to älis ja niisama:
Pole siia ammu sattunud, ei näinudki, et Scorpions teis nii palju vastumeelsust tekitas.
Ma olen muusikas ka pigem sõnade kuulaja, st lauludel peab alati sügav sõnum olema. Scorpionsi sõnad lähevad mulle hinge. Ma ei mõtle kunagi muusikat raamidesse, et rokkmuusika peab selline olema ja selline ei tohi olla. Looming peab piiridest vaba olema.
Mulle meeldivad tasakaalukad inimesed, lauljad, kirjanikud. Kuigi mu enda eluski tuleb tasakaalutuid hetki ette, siiski ei otsi ma loomingust müristamist, käristamist, lihtsat energia välja purskamist välja purskamise pärast.
Aga ma ei lähe ka enamasti kunagi kellelegi ütlema, et su laulud, mida kuulad, on nõmedad. Inimesed on erinevad, nii ka laulud.
Vastandumistega on enamasti nii, et see, millele vastandud, seda on paras ports sinus endaski. Parem otsi endast üles see, mis teises peegelpildina nii närvidele käib selle asemel, et teisele turja karata. Ma ei armasta end vastandada kellegagi. See ei tähenda siiski, et mulle kõik sobib. Paraku oskan ma ebasobivat vaid vältida, mitte seda tolerantselt mõista. Kõike ei saagi tolereerida. Ma nt ei tolereeri riidu, jõhkrust, toorust, vägivalda.
Armsat teisipäeva hommikut kõigile unetutele, rohkem tolerantsi ja armastust kõigi teie päevadesse!