Unetute nurgake
Kes on sünnipäevalaps?
diip 22. november 2011, kl 07.29 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
panther 22. november 2011, kl 10.03 |
alissandra 22. november 2011, kl 13.29 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
ekspliks:) 22. november 2011, kl 13.41 |
zorro 22. november 2011, kl 17.05 |
noh 22. november 2011, kl 17.17 |
ekspliks :) 22. november 2011, kl 17.18 |
panther 22. november 2011, kl 17.49 |
Mmmmm. Sõbralik kollektiiv kokku tulnud siin vanu aegu meenutama?:)))))
Aitähh teile kõigile õnnesoovide eest, eriti tore on kohata siinses nurgakeses pliksi.
Las ma mõtlen, kes see zorro õige oli? Kas see RRi nime all vahel esinev mees mustas?:))) Arvatavasti on tõesti.:) Tema stiil on juba selline, et ikka leiab midagi (teravat) kellegi kohta öelda.:))))
Ja üks "vanake" on ka siia kohale roomanud.:))))) Ära sa märgi, visa oled noh oma kõrge ea kohta tõesti!!!:))) Suudad veel klaviatuurile pihta saada ja reuma ei tekitagi vaevusi.:))))))))))))))))))
Aitähh teile kõigile õnnesoovide eest, eriti tore on kohata siinses nurgakeses pliksi.
Las ma mõtlen, kes see zorro õige oli? Kas see RRi nime all vahel esinev mees mustas?:))) Arvatavasti on tõesti.:) Tema stiil on juba selline, et ikka leiab midagi (teravat) kellegi kohta öelda.:))))
Ja üks "vanake" on ka siia kohale roomanud.:))))) Ära sa märgi, visa oled noh oma kõrge ea kohta tõesti!!!:))) Suudad veel klaviatuurile pihta saada ja reuma ei tekitagi vaevusi.:))))))))))))))))))
panter 22. november 2011, kl 17.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
külmkapipapikarbipraktilineosa 22. november 2011, kl 18.01 |
panter 22. november 2011, kl 18.21 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
la-femme 22. november 2011, kl 18.55 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Hingele härmaõilmetest
hellust,
silmisse suvist päikest ja
kelmust.
Palju õnne ja vedamist!:)
http://img.fotocommunity.com/photos/15323310...
Sünnipäev on tore!:)
hellust,
silmisse suvist päikest ja
kelmust.
Palju õnne ja vedamist!:)
http://img.fotocommunity.com/photos/15323310...
Sünnipäev on tore!:)
diip 22. november 2011, kl 20.06 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
sabagat2ht 22. november 2011, kl 20.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 384 |
noh 22. november 2011, kl 20.37 |
Rexx 22. november 2011, kl 21.15 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
panther 22. november 2011, kl 21.27 |
panther 22. november 2011, kl 21.31 |
diip, lase aga tulla!:) Ma pean siiski oma vanemlikke kohustusi nüüd täitma minema, nii et kaon jälle määramata ajaks minema.:)
Ja selle sõnakehvuse koha pealt.... kaua ma ikka ennast siin kordan ja pealegi, mida vähem rääkida, seda targema ja arukama mulje võib endast jätta.:)
Noh, ma tõesti ei imesta enam millegi üle. Ka 90+ on avastamisrõõmu sellest praeguse aja elektroonilisest maailmast.
Ega minagi poole viletsam, juba 54 kukkus:))))))))))))))))))))))))))) Õel veab, tema sai täna kõigest 39!:)))))))))))))
Ja selle sõnakehvuse koha pealt.... kaua ma ikka ennast siin kordan ja pealegi, mida vähem rääkida, seda targema ja arukama mulje võib endast jätta.:)
Noh, ma tõesti ei imesta enam millegi üle. Ka 90+ on avastamisrõõmu sellest praeguse aja elektroonilisest maailmast.
Ega minagi poole viletsam, juba 54 kukkus:))))))))))))))))))))))))))) Õel veab, tema sai täna kõigest 39!:)))))))))))))
nohhike 22. november 2011, kl 21.35 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 686 |
ma ei tea, kas see tort sai juba otsa, mida siin pakuti...või milles asi,...a ma sealt küll tükkigi ei saanud....seepärast võtan uue tordi käsile...
http://farm5.static.flickr.com/4076/4781954277...
...ups...läksin vist hoogu...tükike veel jäigi:( :PPP..keegi igatahes saab selle endale:P
http://farm5.static.flickr.com/4076/4781954277...
...ups...läksin vist hoogu...tükike veel jäigi:( :PPP..keegi igatahes saab selle endale:P
la-femme 22. november 2011, kl 21.49 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
ekspliks :) 22. november 2011, kl 22.11 |
Rexx 22. november 2011, kl 22.52 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
VagrantCat 22. november 2011, kl 23.14 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
panter 22. november 2011, kl 23.26 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
Tänud, Vagranto!:)
Rex, hea seltskond on alati etem mistahes söögist, aga vahel harva võib ju toiduga ka sellisel õhtusel ajal patustada.:) Olgugi, et tegu on antud juhul virtuaalse ehk olematu ja täiesti null kalorit sisaldav tordiga.:)
http://kondiitrikiirabi.blog.com/files...
Kes ilma jäid, saavad siit lisa.:)
Rex, hea seltskond on alati etem mistahes söögist, aga vahel harva võib ju toiduga ka sellisel õhtusel ajal patustada.:) Olgugi, et tegu on antud juhul virtuaalse ehk olematu ja täiesti null kalorit sisaldav tordiga.:)
http://kondiitrikiirabi.blog.com/files...
Kes ilma jäid, saavad siit lisa.:)
panter 22. november 2011, kl 23.37 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
-frukt- 29. november 2011, kl 07.38 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
panther 29. november 2011, kl 11.13 |
la-femme 30. november 2011, kl 19.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Mõistatus on lahendatud!:)
Küll ma mõtlesin, mõistatasin ja murdsin pead, miks frukt pantrile õnne ei soovinud, kuigi ta tol hommikul teises teemas kirjutas.
Ja õnnesoovide postkontor oli sel kellaajal juba avatud.
Teadsin, et ühtki paha sõna nad teineteisele pole öelnud, musta kassi läbijooksmisest rääkimata.
Nüüd on siis selge - frukt teab, et hilinenud õnnesoov kõige rohkem õnne toob ja just hästi palju sedasamust ta pantrile soovibki.
Nii et jutud aja kiirest lendamisest on sedapuhku ülearused ....
Küll ma mõtlesin, mõistatasin ja murdsin pead, miks frukt pantrile õnne ei soovinud, kuigi ta tol hommikul teises teemas kirjutas.
Ja õnnesoovide postkontor oli sel kellaajal juba avatud.
Teadsin, et ühtki paha sõna nad teineteisele pole öelnud, musta kassi läbijooksmisest rääkimata.
Nüüd on siis selge - frukt teab, et hilinenud õnnesoov kõige rohkem õnne toob ja just hästi palju sedasamust ta pantrile soovibki.
Nii et jutud aja kiirest lendamisest on sedapuhku ülearused ....
-frukt- 02. detsember 2011, kl 10.33 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
nii, mind on paljastatud!:(
kangesti tahaks end õigustada, aga la femme on mu läbi näinud:(
süüvisin nüüd oma olemuse sügavustesse, et asjast aru saada ja öeldakse ju ka, et kõik vastused on su enda sees...
viimasel ajal olen nagu mingisse letargiasse langenud(talveuni?) ja iga asi nõuab suurt pingutust. olin tol pantrisünnipäevahommikul end kokku võtnud ja siin suure vaevaga midagi kommenteerinud. siis nägin, et diip oli teinud sünnipäevaõnnitluse.
tahtsin endast head muljet jätta, ja uhke luuletuse pantrile kirjutada, kuid kohe nii järsku ei torganud midagi pähe. üritasin siis mingit vägevat luuletust kuskilt leida, kuid ei leidnud ja nii see aeg muudkui läks!!! juba jõudis kätte olavsu sünnipäev, ja ma polnud ikkagi veel midagi sobilikku leidnud:(((
andsin alla ja kirjutasin hoopis tagasihoidliku õnnesoovi mõlemale.
ei maksa üle oma varju hüpata, see on minu õppetund sellest loost.
kangesti tahaks end õigustada, aga la femme on mu läbi näinud:(
süüvisin nüüd oma olemuse sügavustesse, et asjast aru saada ja öeldakse ju ka, et kõik vastused on su enda sees...
viimasel ajal olen nagu mingisse letargiasse langenud(talveuni?) ja iga asi nõuab suurt pingutust. olin tol pantrisünnipäevahommikul end kokku võtnud ja siin suure vaevaga midagi kommenteerinud. siis nägin, et diip oli teinud sünnipäevaõnnitluse.
tahtsin endast head muljet jätta, ja uhke luuletuse pantrile kirjutada, kuid kohe nii järsku ei torganud midagi pähe. üritasin siis mingit vägevat luuletust kuskilt leida, kuid ei leidnud ja nii see aeg muudkui läks!!! juba jõudis kätte olavsu sünnipäev, ja ma polnud ikkagi veel midagi sobilikku leidnud:(((
andsin alla ja kirjutasin hoopis tagasihoidliku õnnesoovi mõlemale.
ei maksa üle oma varju hüpata, see on minu õppetund sellest loost.
Lisa postitus