Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
olen parem ema
 
üksikema 24. mai 2010, kl 12.50
Vallasemasid ja üksikemasid sarjatakse, kuid mõelge järgi- emana oleme me paremad.
Pühendan oma lapsele rohkem aega ja armastust, kui mehe kõrvalt pereemal üle jääb. Ei pea ennast jagama isa ja lapse vahel. Päeva- ja puhkuseplaanid teeme ainult tema ja minu soove arvestades, elame koos palju harmoonilisemalt kui paljudes peredes.
Haiget teeb, et vanad sõbrad ja mõned sugulased halvustasid mu otsust üksi laps saada. Kui oleksin mehe poolt maha jäetud, siis tunneksid kõik kaasa ja pakuks oma abi, aga kui teadlikult lapse endale teha, siis oleksid nagu ise ''süüdi''. Osad pereemad hoiavad eemale nagu kardaks et tõmban nende mehed endale. Õnneks on olemas vend, kes aitab remonditöid teha, sõbranna meest ei julgeks küll paluda, äkki peab ettekäändeks.
Mõelge sellele, armsad pereemad !
 
tammetõru 24. mai 2010, kl 13.02
Ma vaidleks küll vastu.
Mina olen parem ema, kuna oskan arvestada rohkemate inimestega, kui üksikema. Kellegiga koos elada, see on suur kunst, mina olen seda suutnud juba 9 aastat, sina mitte. 11:0 ütleks! Samuti on minu laped rikkamad, kuna saavad tunda peale minu ka oma isa armastust. Igapäev!
 
üksikema 24. mai 2010, kl 14.42
Sa võid ju olla parem inimene kui sulle nii meeldib mõelda, kuid sa pole parem EMA.
Mina ei pea mingit suurt kunsti kasutama, et lapsega koos elada. Ja suutmisest pole juttugi, elan seda elu naudinguga, mitte pereliikmete vahel laveerides, ennast täiesti unustades.
Sinusugused teevad meele mõruks et meid nagu paariaid kohtlevad, kuigi võiksite endale kaasa tunda.
 
tammetõru 24. mai 2010, kl 15.26
Ei üksikema, ma pole ühtegi üksikema kohelnud kui paariat. Mitte kunagi. Sinu teemapüstitus oli aga niivõrd lapsik - mina olen parem, kui sina, et sellele ei osanudki muudmoodi vastata, kui oma esimeses vastuses seda tegin.
Seega ma provotseerisin sind ja selle viimase vastusega tõestad sa endale ise ära, et ei ole sellist asja olemas, et üksikema on parem inimene/ema või on abielus olev ema parem inimene/ema. Igal ühel on omad head ja vead, igal ühel omad eelised ja puudused.
Mul on kurb kuulda, et sinu sugulased ja tuttavad ei aktsepteeri sinu otsust olla üksikema, aga püüa sellest üle olla. Igaljuhul ei ole sul selle üle küll vaja pead vaevata, kuidas suhtuvad sinu üksikema staatusesse võõrad inimesed ja sa ei pea selle headuse kiitmiseks kuulutama, et oled kõigist parem. Usu mind ei ole! :)
Elu on palju mitmetahulisem, kui me oskame seda esmapilgul näha, mistõttu sellised üldistused, nagu sina teed, pole kuigi mõistlikud.
 
üksikema 24. mai 2010, kl 15.30
Sul on õigus, tammetõru, läksin üle võlli.
On hetki, kui tahaks tervele maailmale kisendada et ka mina saan hakkama ja kõigi ning kõige vastu sõdida.
Kompleksid:)
 
tammetõru 24. mai 2010, kl 15.37
Pole hullu! Ma soovin sulle südamest jõudu! Isegi minul on nii hea meel sinu üle, kuigi ma ei tunne sind, sest sa oled hea ema. Siit foorumitest võib lugeda nii palju jubedaid lugusid, kus ema vihkab oma last jne. Sina aga armastad oma last ja tahad olla talle parim ema, see soov teebki sind parimaks!
 
njaa 24. mai 2010, kl 20.56
Tammetõrule- Oleksid sa sama mõistev vallasema suhtes, kes sinu meest endale lapsetegemiseks kasutas?
 
tammetõru 25. mai 2010, kl 09.31
Viimasele. Muidugi mitte. Eelkõige oleksin ikka oma mehe peale siis pahane, et ta meie abielu lõhkus. Samuti oleksin vihane ka selle naise peale. Minu pere ju sellisel kujul hävineks siis.

Aga ega siis kõik üksikemad ka abielumeestega lapsi saa. Ja igaljuhul on õigem laps üksikemana üles kasvatada, kui aborti teha.
 
njaa-le 11. juuni 2010, kl 19.34
Ja sinu arvates teevad nased end sinu mehega üksikemaks v:O
Vaene mees, peaks ütlema....:D
Vaata, paljud üksikemad on üksikemad sellepärast, et laste isad on samuti käitunud nagu sinu mees, ehk siis teisega jalga lasknud ja pere lõhkunud. Seega üksikema olude sunnil ja mitte sinu mehe vägitegude pärast:D
Jõudu sulle üksikema!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!