. oktoober 2009, kl 18.36
imelik "suhe" on tekkinud teema algatajal. Milles see suhe väljendub??? Minu lolli peaga arvates iga suhte lahutamatu osa on RÄÄKIMINE. Ja rääkimise ajal on ju mustmiljon võimalust oma lapsest teada anda....oi, näe, lubasin lapsele kommi osta, midagi viia, tuua, talle järele minna.....
 
Küsimus? 26. oktoober 2009, kl 19.09
Just Tõeliselt...Lollipeaga on sellised lahmimised ala kommi ostmine, mähkmete vahetamine ühe inimesega suheldes tõesti tähtis!Jääme ikka moodsaks.
 
to küsimus 06. november 2009, kl 14.49
olen üksikvanem ja kui kellegagi kohtun/tuttavaks saan, siis ütlen kohe ära et kasvatan üksi last. minu arust on see ainuõige. ei hakka mina nii olulist asja teise inimese eest varjama. ja pealegi kas laps on häbiasi et teda üldse varjama peaks? mina ei ehmuks iial ära kui kohtuksin mehega kes üksi last kasvatab :) vaatan peale oma lapse sündi maailma veidi laiema pilguga ja annan inimestele võimaluse, sõltumata siis sellest kas üks,kaks või kolm last...
 
Küsimus? 12. november 2009, kl 20.44
Tehtud!!Asi muutus,peale teada andmist,et ohoo...ma olen kaksi!Ja uskuge mind,et vitsad kaovad vette!
Tänud kaasa elamast!
 
mis mis 13. november 2009, kl 11.00
mis mõtte kaksi???
lapsega kaksi?
või nüüd hoopis kolmi? :)
kui nii siis palju õnne teile!!!
 
... 17. november 2009, kl 14.13
las ta nüüd veidi seedib seda asja. Saab ju lapse boonusena kaasa, see võtab veidi jalad nõrgaks küll.
 
naine 18. november 2009, kl 17.21
Seda tuleks ikka enesetutvustuse sees mainida.Selelst pole midagi imelikku, et oled last kasvatav üksikisa.Küps inimene mõistab seda, mis puudutab aga väga noori, siis tõesti ei tea-oleneb inimesest!
 
nelik 19. november 2009, kl 21.53
...no ja kujuta nüüd ette, et ma pean teatama, et ei ole üksi vaid hoopis nelik :)...a mina teen seda alati võimalikult vara, kuigi paljud on mul soovitanud mitte...üksi olen siiani, aga see pole tingitud tõenäoliselt mitte sellest, et KÕIKIDEL meestel oleksid mu lapsed väga suur probleem, pigem leian mina probleemi meestes ;)
 
arvan 29. detsember 2009, kl 18.50
Asetage küsimus ka niipidi: kas laps võtab teie armastatu omaks.
 
m 02. jaanuar 2010, kl 02.39
loomulikult tuleks ikka kohe suhte algul rääkida ka lapsest.Minu meelest kummaline kui suhelda juba mingi aeg ja siis teadustada#ups unustasin sulle öelda,et mul laps ka.
 
suss 02. jaanuar 2010, kl 02.54
no kuulge, lastelt küll ei küsita, kas armastatu neile kõlbab
 
marina 26. veebruar 2010, kl 16.38
mina ei öelnud, kui olin alles paar kuud tuttav ja seda seetõttu, et ma ei räägi oma lapsest inimestele, kellest ma piisavalt aru ei ole saanud ja keda piisavalt ei usalda, veel vähem näitan ma oma last inimesele, keda ma ei usalda piisavalt jne jne jne, ei taha last alt vedada. ütlesin siis, kui tundsin, et suhtlemine muutus tõsisemaks ja arvasin, et sellest tuleb midagi. nüüd see suhe kestnud umbes 2 aastat ja siiamaani vahest kuulen, et oli nõme, et ma kohe aus ei olnud, aga ma ütlen täiesti ausalt, et oleks ma teadnud, et ta selline siga on, ma ei olekski rääkinud, veel vähem temaga koos elama hakanud.
 
peta 07. märts 2010, kl 20.07
peta ja ära ütle kohe välja, muidu paneb veel plehku, pärast vaatad
 
maimuke 10. märts 2010, kl 22.22
rääkimine hõbe aga vaikimine kuld, ära latra kõike kohe välja!
 
waletage ilusamax 04. aprill 2010, kl 21.33
waletage nii et suu suitseb, mehed sellised naiivsed, rumalad, usuvad kenasti kõike!
 
yksikisa 05. aprill 2010, kl 10.36
Kui Sa vabale ja lastetule naisele end üksikisana tutvustad, siis võid kindel olla, et ei toimu midagi.
 
kat 08. aprill 2010, kl 11.54
Kõige tähtsam on, kas ta Sinu lapsele meeldib.
 
mauh 10. aprill 2010, kl 19.14
ütle et su venna laps siuke tore ja elab nats aega sinu juures, vend naisest lahus ja tahab veits ringi tõmmata! ära tõtt kõssagi, pärast vaatad mis teed
 
to.yksikisa 11. aprill 2010, kl 11.07
Õige naine ei hülga sind lapse pärast,kuid see naine tuleb üles leida.Ja ütlema peaks vist küll alguses kohe.Kui kõlbad sina-peab kõlbama ka laps ja tingimusteta peaks last armastama.
 
keeeeeeruline teema. 15. aprill 2010, kl 20.45
Ma olen üks naistest, kes pidi äärepealt kokku kolima üksikisaga... Jah, tunded olid, ja kõik oli normaalne. Aga minul endal on ka laps. Mehe laps võttis mind paugust omaks. Aga minu laps ei suutnud leppida, et temal tähelepanu vähem. Lapsed hakkasid rivaalitsema meie tähelepanu pärast ja see kisa oli kole. Omaette olemise aega ei olnudki. Mina hakkasin suhtuma enda lapsesse karmimalt, kui mehe omasse (ei tea miks). Kogu selle jama oleks muidugi lahendatud ka võibolla saanud, kuigi rivaalitsemine oli väga tugev. Aga mehel kõigele lisaks veel alkoholi probleem. Suhtlen nendega siiani, selle mehe laps omamoodi nagu minu kasulaps endiselt. Aga päris kokkukolimiseni me ei jõudnudki. Põhjuseid oli palju, aga selle mehe laps teab, et olen tema jaoks telefoni kõne kaugusel... kui vaja rääkida või lihtsalt head sõna. Tema muidugi nii suur, et kasutab ka internetti, seega ikka suhtleme. Mehel on ka soe koht mu südames, kuid ei... kooselu... see oleks päris õudne...
 
eelmisele 19. mai 2010, kl 17.58
aga rahuldate siis aegajalt teineteist? olete rahul?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!