Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kas mehed arenevad ka?
 
küsija 08. august 2010, kl 12.02
Selles mõttes, et kui 30-ne aluaastani on olnud lapsemeelne ja vastutustundetu? Kas on võimalik, et äkki võtab ennast kätte ja saab nö meheks? On kellelgi kogemusi? Mees muidu tööl ikka käib vahel, aga suhteliselt tihti vahetab töökohti. Rahadega majandada ei oska - ikka on enne palgapäeva otsas. Haridus ei tohiks ju ainumäärav olla - on paljusid põhikooli haridusega tublisid peretoitjaid, kes tegevad ehitusel vms alal.
 
kle 09. august 2010, kl 11.32
Suht kahtlane..aga miski ple võimatu siin ilmas.
 
Nu 09. august 2010, kl 13.35
Eks mehel tuleb kõik läbielada enne kui õpib,samas kui ei oska majandada siis sellistega on ju elu ka muretu (aint ise pead söögi-arved majandama :D).
Arvan sa ise oskad teda kõigeparemini lugeda,et mis aitaks suunata-seega kui muu hea siis koosta suunav plaan...
 
aga 16. august 2010, kl 09.03
miks peab mees peretoitja olema?
miks ei võiks seda mõlemad vanemad olla?
 
vastaja 17. august 2010, kl 15.28
Pole lootustki! Mõned mehed jäävadki elu lõpuni poisikesteks, ei muuda seda miski. Kui nii vanaks saades vastutustunnet pole kübetki, siis ei tule seda ka hiljem. Mõni üle neljakümnene ei oska samamoodi majandada või litutab ringi nagu teismeline või mis tahes. Inimene sellises vanuses ei muutu! Naisel võib vastutustunne tekkida seoses laste saamise ja pere loomisega, aga meest see ei muuda.
 
nupuke 17. august 2010, kl 17.18
meestel tuleb mõistus 40-neselt ja läheb juba 50-neselt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!