_Autor: helen
Aeg: 10-19-09 00:50_
jah, täpselt. tomomi mõjuski esimest korda kohtudes kohe teistmoodi :)
eestlastega pole sellist asja kunagi olnud. alati kipun distantsi hoidma... kas teda saab usaldada või ei. ma hakka vaatama ja kuulama kuidas ta teiste inimestega on ja kuidas teised temasse suhtuvad. ma olen nii palju ninapihta saanud et enam ei julgegi eesti plikaga kontakti võtta.
kord sai ühele plikale bussis pulgakomm salamisi taskusse sokutatud. see hääl mis ta kuuldavale tõi kui kui ta selle kommi avastas oli selline et ei soovinud end reeta. ma oleks talle tuhvlialune olnud. kuidagi eemale tõukav oli see hääl. ilmselt oli see mingi plärumari.
samas üks teine, pärilt kindlasti sealt kus päike tõuseb. oskas küsimusele "Beautiful, nice to meet you. what is your name?" vastata väga kanges inglise keeles "ai dont knou enklisss" ja see ei mõjunud eemale tõukavana. tükk aega vaatasin trammile järgi millega ta sõitis.
siis kui jaapani keiser eestis käis, kirjutasid paljud, et see mees mõjus kohe sõbralikuna.
_ Autor: angelina
Aeg: 10-19-09 00:50
kuidas sa inimesi kontrollid või testid ennetavalt, Olav?_
nii imelik kui see ei ole, on see kohe tunda, kas inimene on hea või halb.
paarkorda julgesin võõrale naisele pai teha. vastused siis
"kurat, jälle pean juuksurisse minema, alles ma sealt tulin!" ja "aww, kõik halvad mõtted pühiti ära, kui väike ma oli kui viimati nii tehti..."