Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Pärast lahutust palju hullem kui enne ehk Inno fenomen.
 
nnn 08. september 2010, kl 17.41
Ma tõesti ei tea. Eeldasin tõesti, et elu muutub rahulikumaks, kui abielu lahutatud saan ja mul on oma elamispind, kuhu laste isal enam asja pole. Kuid laste isa on veel rohkem pöördes kui minuga kooselu ajal oligi. Tal on uus pere ja kohe laps sündimas, vaja raha teenida ja elamispinna probleem lahendada. Siiski ei möödu päevagi, kui mina või lapsed ei saaks temalt maile ja SMS-e, kus aetakse mingit täielikku iba, räägitakse kuidas ta lapsi armastab ja mida kõike veel. Eriti mõistetamatu asja puhul on see, et selle kõige juures ei ole ta maksnud ega kavatsegi maksta lastele mitte sentigi elatist. Rahaprobleeme tal mitte mingeid ei ole. Tema suhtluse sisu on iga päev meile teada anda, mida ta TAHAB ja mis on tema ÕIGUSED, selle kõige juures oma KOHUSTUSTE mitte midagi teada tahtes ja neid mitte täites.
Ma ei saa aru. Ehk oskab keegi teist mulle seletada, mis on selle inimese käitumise motiivid ja eesmärk? Mina ise seda seletada ei oska.
 
kogetud 09. september 2010, kl 21.43
Oli sarnane seis enne, ainult selle vahega, et eksil veel uut peret polnud. Päris pikka aega terroriseeris ja lõpuks kadus lihtsalt ära... Arvan, et mees lihtsalt pole rahul oma eluga ja ei oska seda ka paremini korraldada, seepärast elab ennast välja. Tegelikult on mehel lihtsalt "emmet" ja tähelepanu vaja. Mina enda omale tegin järjekindlalt selgeks, et minul tema jaoks enam emme mängimiseks jaksu ja tahtmist pole. Lõpuks kandis see vilja, tuleb olla konkreetne. Ja elu lapsega kahekesi on palju rahulikum ja stabiilsem. Praegu tundub uskumatu, et nii närviline periood üldse mu elus oli, aga seda enam hindan praegust rahu:) Jõudu!
 
p 10. september 2010, kl 02.30
Sina ju peaksid tugevam olema ja mis ikka temal tahtma veel peale õiguste ,peale selle)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!