Unetute nurgake
täna selline muusika...
RR 18. oktoober 2009, kl 00.16 |
olavsu1 18. oktoober 2009, kl 00.19 |
angelina 18. oktoober 2009, kl 00.32 |
Ropp Raivo 18. oktoober 2009, kl 00.40 |
angelina 18. oktoober 2009, kl 00.50 |
http://www.youtube.com/watch?v=QfBdVqrR5HI&feature=related
RR,
veel 1 ilus laul, mille lingitasin endale kuulamiseks uuesti. jah, ma kunagi otsin, kui aega saan. sa jääd raudselt alla, ega minust halvemat inimest niikuinii pole.
nüüd lendan minema.
mul oma elu ka ju, kuigi see nii ei paista. homme päris tööpäev kohe.
RR,
veel 1 ilus laul, mille lingitasin endale kuulamiseks uuesti. jah, ma kunagi otsin, kui aega saan. sa jääd raudselt alla, ega minust halvemat inimest niikuinii pole.
nüüd lendan minema.
mul oma elu ka ju, kuigi see nii ei paista. homme päris tööpäev kohe.
olavsu1 18. oktoober 2009, kl 01.07 |
helen 18. oktoober 2009, kl 10.12 |
helen 18. oktoober 2009, kl 10.15 |
luna 18. oktoober 2009, kl 11.24 |
Mina ei lähe põhimõtteliselt valima. Olen vana aja inimene. Siis oli lihtne: oli üks kandidaat ja valimine igaühele kergeks tehtud.
Nüüd aga ei jõua ses kandidaatide sigrimigris küll orienteeruda!
Kahjuks ühtegi minu tuttavat minu ringkonna nimekirjas pole. Ja peangi hääle endale jätma.
Nüüd aga ei jõua ses kandidaatide sigrimigris küll orienteeruda!
Kahjuks ühtegi minu tuttavat minu ringkonna nimekirjas pole. Ja peangi hääle endale jätma.
luna 18. oktoober 2009, kl 11.33 |
angelina 18. oktoober 2009, kl 11.57 |
la femme 18. oktoober 2009, kl 12.00 |
Vaene luna, oleksin ma vähegi aimanud, et mu küsimus sind ka veel pärast vastuse väljaütlemist kummitama jääb, ma poleks seda üldse esitanud!
Aga nüüd lähen ma valima, sest korraliku kodaniku kohus on enda hääl ära anda! Völg on võõra oma! Oma tuttavate seast ei oska ma üht eelistada teisele, sellepärast valin võõra, kellest ma tean, et vähemalt seni on tegus inimene olnud!
Aga nüüd lähen ma valima, sest korraliku kodaniku kohus on enda hääl ära anda! Völg on võõra oma! Oma tuttavate seast ei oska ma üht eelistada teisele, sellepärast valin võõra, kellest ma tean, et vähemalt seni on tegus inimene olnud!
angelina 18. oktoober 2009, kl 12.06 |
mina lugesin lehtede viisi neid loosungeid ja lubadusi, sorri, aga mulle ei anna need midagi. paljud olulised valupunktid olid välja toomata. see on nagu mõte ju või saan ma valesti aru. üks suur vana mull, mis ennegi. nojah, nii ja naa. kui keegi ei lähe nagu mina, mis siis saab? midagi ei saa.
helen 18. oktoober 2009, kl 12.07 |
angelina 18. oktoober 2009, kl 12.11 |
Ropp Raivo 18. oktoober 2009, kl 12.19 |
luna ja angelina on eredad näited sellest, mis juhtub inimesega vanas eas siis, kui noorelt õppida ei viitsita. Kurb on vaadata lolle inimesi, kes ei suuda aru saada ilmaelus toimuvast ja jätavad seeläbi oma valiku tegemata. Samas on tore vähemalt see, et nad ei kuulu Savisaare pooldajate hulka. Kiitus aga la femmele ja helenile, kes valima lähevad. Ise valisin reformierakonna juba ära:)
angelina 18. oktoober 2009, kl 12.47 |
lihtsalt provotseerin nagu ikka. ma eelhääletasin juba ära. ei jäta kunagi hääletamata, olgu kui korruptsiooniline ja mõttetu see tahes. seda arvan tõesti, aga ehk midagi siiski muutub siin riigis kohalikul tasandil, sest hullemaks minna ei saa. erakonda ei ütle, Savisaar partei tõesti ei olnud. me ise valime ja pärast ei saa ju midagi öelda/protestida ka, kui ei käinud valimas.
helen 18. oktoober 2009, kl 13.06 |
angelina 18. oktoober 2009, kl 13.12 |
angelina 18. oktoober 2009, kl 14.51 |
angelina 18. oktoober 2009, kl 15.05 |
RR 18. oktoober 2009, kl 15.08 |
Ka meie president kutsub inimesi üles minema ja andma oma hääl. Tsiteerin Postimeest:
«Leidke valimisnimekirjadest üles kandidaadid, keda teie usaldate ja kelle puhul usute, et nad tulevad kohaliku elu juhtimisega ausalt toime ning andke neile oma hääl. Teil on võimalus valida ja tehke oma valik. Valijate, väärikus ja nõudlikkus – ka tänasel valimispäeval – aitab parandada kohaliku elu valitsemist, kogu Eesti valitsemist,» sõnas Ilves.
«Iga hääl loeb. Ärge loobuge oma häälest ega ärge jätke oma valikut teiste teha. See oleks ebaaus käega löömine oma koduvalla või kodulinna tuleviku suhtes,» rõhutas president.
«Leidke valimisnimekirjadest üles kandidaadid, keda teie usaldate ja kelle puhul usute, et nad tulevad kohaliku elu juhtimisega ausalt toime ning andke neile oma hääl. Teil on võimalus valida ja tehke oma valik. Valijate, väärikus ja nõudlikkus – ka tänasel valimispäeval – aitab parandada kohaliku elu valitsemist, kogu Eesti valitsemist,» sõnas Ilves.
«Iga hääl loeb. Ärge loobuge oma häälest ega ärge jätke oma valikut teiste teha. See oleks ebaaus käega löömine oma koduvalla või kodulinna tuleviku suhtes,» rõhutas president.
angelina 18. oktoober 2009, kl 15.14 |
la femme 18. oktoober 2009, kl 15.23 |
Lisa postitus