Unetute nurgake
Mida te teete, kui te ei maga?
adelaine 09. veebruar 2014, kl 02.32 |
kunst kuulub rahvale 09. veebruar 2014, kl 02.52 |
juki 09. veebruar 2014, kl 02.54 |
nohik 09. veebruar 2014, kl 03.00 |
kunst kuulub rahvale (N 46) 09. veebruar 2014, kl 03.37 |
mina 09. veebruar 2014, kl 08.22 |
Rexx 09. veebruar 2014, kl 17.29 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Sirli 20. veebruar 2014, kl 20.29 |
närrvi ajab 25. märts 2014, kl 00.28 |
kui maja on haudvaikne, kõik teised magusas unes, ja sina vähkred ja vähkred...teades et kell 5-6 naabrimutt juba kolistab pottidega seina taga:-( ei taha unerohtu kah liiga tihti võtta, aga targem vist oleks pärast tunnist asjatut vähkremast. igasugu lahjem rahvatarkus mulle ei mõika.
viimasele 09. mai 2014, kl 00.50 |
närrvi ajab 13. mai 2014, kl 14.21 |
Pixie 21. mai 2014, kl 10.43 |
kuku 21. mai 2014, kl 13.39 |
kuu 25. mai 2014, kl 20.08 |
millised on populaarsemad või huvitavamad või igavust peletavamad arvutimängud?
tuleb tunnistada,et pole vist üle 5 aasta midagi mänginud. kunagi sai küll öösiti uneajast arvutiekraanil igasugu pupsikuid taga aetud, aga alati läksin jube närvi kui järgmisele levelile ei lastud :D näitab see kergelt alla andmist või püsivuse puudumist või midagi muud hullemat?
tuleb tunnistada,et pole vist üle 5 aasta midagi mänginud. kunagi sai küll öösiti uneajast arvutiekraanil igasugu pupsikuid taga aetud, aga alati läksin jube närvi kui järgmisele levelile ei lastud :D näitab see kergelt alla andmist või püsivuse puudumist või midagi muud hullemat?
Pixie 26. mai 2014, kl 00.13 |
gamergirl 20. juuni 2014, kl 15.51 |
Mul on steamis kasutaja (eile hakkas summer sale wohoo!) ja mängin midaiganes parasjagu tahan-team fortress2, dragon age, mass effect, portal, mirrors edge, l4d2 jne :P steam on natuke nagu sotsiaalvõrgustik ka, seega mõnikord niisama mulisen mõne teise gameriga (tavaliselt keegi teispoolt maakera, kunanoh-timezones) :P
Pixie 21. juuni 2014, kl 03.20 |
DA origins oli mu suur armastus, ohhhh...("My name is Ohgren, but ladies says: Ohhh-gren!")Lugu oli hea ja tegelaste tekst kohati (üli)vaimukas. Kurja, ma isegi panin oma kassile ühe DA tegelase järgi nime, nii suur armastus oli!
Arvata on, et kolmas DA ajab mu stiimima - no ei näe mõtet järjekordsel konsooliostul, kaua võib?
Kas tead midagi mängust The Secret World?
Arvata on, et kolmas DA ajab mu stiimima - no ei näe mõtet järjekordsel konsooliostul, kaua võib?
Kas tead midagi mängust The Secret World?
gamergirl 21. juuni 2014, kl 16.50 |
nope, kahjuks mitte. Piltide järgi muidugi olen tegelasi kuskil näinud, tõenäoliselt tumblrs.
Ja ära üldse räägi-ma ei jõua Inquisisionit ära oodata!!! :D Mängin hetkel just esimest osa jälle läbi. Graafika on suht väkk aga stoori on huvitav. Kui palju siin veel tõsiseid mängijaid on, ma mõtlen noh-kergelt sõltlasi? :D jagage veel mängusoovitusi jne. ise soovitan Mass effecti sarja, no ei ole haaravamat asja enam olemas kui see. On nutetud ja naerdud ja tegelased sama armasad kui oma sõbrad.
Ja ära üldse räägi-ma ei jõua Inquisisionit ära oodata!!! :D Mängin hetkel just esimest osa jälle läbi. Graafika on suht väkk aga stoori on huvitav. Kui palju siin veel tõsiseid mängijaid on, ma mõtlen noh-kergelt sõltlasi? :D jagage veel mängusoovitusi jne. ise soovitan Mass effecti sarja, no ei ole haaravamat asja enam olemas kui see. On nutetud ja naerdud ja tegelased sama armasad kui oma sõbrad.
Pixie 21. juuni 2014, kl 18.17 |
DA Origins oli ülihea, DA II - paras saast, mille parim osa oli teaser. A ega ma ei kahetse, puhtast patriotismist mängisin läbi ja unustasin.
ME-d ei mängi...sci-fi jätab leigeks(ma tean,et tegu on v.hea mänguseeriaga), mul on amb laskerelvade lagi ja mehed, mõõgad, lohed must be:).
Inkvisitsiooni ootan isegi, praegu mängin vahelduva eduga üht vana Final Fantasy´t, Oblivioni ja Skyrimi, pluss veel üks onlain Hidden Objects mäng.
----------------------------------
http://www.bigfishgames.com/
sarnane c*) antud saidile.
ME-d ei mängi...sci-fi jätab leigeks(ma tean,et tegu on v.hea mänguseeriaga), mul on amb laskerelvade lagi ja mehed, mõõgad, lohed must be:).
Inkvisitsiooni ootan isegi, praegu mängin vahelduva eduga üht vana Final Fantasy´t, Oblivioni ja Skyrimi, pluss veel üks onlain Hidden Objects mäng.
----------------------------------
http://www.bigfishgames.com/
sarnane c*) antud saidile.
gamergirl 21. juuni 2014, kl 18.34 |
Lisa postitus