Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
luba
 
üksikema 24. juuni 2010, kl 18.33
Olen üksikema, kes sai soome tööle, mul on üle 2a laps. Tahan ta ka sinna viia, et seal siis koos uut elu alustada. Küsimus siis oleks , et kas on vaja lapse isa luba selleks? Laps on tema nimel ja sünnitunnistusel ka. Üle 1,5a pole isa last vaatamas käinud, helistanud ja alimente pole maksnud kordagi. Alimendid on kohtu poolt määratud küll. Mul on sellest täitsa ükskõik, et ta vaatamas ei käi,ega maksa, tahan uut ja paremat elu alustada ja mul on selleks ka võimalus, kuid see luba saaks takistuseks, sest ta ei anna seda(tean ta iseloomu).On seda siis kindlasti vaja?
 
43 24. juuni 2010, kl 19.29
On jah luba vaja
 
jah 24. juuni 2010, kl 22.53
Ja kui mehele ei meeldi et lähete, võib tõelise käki sulle keerata, süüdistades kuni ''lapseröövini'' välja.
Tavaliselt on nii, et kui millekski luba peab andma, siis eesti inimene automaatselt keeldub. Saati siis eks, kes ei pruugi tahta, et sa soomes töötad ja temaarust hästi elad- mehed võivad väga kiuslikud olla.
Kui ta elatist nagunii ei maksa, on sul mõistlikum lihtsalt isadusest teda loobuma meelitada. Ilma Sooome teemat puudutamata. See et tal puudub elatisnõue, see võib talle ahvatlev tunduda.
 
mh 01. juuli 2010, kl 19.36
mina just tean et pole vaja mingit luba!
 
Teadjamees 03. juuli 2010, kl 18.45
Tuttaval oli ka sama probleem, soovitasin ise allkirjad panna ja isakesele mitte öelda.
Tegigi nii ja nüüd tal paberid korras ja kui tekibki jama siis kunagi hiljem (reeglina sellised isad ei viitsi pabereid ajada ja ähvardamine selleks jääbki), samas on soome poliitika lastekohapealt väga hooliv.

Siinkohal pean lisama et selline käitumine on EBASEADUSLIK aga saad asjad korda :D
 
to mh 04. juuli 2010, kl 20.14
Reisile võid jah lapse viia sinna, aga mitte alaliselt elama. Alaliselt elamaviimiseks on luba vaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!