Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Head uut jänkukese aastat, unetud!
 
VI unetu 03. veebruar 2011, kl 17.36
Et siis uni oleks ikka magus ja jaguks maiuspalu terveks aastaks..no et oleks ikka unetuid, kellega unetust ravida;b
Ja et vabadel naistel oleks ikka mõttes, et meestel on kuldne kuu selgas..;)))))))))
 
Anja 03. veebruar 2011, kl 17.45
Ja arvestage sellega, et mul on ainult pudel Asti`t (cancia)..kes esimesena kohale jõuab, saab pokaali..;b;)))
 
panther 03. veebruar 2011, kl 19.21
Tõesti hea algatus Sul Anja tähistada astroloogilise jänese saabumist.:)

Vahelduseks võiks meestele kuu asemel jäenesenahkse kasuka selga mõelda (no ainult tänaseks näiteks). Saaks Kuu vähekeseks ajaks sealt meeste selgast maha ronida...:)))))
 
Anja 03. veebruar 2011, kl 19.30
Näed siis..panther jõudis esimesena..saad pokaali Astit, ja ma loodan, see toob sulle hea une;))) Aga nendest meestest ja kuust ei tea ma midagi..niisama sai jutujätkuks lisatud..mu meelest peab mehed ikka maha murdma, ega neist muidu asja saa..;))))))))
panter 03. veebruar 2011, kl 19.33
Olgu, tänud Anja šampa eest! Ma nüüd kobin põõnama, eks näis kauaks und on...:) Meeldivat õhtu jätku siinseile uinujaile ja unelejaile!:)
 
Anja 03. veebruar 2011, kl 19.56
Magusat uind, panter! Muuseas, hiljuti vaatasin CSI-d, ja seal olid pantrid meestemurdjad..no ma mõtlen Meeste (noored ilusad mehed vanuses 25-40)..nii et jah...;)))))))))
Mina veel küll ei uinu..shampa muidugi otsas, juurde pole vaja, aga kas siin on unetuid, kes on rõemsad uue aasta saabumise üle? Näiteks mõni jäneseaastal sündind mees/naine..? Hakkame aastat aretama teie kordaminekute taustal;b
 
nohhike 03. veebruar 2011, kl 19.59
see on anjale, igavuse peletamiseks...ja tantsu harjutamiseks:P
 
Anja 03. veebruar 2011, kl 20.04
Tänan, suursilmaonu, aga ma ei saa seda vidiot vaadata..äkki seletad inmkeeli lahti..;b
 
Anja 03. veebruar 2011, kl 20.14
Ega sa, suursilmaonu, mu postkasti jälle kolistama-laamendama läind..tead, ma panin tabalukuga ta kinni..võid siin oma suurte silmadega tangot edaspidi tantsida..;b
 
Rexx 03. veebruar 2011, kl 22.25
head uut aastat minugi poolt, eriti kassidele ja jänkudele, aga kõigile teistele ikka ka.
 
Anja 03. veebruar 2011, kl 23.18
Kõik loomad olgu tervitet! Mu meelest väärib viimasel ajal loom rohkem tähelepanu kui see paljunev ja maakera lagastav näljas ja kiimas inimesehakatis..jube, kuidas nad paljunevad!!!
 
Anja 04. veebruar 2011, kl 00.44
nohhike, üritasin su pakutet vidiot vaadata, aga ei saand aru..ilmselt sul on tegu oma fantaasiaga või on sul keegi, kes eda vantaasiat toidab..mina see kindlasti ei ole:))))))) Aga saan aru, et ku eunuhhi staatusest vabaneda, peab ju midagi see aju rohkem tootma..aga noh, niru värk..kui aju niru, pole ka mujalt miskit loota..;b:)))))))

`* olgu siis unetud, jänes toob vilja ja saagi..iseasi, kas sellega midagi peale oskad hakata..head ööd, kaunikesed..eriti see suursilmaonu, kel vantaasia nii põhjas, et ei näe, kui põhjas ta ise on..;b;)))))) Bye, ehk good night!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!