nii, minu lugu on selline:
olin ikka jalgsikäimist harrastanud. aga tundsin, et midagi on puudu. nii ma kepikõnni juurde välja jõudsingi. leidsin internetist mitmeid huvitavaid artikleid selle tervisliku ala kohta ja otsustasingi end muuta.
poed olid täis erinevaid keppe. olles nende kõigiga tutvunud, leidsin omaarust need kõige õigemad. need olid reguleeritava pikkusega ja igaüks, kes kepikõnnist midagigi teab, taipab kui tähtis see on! algaja kasutab hoopis teist pikkust kui edasijõudnu. arvutasin siis õige pikkuse välja, aga enne õue minekut otsustasin koridoris õiget liikumist harjutada. vaatasin mitu korda vastavat videot, et asi selge oleks.
siis tuli välja, et üks kepp muutus käies lühemaks. ei lukustunud õieti. tegu oli praagiga. viisin siis poodi tagasi, aga neid rohkem müügil ei olnud, ei saanud ümber vahetada. siis teatati mulle, et kuskil teises eestimaa otsas sama keti poes on need olemas ja tuuakse mulle. lubati teatada kui kohale jõuavad.
nii, aeg läks, üks nädal, teine, kolmas. juhuslikult sattusin sinna poodi ja küsisin nende kohta.
olid jah kohal, ammu juba. tolmgi peale kogunenud:(
sain lõpuks ihaldatud spordialaga tegelema hakata....
kuni jälle üks kepp kippus lühemaks jääma.
tuli meelde, kuidas algul mind kahtlustati, et olen ise keppi liiga tugevalt reguleerinud, seepärast ongi katki.
nüüd oli tegu juba kasutatud kepiga...ei viitsinud enam õiendama minna.
olengi alguses tagasi, käin lihtsalt jala.
elu ongi üks suur õppetund