Unetute nurgake
APPI!
vihmauss1 08. november 2010, kl 22.35 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
naine, olgu siis puust ja punaselt. sa kirjutasid:
"esitasin Diibile küsimuse, aga tema vastas küsimusega. küsimusele pole õige küsimusega vastata. vastus on kas ei või jah. järelikult seal taga ikkagi midagi on, kui vaidleb."
mina ei näe siin mingit loogikajuppigi, kõik on su oma elava fantaasia vili!
"esitasin Diibile küsimuse, aga tema vastas küsimusega. küsimusele pole õige küsimusega vastata. vastus on kas ei või jah. järelikult seal taga ikkagi midagi on, kui vaidleb."
mina ei näe siin mingit loogikajuppigi, kõik on su oma elava fantaasia vili!
naine 08. november 2010, kl 22.36 |
Keisri hull:
Timo eesti keele kohta mainib Jakob järgmist: ”See härra Bock rääkis maakeelt ja isegi õige viisakalt, aga ikkagi oli tema kõnel see sakslaste napp ja naksakas ja äramoonutav viis küljes, mis mind koguni siiamaani vastumeelsusest kergelt nõksatama ajab.”
naksakas ja nõksatama, aina segasemaks läheb.
põlvest võib ju ka ju naksakas läbi käia. kas see on sama naksakas, millest te räägite?
Timo eesti keele kohta mainib Jakob järgmist: ”See härra Bock rääkis maakeelt ja isegi õige viisakalt, aga ikkagi oli tema kõnel see sakslaste napp ja naksakas ja äramoonutav viis küljes, mis mind koguni siiamaani vastumeelsusest kergelt nõksatama ajab.”
naksakas ja nõksatama, aina segasemaks läheb.
põlvest võib ju ka ju naksakas läbi käia. kas see on sama naksakas, millest te räägite?
vihmauss1 08. november 2010, kl 22.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
vihmauss1 08. november 2010, kl 22.46 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
vihmauss1 08. november 2010, kl 22.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
naine 08. november 2010, kl 22.50 |
naine 08. november 2010, kl 22.51 |
vihmauss1 08. november 2010, kl 22.55 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
naine 08. november 2010, kl 22.58 |
diip 09. november 2010, kl 17.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Paar keerulist lauset kirjandusklassikast.
"Minu mõistusele sündiva ülekohtu põhjus nõrgestab nii mu mõistust, et see põhjendab põhjust kaevata teie ilu üle."
"Kõrge taevas, mis jumalikult kinnitab tähtedega teie jumalikkust, teeb teid selle väärikuse vääriliseks, mida väärib teie kõrgus."
"Minu mõistusele sündiva ülekohtu põhjus nõrgestab nii mu mõistust, et see põhjendab põhjust kaevata teie ilu üle."
"Kõrge taevas, mis jumalikult kinnitab tähtedega teie jumalikkust, teeb teid selle väärikuse vääriliseks, mida väärib teie kõrgus."
noh 09. november 2010, kl 18.05 |
Lisa postitus