Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Üht koma teist
 
belly44 04. oktoober 2010, kl 23.36
mina just mõtlesin et ei ole õige unetu...nii unekas on peal ja homme tööpõld suur ja lai ees ootamas....ööd teile siis!!
 
lihtsaltyksnaine 04. oktoober 2010, kl 23.38
Ei saanud aru nüüd sinust Alissandra. Kas sa mõtled selle "saasta näppudest välja laskma" all seda, et öeldakse seda, mida sülg süüdimatult suhu toob?
 
sabagat2ht 04. oktoober 2010, kl 23.44
palju põnevam on siis, kui ka need, kes tõesti saavad aru kes on kes, seda ei reedaks, sest kes teab, äkki see nn uus just selleks endale uue nime võttiski, et olla uus, te sellele pole kunagi mõelnud, alissandra ja rexx :P

* * * * * * * * * * * * * *
tihti tähti taevas nähti
alissandra 04. oktoober 2010, kl 23.45
Seda jah, mida siis muud.
Noh, mind logis jälle ise välja, ei tea miks ta nii teeb. Iga vähe aja tagant logi aga sisse tagasi. Enam ei viitsi.
Kaon ka. Ilusaid unenägusid!

Krt, ei saagi enam ilma logimata kommentaari kirjutada, ette ilmus kiri: Sisestatud kasutajanimi on juba foorumis kasutusel. Kui sina oledki seesama kasutaja, siis logi sisse. Muul juhul pead aga valima mõne teise kasutajanime.
 
Talib 05. oktoober 2010, kl 00.47
need kuramuse unetud on üks vastikult unine rahvas, kaovad juba keset poolt pääva magama. ja kui multekkib tahtmine juttu vesta on kõik juba uneõlmas :(

_______________
no onju hää pääv :-)
 
olavsu1 05. oktoober 2010, kl 01.02
Talib kirjutas:
-------------------------------------------------------
> need kuramuse unetud on üks vastikult unine
> rahvas, kaovad juba keset poolt pääva magama. ja
> kui multekkib tahtmine juttu vesta on kõik juba
> uneõlmas :(

Kuis nii..
 
vihmauss1 05. oktoober 2010, kl 06.34
aga ma jälle varakult üleval.
saan kohe varakult kommenteerima asuda:)
olavsu1 peaks dieedile jääma, et pildi peale ära mahtuda:)))
talib meenutab mulle jälle mafioosot!
raivo oma mullvannis tekitas aga palju küsimusi. mis firma toodang see on? kui palju on veetemperatuur?jne...
nohhike on muretsenud omale lausa mitmetuhandekroonise naeratuse.

ja kuna mul pole ühtegi punkti, mida jagada, siis peate ilma hakkama saama:(
 
nohhike 05. oktoober 2010, kl 06.54
ma ka varakult üleval...a arvasin, et üksi pole ka siin mõtet lobiseda...või mine tea, mõne muinasjutu välja mõelnud:D et mitmetuhandese...nojah, sinna see raha siis kõik lähebki:DDDD ja muidugi silmade suurendamisele...et ma teid kõiki ikka näeksin, te kõik ju puha tillukesed...ma kohe olen üritanud ennast siia tervenisti ja suurelt ää mahutada, näe isegi kaaslane on tahaplaanile jäänud:DDD

**********************************************************
tule, kui leebe tuul:DD
alissandra 05. oktoober 2010, kl 07.36
Küll on varased.


******************
 
panther 05. oktoober 2010, kl 08.11
Päkeselist hommikut ja ilusat päeva!:)

See on nüüd küll ime, et Talib tahab öösel juttu vesta.:) Tavaliselt piirdub see jutuvestmine Sul paari lause ja muusikalingiga. Tegelikult sellepärast vist piirdubki, et sel kellaajal pööratakse eitea mitmendat korda külge juba voodis. Ja polegi kedagist sulle siin seetõttu eriti vastamas ja vestlust arendamas - unetud ju magavad.:)
diip 05. oktoober 2010, kl 08.45
Kena päeva jah.

panther
Kontrollisin webid lehelt huvi pärast, kas on vabu kaslasi. Leidub nii eesti kui inglise keeles variante. Panter näiteks on hõivamata.
 
panther 05. oktoober 2010, kl 10.13
And so what? Ei viitsi enam siin eriti palju lõugu laksutada. Kui aega ja tahtmist on, siis võib vahest rääkima tulla, aga millegipärast enam ei kisu eriti siia. Võimalik, et see laiskus läheb üle, aga praegu on küll kama kaks.
 
panther 05. oktoober 2010, kl 10.30
Eks üks põhjus on ka selles, et minu vastu on hakanud huvi tundma üks nägus meesterahvas ja palju aega kulub nüüd reaalis suhtlemisele!:)
 
panther 05. oktoober 2010, kl 10.37
Libapanther, sa lendad madalalt. Minule omase stiili kohaselt peab mul ikka mitu austajat korraga olema.irwwwww
 
libapanter 05. oktoober 2010, kl 11.29
tegelikult oli minu seekordse postituse eesmärk testida pantri reaktsioonikiirust.olen seda ka varem teinud. seekord läks siis aega täpselt 7 minutit kui panter "jaole sai". seega leidis kinnitust tõsiasi et panter võib siin rääkida mida tahes (siia eriti ei kisu, kama kaks mis siin toimub jne) aga tegelt hoiab hoolega unetute nurgal silma peal:) milleks selline silmakirjalikus panter?
alissandra 05. oktoober 2010, kl 11.33
Milleks selline katsetamine, liba? Mida see annab?


******************
 
libapanter 05. oktoober 2010, kl 12.19
pole vaja siin kiidelda et ei huvita kama kaks kui ise käid iga veerand tunni tagant tsekkimas mis toimub. mulle ei meeldi variserlik käitumine. kutsusin pantri lihtsalt korrale tõestades kui silmakirjalikud on tema sõnavõtud.
 
puuma 05. oktoober 2010, kl 12.58
nõus libapantriga!
milleks kuulutada, et ei huvita, kui ise jälgid toimuvat hoolega!
 
panther 05. oktoober 2010, kl 13.17
Lõksutage siin lõugu minu kallal edasi, mind see ei morjenda, sest juba kahe tunni pärast võtab mind auto peale üks minu austaja ja edasi mõelge juba ise...irwwwww.
 
panther 05. oktoober 2010, kl 13.43
Nooohhhhh, näe. Keegi sai kohe sellise torke teatud kehaossa, et sõnu lendab nigut kajakaid ümbre kalalaeva.:)

Sina libakene, aRRmsakene ja Anjakene-puumakene. Kas teil on ka väga igav? Et kohe peab võtma ja kiskma hakkama?:)
Nii tore kui minu tegemised ka teistele hinge lähevad ja keelel kibelevad sõnad kohe foorumisse kribatud saab... Millest küll selline huvi minu isiku vastu?:))) Küll see pind/palk on raske kannatada ja vist valu teeb ka natu-natukene, või mis?:)))

Kas sa Lp liba panid nüüd stopperi juba käima? Et mitu minutit möödub ajast, mil vastan. Noooohhhh, mitu minutit ja sekundit kokku said? Pane kohe sekundid ja murdosa sekundid ka kirja, ära häbene..... tõinekõrd hää teada, mis aja jooksul pean libadele vastu nina andma.....:)))))))) ja siis võiks veel koostada tabeli selle kohta (kuupäevaliselt ja puha muidugi:))) kunas ja millal ja kus kohas ma nägin ja ära tabasin ja mõne liba mängu ära rikkusin. Edetabel selline siis äkki annab suurema rahulduse libale.... saab ju kogu aeg täiendada ja võrrelda ja vaadata ning nautida oma kätetööd.::))))) Nii nummi.

Aga need lauakesed:))), mis siin lendavad ja peaks mulle kodaraisse jääma ja jalust maha lööma või pikku pead andma kohe lausa....:)))) neid onju ka tore vahelduseks kaeda. Eks praegu lendavad linnud lõunamaale ja võib-olla lauad kaaaaa tahaksid nendega lennata, aga vist ikka ei suuda nii kõrgele ja kaugele... te katekesi aidake aga kaasa...niimoodi hoogu võttes ja ikka üritades ja püüdes, et üki-kaki-kommi ....nüüd küll viskate nii, et õkva Soome jõvvab.. Küll Kalevipojuke nad säält tagasi transpordib ja teite enda õvve pääle tagasi toob. Siss saate jällegist oma harjutamist alata....ahhh küll te olete alles tubblid. Nii tubblid kohhe, et ei oska teid ää kiita kohe.:))

--------------------------
See selleks. Nüüd vastus süüdistusele variserlikkuses.

Lugupeetud libapanther.
Minu töö spetsiifika on selline, et mul on vaja olla arvutis pidevalt ooteajal kui mul pole materjali, mida töödelda, siis tekivad sageli nö ajalised augud päeva jooksul mida ma hommikupoolikuti täidan kogu ilmuva paberväljaannete lugemisega ja kui need on läbi, siis ei jää sageli muud üle kui lugeda kirju ja kui needki on loetud siis tekib võimalus siiagi vaadata.
Minu töö on selline, et õige tegemine toimub alles õhtul kui teised istuvad juba kodus praetaldriku või teleka taga, vot nii. Süüdistused, et istun siin lihtsalt selle pärast ja ootan kuni liba tuleb, on alusetud. Tõesti on juhtunud paar korda seda, et olen olnud näiteks muusikateemas ja kuulanud juutuubi linke ning samal ajal vaadanud foorumites ringi ja lugenud sealseid kommentaare kui Sina, Lp liba oma lollusi oled teinud.
Kas sulle ei meeldi see, et su paljastan? Alasti olla ei olegi nii mõnus või? Einohh, mullivannis ja kenade näitsikutega, muidugi tore, sellest saan ma aru küll.

Teadmiseks veel, et kuna mu töö hõlmab ka nädalavahetused, siis olen nädala keskel sageli vaba nagu tänagi. Ja see kuidas ma oma vaba aega kasutan/ei kasuta on minu isiklik asi ja kellessegi kolmandasse nüüd küll puutuma ei pea.

Pealegi, kui võrrelda varasema ajaga, on minu siinviibimised igatahes lühemad ja sõna ma ei võta nii palju kui varem. Seda ka ikka märkasid, enne kui oma pahameelega lagedale tulid, lp Liba???
---------

Nooohhh, kas tuleb kohe aruanne siia? Stopper ikka töötab we?:) Õhtul tulen vaatama millise uhke ja ilusa tabeliga see Liba nüid mahha oo saanud. Kõigil hää lugeda ja kaeda ning päiv on jälle kõrda lännu!:)))))

Lugupidamisega, kullakesed!:)
 
vihmauss1 05. oktoober 2010, kl 14.33
ma pean ütlema, et registreerununa tunnen end kui vanajumala selja taga:)
ja igasugu libasid on mul õigus kustutada.
nii et panter ,kui sul vaja peaks olema, lasen nad siit eemaldada!!!
 
vihmauss1 05. oktoober 2010, kl 14.42
ja sabagat2hele on mul avalik privaatsõnum:
nimelt täna varahommikul õnnestus mul näha üht sinu lähemat sugulast!
taevas oli selge ja hästi palju tähti oli ja siis üks võttis kätte ja lihtsalt kukkus alla!

siukest asja pole ma iidamast aadamast ajast enam nägema sattunud, ja kahjuks ei jõudnud oma sooviga lagedale tulla:(
alissandra 05. oktoober 2010, kl 14.59
Selles regamises ainult üks hea asi ongi, libad kaovad igaveseks ära.


**************
alissandra 05. oktoober 2010, kl 15.03
Pagan, ma ka olen kogu aeg mõelnud, et Talibi pilt on kole tuttav. Nüüd jagasin välja, no loomulikult on seal pildil Leslie Nielsen.


***********
 
noh 05. oktoober 2010, kl 17.01
ja mul jälle käis korraks peast läbi mõte, et Talib on must noorem...selle pildi peal olevale härrale pakuks hästisäilinud 60:DDDD
 
sabagat2ht 05. oktoober 2010, kl 18.25
mu sugulane tuligi sulle terviseid tooma, vihmauss ja sellest on ütlemata kahju, et sa ei jõudnud temaga omi soove teele saata. katsu järgmine kord kiirem olla, seda või täna öösel, sest tulemas on selge ja ilus öö, kus sugulastel palju liikumist ja mine tea, ehk õnnestub mulgi mõni väike soovike endaga kaasa viia ;)))

* * * * * * * * * * * * * *
tihti tähti taevas nähti
 
sabagat2ht 05. oktoober 2010, kl 18.26
parem üks hästi säilinud 60ne, kui kehvasti hoitud 35:P

* * * * * * * * * * * * * *
tihti tähti taevas nähti
 
lihtsaltyksnaine 05. oktoober 2010, kl 18.31
05. oktoober 2010, kl 18.26

Nõustun sabaga tähega.
 
noh 05. oktoober 2010, kl 18.38
ega selle vastu polegi midagi öelda:D...selge see, et hästi säilinud on alati parem...isegi hästi säilind 90-ne:D
alissandra 05. oktoober 2010, kl 18.41
Oleneb, mille jaoks parem. Kui mul on valida, siis ei valiks ei kobedat 60-st ega ka viletsat 35-st, variante peaks ikka veel olema.


/////////////////////
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!