Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
üksik
 
3kuuse poisi emme 29. oktoober 2009, kl 11.37
kui olin veel rase, läksid teed lapse isaga lahku,ei sobinud,kuid lapse otsustasin sünnitada-ka üksinda..poole raseduse pealt üritasime siiski suhet lappida- lapse nimel,kuid midagi sellest välja ei tulnud-suppi üles soojendada pole mõtet jah...
aga nüüd otsin endale toredat mees tuttavat,kellega msnis või meilis suhelda algul...
ise olen 25a, elan Tlns pojaga ja poja üle olen kõige õnnelikum!
 
tiit 01. november 2009, kl 14.24

Õnne ja tervist teile kahele. Osake ka kahekesi õnnelikud olla.
 
ema 07. november 2009, kl 14.32
mind isiklikult täitsa huvitab,mismoodi nii väikese lapse kõrvalt leiab aega meestega sebimiseks,sellises vanuses tita vajab ju ema 24h ööpäevas,kas tõesti meestevalu nii suur?
 
ka ema 13. november 2009, kl 13.02
mul kyl laps vanem aga ma mäletan et nii pisike ka magab ööpäevast ypris suure osa. aga samas eii soovitaks uut suhet kiiresti otsida, suhelda ikka - muidugi.
 
cooperXL 16. november 2009, kl 01.40
tere olen 23 kui huvi võta yhendust....
 
ema ja vanaema 20. november 2009, kl 13.02
Kallis laps, kas haavad on juba paranenud? Sa ju sünnitasid 3 kuud tagasi... Täisti uskumatu lugu, kuid olen arvatavasti vana inimene.
 
Nurts 1,5sega 20. november 2009, kl 15.03
vanaemale: Isssver-ega rasedus ei ole haigus..ja ei välista eluga edasiminekut..soovin teemaalgatajale edu armastuse leidmisel!
 
Ikaldus 24. november 2009, kl 21.28
3-kuune magab tõesti suurema osa päevast ja kui meest hetkel majas pole, siis jääb nende sebimiseks aega küll.

Nõus, et rasedus pole haigus ja elu peab edasi minema. Arvestades, et viimane kokkupuude mehega oli raseduse keskel ehk 4,5 kuud enne sünnitust, laps nüüd 3 kuud vana, oli viimane kokkupuude mehega 7,5 kuud tagasi. Mis te arvate, et üks naine on masin? Ei ole! Lihast ja luust inimene on, kel on inimlikud vajadused!

Jõudu ja jaksu sulle edaspidiseks!
 
uhh 24. november 2009, kl 21.55
Ikaldus
tundub, et sina oled masin:SS tunnetemasin - ühest suhtest teise.
Ausalt, mul on sinu lapsest kahju. Tundud olema ehtne lehtsaba.
...kui meest hetkel majas pole, siis jääb nende sebimiseks aega küll.
Sellega oled sa endast kõik öelnud.



Mis inimlikest vajadustest sa siin sogad, ütle otse, et k.ppi tahad.
Inimlikud vajadused on midagi muud. Suhtle oma sõbrannadega, tuttavate ja lähedastega.
Sa pole elus oma 25 elatud aastatega mitte midagi õppinud, arene veel ehk siis taipad, mis on siin elus oluline ja inimlik.
 
ohh to uhh 25. november 2009, kl 00.11
Soovitan soojalt ravile minna. Mis see sinu ahtrit torgib? Noor inimene, lapsele on isa vaja, emale abikaasat jne.
Vastik on lugeda sinusuguste vanamuttide targutamisi. Hoia oma vigin endale.
 
monsa 27. november 2009, kl 19.05
Nn k...i tahtmises pole midagi halba,see auk pole loodud vaid urineerimiseks ja sünnitamiseks. Aga kui endal k6ik funktsioonid korras pole ja abikaasa käib mujalt lohutust otsimas,siis on t6esti m6nus end netis välja valada.
 
lihtsalt ema 16. detsember 2009, kl 02.06
Mulle tundub see jutt kuidagi tuttav , probleem analoogne "appi,olen üksi ja rase!Sulle palju õnne poja sünni puhul.Kolm kuud beebi tähendab pühendumist ! Kas natuke tõsisem ei saa olla ! Lihast ja luust oleme kõik ! Mehed on inimesed samuti kui naised ! Kole küll ,kui ainult nn.sebimise pärast tarvis tutvust otsida. Kas SA praeguse aja pededest midagi kuulnud ei ole ! Sul on 3 kuune beebi! Perverdid on väga malbed ja kavalad ! Bisnesi nimel ,mis neile rahuldust pakub-võivad nad tõesti Sinuga sebida silmapetteks natuke !Sa sead ju avalikult ennast pakkudes oma pisipoja ohtu!
 
omg 22. detsember 2009, kl 22.11
... eestlane on kõige õelam inimeseloom...
 
3kuuse poisi emme-le 27. detsember 2009, kl 21.27
Kes ikka emasid jätavad 3 kuuse lapsega maha.Mul on nii kahju nende emadest kes on üksildased.
 
veel mitte üksik rase 23. jaanuar 2010, kl 11.34
Mitte ei saa neist inimestest aru, kes teemaalgatajat sõimavad. Ise olen 28, üle viie kuu rase ja rasedaks jäin kogemata. Kuna enne 4 katkemist olnud, siis aborti ei oleks mingil juhul teinud (tegelikult ka olenemata minevikust ei oleks teinud). Lapse isa tunnen umbes sama kaua kui rase olen, ta elab küll praegu minu juures, aga iseloomud on nii sobimatud, et nutan end iga õhtu magama. Lahku minna ei julge, kardan üksindust. Miks ei või kolmekuuse lapse ema endale uut kaaslast tahta? Ega asi polegi ainult seksis, tean omast käest, kuidas oleks vaja hellust ja hoidmist - kuigi muidu olen end alati väga iseseisvaks ja sõltumatuks naiseks pidanud.
 
naised,naised... 24. jaanuar 2010, kl 13.31
Miks te ometi teete endale nii... No mis siis juhtuks, kui sa oleks selle viienda abordi teinud ja last enam mitte kunagi saanud? Kas see on maailma lõpp?? Nüüd kannad õnnetuna oma last, elad vale mehega ja arvad, et oled vähemalt eestlaste iivet tõstnud ühe ühiku võrra... Ega see siunamine enam ei aita, aga no nii kahju on sellistest.
 
mailis 18. veebruar 2010, kl 19.54
mina igastahes soovitan sul kyll kohe kedagi kõrvale otsida,minul juhtus nii ,et mees lasi jalga kui poeg oli 2 kuune .Mul hakkasid kohe kosilased uksetaga käima aga lykkasin kõik tagasi lapse nimel.Jäingi yksikuks nyyd juba 16 aastat möödas ja ikka yksik.Mina arvan et tervet oma elu ei saa ka siiski ainult lapsele pyhendada oma eraelu peab ka ikka olema.Laps on kallis ja oma elu ka kallis.Edu sulle
 
marja 22. märts 2010, kl 01.17
olen nõus teiega! ma läksin ära ise. kui ta ei taha, siis seda on tema muure! ei oska nii hästi eesti keelt, vaid ikka palju sõnu sellel puhul
 
tartukas5 27. oktoober 2010, kl 21.38
Tere.Olen 30 aastane elan tallinnas nimi Toomas. Kasvatan 8 aastast poega üksi.Kui kuulutus veel kehtib siis suhtleks hea meelega msn is sinuga.Minu msn aadress on:

ariatoomas@hotmail.com
 
... 26. november 2010, kl 19.17
naljakas kuidagi see viimane postitaja ja enese pakkuja - nimi tartukas, aga nüüd äkki elab Tallinnas? :D
Tundud olema selline mees, kes üksikus naises lihtsalt kerget saaki näeb.
 
kuule punktiir 26. november 2010, kl 19.27
Üksinda lapse saanud naine ongi kerge saak, mis see sinu mure on, palju tal neid järgmisi mehikesi olema saab.
 
mina 27. november 2010, kl 14.03
Kuidas küll üksinda lapse saanud naine on kerge saak? Ega ju naised alati süüdi pole, kui nende lapse isa võib tropiks osutada.
 
... 28. november 2010, kl 18.30
Ma ei arvagi, et naine ise süüdi on. Kuid mehed, kes vaatavadki väikese lapsega naisi, need teavad väga hästi, et sellised naised tunnevad end enamasti üksikuna, sest laps ju siiski ei asenda täiskasvanu tuge. Ehk siis jah, sellised naised jäävad kergemini meeste mesijuttu uskuma ega suuda alati vahet teha, kas mees otsib lihtsalt seksi või tahab tõesti naise ja tema lapsega püsisuhet luua. Kurb aga sageli tõsi.
 
tta 28. november 2010, kl 23.21
Üksik naine on ka inimene ... tal on ka seksivajadused... vajadus läheduse järele... kui tita (mõnekuine!) magab, siis saab ju mehega sebida...
Tule taevas appi! Kas kõik need asjad ei peaks ikka põhinema tunnetel, mitte füsioloogilisel vajadusel (mis ei ole ka ju eluline vajadus). Saan nüüd aru, miks nii palju vallasemasid on - seks ei ole neil üldse tunnetega seotud. Ja juhuslik rasestumine ka muidugi mitte. Arusaadavalt ei jää mehed selliste juurde - ka neil ju tunded asjasse segatud polnud. Lihtsalt üks vajaduse rahuldamine.
Normaalne naine ikka ootab enne tunded ära, siis mõtleb seksile. Praegu aga käib ainult mingi kepijuku otsimine....pole oluline, kes ja milline - peaasi, et oleks keegi. Naised - kus on teie eneseväärikus?
 
k 29. november 2010, kl 10.13
miks ma peaksin sellise naisega suhet looma, isegi suhte eesmärgil tutvuma?
küllap ta leiab mõne teise lolli, kellega järgmine laps valmis teha ja siis jälle järgmist isast otsima.
 
n38 30. november 2010, kl 22.38
vaevalt teemaalgataja ainult kepijukut otsib, nagu paljud arvavad. lapse kasvatamine üksi on psühholoogiliselt raske. nii väikse lapsega ei saagi kuskil käia, kus meestega tutvuks. jääb internet. kus aga sõimatakse ja hukka mõistetakse. just rase või väikse lapsega naine vajab eriliselt kaaslaselt toetust, head sõna. tean, mis rasedana üksi olek tähendab.
 
duracell 01. detsember 2010, kl 12.29
Tuleb edasi elada, ega laps ei saa takistuseks olla. Igaüks teeb oma valikud ise ja suurt toetust ei tasu internetist oodata, sõpradelt võltsnaratusega mõistmist heal juhul. Teemaalgataja pole oma veast õppust võtnud ja uus isane ei pruugi eelmisest parem olla, sest inimene ise pole eluhoiakuid muutnud.
 
mehike 07. detsember 2010, kl 17.18
Ma võtass küll üte väääga saleda latsega naese omale eameelega,nõnna tore oless juu....
 
emmele 17. detsember 2010, kl 23.44
naudi oma lapsega üksiolekut mõni aeg,et mõtted läheksid paika selleks ,et edaspidine pikk elu oleks sulle rõõmsam ja ausaamad ja väärtushinnangud paremini paika loksunud.juhusuhe- milleks sulle see. praegu,kui su pisike beebi vajab hoolt ja iga hetk valvamist.jõuad kõike veel teha, kasvata laps natuke suuremaks. otsida juhusuhet..,mõtle hoolega .kas csa seda tõesti vajad, on muud huvitavat praegu lapse kõrvalt tegelemaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!