Unetute nurgake
Delfi Naisteka külastajate indeks
Anja 28. detsember 2010, kl 16.28 |
Eks ma üks hea viitaja olen, ma tean küll:)))
Aga jah, mage ja mandund on see koht..varem oli mis ta oli, aga oli palju rohkem lugemist. Nüüd vaid mõni üksik, kelle teksti loeks..nüüd ei sedagi, kirjutamisest rääkimata. Ah, mul savi..ma niikuinii tulin aint korraks unetute säravaid - panther, la femme, olavsu1 - tähti sünnipäeva puhul õnnitlema.
* seegi tekst sai nüüd läbi..:b
Aga jah, mage ja mandund on see koht..varem oli mis ta oli, aga oli palju rohkem lugemist. Nüüd vaid mõni üksik, kelle teksti loeks..nüüd ei sedagi, kirjutamisest rääkimata. Ah, mul savi..ma niikuinii tulin aint korraks unetute säravaid - panther, la femme, olavsu1 - tähti sünnipäeva puhul õnnitlema.
* seegi tekst sai nüüd läbi..:b
Ropp-Raivo 28. detsember 2010, kl 16.37 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
sa 28. detsember 2010, kl 18.02 |
Ropp-Raivo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sa Anja unustasid minu sootuks, eks minagi olen ju
> unetute nurga särav täht ja vahva naljamees:)
oled maru naljamees küll, kui tembeldad teist sandiks ja selliseid nagu sina siin teatavaks enda arust tegid on palju ka kas sellised on kõik anjad. see anja võibolla hüppab ja kargab oma jalgade peal. sa kujutad endale lihtsalt ette kedagi.
-------------------------------------------------------
> Sa Anja unustasid minu sootuks, eks minagi olen ju
> unetute nurga särav täht ja vahva naljamees:)
oled maru naljamees küll, kui tembeldad teist sandiks ja selliseid nagu sina siin teatavaks enda arust tegid on palju ka kas sellised on kõik anjad. see anja võibolla hüppab ja kargab oma jalgade peal. sa kujutad endale lihtsalt ette kedagi.
Ropp Raivo 28. detsember 2010, kl 19.32 |
Anja 28. detsember 2010, kl 23.29 |
Ropp-Raivo 29. detsember 2010, kl 11.12 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Tõsi ta on Anja, lugesin kokku ja ega üle seitsme korra tõesti sel aastal ära ei tulnud. Kuna sinu mälu on suurest alkoholi tarbimisest muutunud lühikeseks nagu haugil, siis ega sa ei peagi minu varasemaid postitusi teadma. Sinu jaoks on need mõned postitused siinsamas teemas ainukesed:)
NB! Haug on kala, kelle mälu on pikk 10 sekundit.
NB! Haug on kala, kelle mälu on pikk 10 sekundit.
olavsu1 30. detsember 2010, kl 12.13 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
Lisa postitus