Unetute nurgake
täna selline muusika...
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 00.23 |
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 00.23 |
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 01.11 |
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 01.22 |
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 01.29 |
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 01.40 |
Olav, tähtis on ju siiski see et ma ise olen enesega rahul ja mu kallim. Ma olen rinnakas aga tagumik ja kintsud suht olematud (11 a tütre teksadesse mahun kenasti), kuna olen tegelenud palju spordiga oma elus ja praegugi käin mitmes trennis. Ma ei soovi olla mingi japs, kel pole rinda ega ka mingit volüümikust kehas...no sorry, lihtsalt olen neid vaadanud netis ja ei meeldi....nägu neil nagu telliskivi ja keha neil pole. Loomulikult ei halvusta ma kedagi, ei japse ega ka eestlaseid. Olav, kui inimene tunneb ennast enda ihus hästi siis on ju kõik ok:)
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 01.43 |
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 01.48 |
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 01.50 |
Olev, kas sa pole mõelnud Jaapanisse kolida? Kui sulle sealne väga hinge läheb siis võiksid raha koguda ja sinna elama siirduda (heatahtlik soovitus). Mina pole eestlane ega jaapanlanna aga no kahju on...mõnest eestlannast (kes jaapanlanna moodi välja ei näe) kes sinu otsa ehk kunagi komistab jne. Soovitus: püüa olla kriitilisem enese suhtes.
Good luck!:)
Good luck!:)
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 01.55 |
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 02.05 |
_ Autor: skarapeus
Aeg: 10-21-09 01:50
Olev, kas sa pole mõelnud Jaapanisse kolida? Kui sulle sealne väga hinge läheb siis võiksid raha koguda ja sinna elama siirduda (heatahtlik soovitus)_
sellele maolengi mõelnud viimased paar aastat. et mismoodi minna nii, et kohe ära ei aeta.
_kahju on...mõnest eestlannast (kes jaapanlanna moodi välja ei näe) kes sinu otsa ehk kunagi komistab jne._
olen ise püüdnud teadlikult vältida selliseid asju. mu lemmikmuusika hoiab sellised asjad ära. :)
_Soovitus: püüa olla kriitilisem enese suhtes._
see on kirjas kõikides horoskoopides mida olen näinud. seega ei avalda siin oma tundeid kellegile sest pole nende vääriline. ei oma tööd, bmw'd ega luksmaja ning palmisaarele ka ei vii. kellele siinsetest sellist meest? ei kellegile.
mul on plaan müüa peale ema lahkumist kogu kinnisvara ja osta purjekas ning sellega siit lahkuda. kui selleks ajaks venelased (keskerakond) piire kinni ei pane.
tallinnast saab Singaburi moodi linnriik kus väga vähe kohalikke elab. enamus elanikke saavad olema venelased ja hiinlased.
Aeg: 10-21-09 01:50
Olev, kas sa pole mõelnud Jaapanisse kolida? Kui sulle sealne väga hinge läheb siis võiksid raha koguda ja sinna elama siirduda (heatahtlik soovitus)_
sellele maolengi mõelnud viimased paar aastat. et mismoodi minna nii, et kohe ära ei aeta.
_kahju on...mõnest eestlannast (kes jaapanlanna moodi välja ei näe) kes sinu otsa ehk kunagi komistab jne._
olen ise püüdnud teadlikult vältida selliseid asju. mu lemmikmuusika hoiab sellised asjad ära. :)
_Soovitus: püüa olla kriitilisem enese suhtes._
see on kirjas kõikides horoskoopides mida olen näinud. seega ei avalda siin oma tundeid kellegile sest pole nende vääriline. ei oma tööd, bmw'd ega luksmaja ning palmisaarele ka ei vii. kellele siinsetest sellist meest? ei kellegile.
mul on plaan müüa peale ema lahkumist kogu kinnisvara ja osta purjekas ning sellega siit lahkuda. kui selleks ajaks venelased (keskerakond) piire kinni ei pane.
tallinnast saab Singaburi moodi linnriik kus väga vähe kohalikke elab. enamus elanikke saavad olema venelased ja hiinlased.
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 02.14 |
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 02.19 |
Olav, kuidas sina küll tead et ma end ei kritiseeri?-äkki ma peaksin sulle sellest pikemalt rääkima?
Eks sa võta siis purjekas ja uila minema (valik on sinu) aga mina selliseid eestlaseid eestlasteks ei pea. Ma võiks ka oma kodumaale põgeneda "Iisraeli, Rootsi, Tatarimaale vanaisa ja vanaema juurde-a kes ma seal täna olen?" Mnjah, mul on elus muud prioriteedid ja iseenesega seotud ambitsioonid. Ära pane pahaks Olav aga põgenemine ei ole väljapääs...
Ära palun solvu, kui ütesin midagi nihu siis "anna andeks"-see oli minu mõte lihtsalt selline.
Eks sa võta siis purjekas ja uila minema (valik on sinu) aga mina selliseid eestlaseid eestlasteks ei pea. Ma võiks ka oma kodumaale põgeneda "Iisraeli, Rootsi, Tatarimaale vanaisa ja vanaema juurde-a kes ma seal täna olen?" Mnjah, mul on elus muud prioriteedid ja iseenesega seotud ambitsioonid. Ära pane pahaks Olav aga põgenemine ei ole väljapääs...
Ära palun solvu, kui ütesin midagi nihu siis "anna andeks"-see oli minu mõte lihtsalt selline.
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 02.39 |
_Ära pane pahaks Olav aga põgenemine ei ole väljapääs... _
aga kui pole kohta siin? minul polegi. ma olen väiksest saati tõrjutud.
_Eks sa võta siis purjekas ja uila minema (valik on sinu) aga mina selliseid eestlaseid eestlasteks ei pea._
seda ma loen juba ei tea mitmendat korda :) ju nii ongi õige.
seal ma olen mitte keegi, kes nullist peab alustama. alustuseks kasvõi rämpsukorjamisega. kuigi seda tööd tundub seal väga vähe olema.
aga kui pole kohta siin? minul polegi. ma olen väiksest saati tõrjutud.
_Eks sa võta siis purjekas ja uila minema (valik on sinu) aga mina selliseid eestlaseid eestlasteks ei pea._
seda ma loen juba ei tea mitmendat korda :) ju nii ongi õige.
seal ma olen mitte keegi, kes nullist peab alustama. alustuseks kasvõi rämpsukorjamisega. kuigi seda tööd tundub seal väga vähe olema.
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 02.48 |
Olav, kui see on sinu otsus siis on see igatahes õige sinule. tee nii nagu hinges tunned ja vajad. Tead, ma täna öösel näe unetu aga hirm hommiku ees on suur - pean hommikul kell 6.30 juba ärkama ja ilus olema. Und sulle ja ära viha pea eksju. Suuri kordaminekuid sulle ja unistuste täitumist...kui sa purjekaga minema hakkad siis anna mulle teada "tulen lehvitan sulle!"
Elu vahel ongi niuke, sageli tuleb alustada nullist ja sellega saavad hakkama ainult tugevad-ole tugev(siiralt)!
Elu vahel ongi niuke, sageli tuleb alustada nullist ja sellega saavad hakkama ainult tugevad-ole tugev(siiralt)!
skarapeus 21. oktoober 2009, kl 02.59 |
Veel sulle Olav: mina pole samuti soovitud laps aga seepärast olengi "kuradima tugev" Ma tulen igast jamast välja "minu õlgadel istuvad minu kaitseinglid."-nad hoolivad ja armastavad mind ja mina neid, see pole jura. Tead Olav, kellelegi pole antud rohkem kanda ja kannatada siin elus kui nad suudavad-järelikult suudame ja olemegi tugevad!
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 03.06 |
viha kui selline kaob koheselt :)
pidevalt kuuldud solvangutest ja mõnitustest tekib selline soomuse taoline asi.
solvangud vaid tugevdavad mu veendumusi selles, et mu koht ei ole siin. kui oleks mu koht siin siis ei solvataks ega mõnitataks.
http://www.youtube.com/watch?v=CcFgLmC43wM
Anna mulle andeks
Sõnast ainsast võib tulla riid
kes meist seda küll ei teaks
Kuid kas õige et alati
pikka viha kandma peab?
Anna mulle andeks ja küllap ka siis
andeks sulle anda võin minagi
Tülist tühjast kumbi meist kasu ei saa
lepime siis kiirelt miks oodata.
Uhkelt mööda käid püstipäi
sõnagi ei räägi sa
Minul ammu kõik meelest läind
vastu sulle naeratan.
pidevalt kuuldud solvangutest ja mõnitustest tekib selline soomuse taoline asi.
solvangud vaid tugevdavad mu veendumusi selles, et mu koht ei ole siin. kui oleks mu koht siin siis ei solvataks ega mõnitataks.
http://www.youtube.com/watch?v=CcFgLmC43wM
Anna mulle andeks
Sõnast ainsast võib tulla riid
kes meist seda küll ei teaks
Kuid kas õige et alati
pikka viha kandma peab?
Anna mulle andeks ja küllap ka siis
andeks sulle anda võin minagi
Tülist tühjast kumbi meist kasu ei saa
lepime siis kiirelt miks oodata.
Uhkelt mööda käid püstipäi
sõnagi ei räägi sa
Minul ammu kõik meelest läind
vastu sulle naeratan.
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 03.15 |
ekm 21. oktoober 2009, kl 12.01 |
http://www.youtube.com/watch?v=_MsWl7eCs_E
luulet ka...
------------
nii kui ületasin vene piiri
siis mulle kohe peksa anti.
trahvi tegi vene miilits
sest et tegin metsas manti.
edasi ma läksin lätti
seal mu üle nalja tehti
vaadati mu sinist silma
ei olnud mul sooja ega külma
soome minnes laeva peal
põdrad jenkat tantsivad
õlut veavad kastiga
ei võitle nad seal natsiga.
siis ma mõistsin- aitab jamast!
tulin eesti tagasi.
sõpru kohe märkasin
hommikul pohmakaga ärkasin.
------------
...seda siis kõrvalmaja narkari reisikogemustest.
luulet ka...
------------
nii kui ületasin vene piiri
siis mulle kohe peksa anti.
trahvi tegi vene miilits
sest et tegin metsas manti.
edasi ma läksin lätti
seal mu üle nalja tehti
vaadati mu sinist silma
ei olnud mul sooja ega külma
soome minnes laeva peal
põdrad jenkat tantsivad
õlut veavad kastiga
ei võitle nad seal natsiga.
siis ma mõistsin- aitab jamast!
tulin eesti tagasi.
sõpru kohe märkasin
hommikul pohmakaga ärkasin.
------------
...seda siis kõrvalmaja narkari reisikogemustest.
Anita 21. oktoober 2009, kl 14.56 |
olevsu1
"tallinnast saab Singaburi moodi linnriik kus väga vähe kohalikke elab. enamus elanikke saavad olema venelased ja hiinlased."
-----------------
milleks Tallinn maha matta? Tallinn on ainuke linn, kus elada kõlbab.. miks seda maha teha? ja ei tasuks arvata, et keegi meer siin võimutseb.. liialt tähelepanu linnapeale, kes sõnakuulmatu kutsikas.. riiki siiski valitsevad tarkpead ja mingit vene võimu siia projitseerida ei tasu. mingit hiinalinna ega vene küla siia ei tule.et tasu üledramatiseerida:)
"tallinnast saab Singaburi moodi linnriik kus väga vähe kohalikke elab. enamus elanikke saavad olema venelased ja hiinlased."
-----------------
milleks Tallinn maha matta? Tallinn on ainuke linn, kus elada kõlbab.. miks seda maha teha? ja ei tasuks arvata, et keegi meer siin võimutseb.. liialt tähelepanu linnapeale, kes sõnakuulmatu kutsikas.. riiki siiski valitsevad tarkpead ja mingit vene võimu siia projitseerida ei tasu. mingit hiinalinna ega vene küla siia ei tule.et tasu üledramatiseerida:)
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 15.08 |
Anita 21. oktoober 2009, kl 15.18 |
olavsu1, seda küll, aga kujuta nüüd ette kui see mass, kes pronksõoleks nurkadurit tagasi ihkab, oleks nurka surutud.. ta ju tuleks ja räuskaks ning rüüstaks jälle linnatänavaid.. las neile jääda see pisike rõõm..;) elu ju ei koosne tegelikult üldse poliitikast - poliitikud on võimuahned kõik, vali keda tahes, ja üldiselt on nad kõik /erandiks siiski Mart Laar, kel selge isamaa tunnetus ja nägemus, pluss ka need, kes ei müü ennast lihtlabase võimu nimel/ äraostetavad. paraku on rahvas veel vanas maailmas, uued pole veel õieti sotti saanud, mis toimub.. ei ole see midagi nii dramaatiline..usu mind:)
Anita 21. oktoober 2009, kl 15.20 |
ekm 21. oktoober 2009, kl 17.33 |
olavsu1
ükski riik ei poe sisserännanutele nii nagu eestis seda tehakse.
----------------------------------------------------------------
võiks aru saada, et meie ajalugu on paljudest riikidest erinev.
pealegi sinu mõistes sisserännanud on paljud siin eestis sündinud.
Anita
nägemus võib ju olla...a kui teod puuduvad, siis kellele sellist onklit vaja.
ükski riik ei poe sisserännanutele nii nagu eestis seda tehakse.
----------------------------------------------------------------
võiks aru saada, et meie ajalugu on paljudest riikidest erinev.
pealegi sinu mõistes sisserännanud on paljud siin eestis sündinud.
Anita
nägemus võib ju olla...a kui teod puuduvad, siis kellele sellist onklit vaja.
Anita 21. oktoober 2009, kl 17.53 |
Anita 21. oktoober 2009, kl 18.00 |
ekm 21. oktoober 2009, kl 18.10 |
anita 21. oktoober 2009, kl 18.19 |
olavsu1 21. oktoober 2009, kl 18.49 |
_http://www.youtube.com/watch?v=epS3KEjVzCQ_
_Autor: ekm
Aeg: 10-21-09 17:33_
kui need võõramaalased on siin sündinud. siis nad peaks väga hästi kohalikku keelt valdama (nagu hiinlased LinLin ja JunJun jaapanis. LinLin'i kohta on öeldud et oskab jaapani keelt paremini kui jaapanlased ise)
mitte vihkama kohalikku rahvust ja karjuma rossija rossija ning ajama riigivastast poliitikat.
kui need hiinlased LinLin ja JunJun nõuaks jaapanlastelt hiinakeele valdamist ja enesega hiinakeeles rääkimist, siis nad ei oleks üldse nii omaks võetud nagu hetkel.
ma olen vaid kahte mõistliku venelast kohanud. ülejäänud on kraakad olnud.
ma ei saaks eesti venelase moodi kuskile minna, öeldaks kohe et kao tagasi sinna kust tulid.
_Autor: ekm
Aeg: 10-21-09 17:33_
kui need võõramaalased on siin sündinud. siis nad peaks väga hästi kohalikku keelt valdama (nagu hiinlased LinLin ja JunJun jaapanis. LinLin'i kohta on öeldud et oskab jaapani keelt paremini kui jaapanlased ise)
mitte vihkama kohalikku rahvust ja karjuma rossija rossija ning ajama riigivastast poliitikat.
kui need hiinlased LinLin ja JunJun nõuaks jaapanlastelt hiinakeele valdamist ja enesega hiinakeeles rääkimist, siis nad ei oleks üldse nii omaks võetud nagu hetkel.
ma olen vaid kahte mõistliku venelast kohanud. ülejäänud on kraakad olnud.
ma ei saaks eesti venelase moodi kuskile minna, öeldaks kohe et kao tagasi sinna kust tulid.
Lisa postitus