Unetute nurgake
Kas vene "tibi" on parem kui eesti oma?
national 22. september 2012, kl 22.22 |
eesti naine 22. september 2012, kl 22.35 |
Selline nõu-olen parem kui mõni vene naine kindlasti :) vene sõpru ja sõbrannasid on alati olnud hulgim kui eesti omasid,seega tean nende temperamenti.Kahjuks või õnneks on nii,et minu temperament ületab vist kõik rahvused :D Voodis meeldib eksperimenteerida õige kaaslasega ja olen sõltuvuses kirest...kirest mis rabab mind jalust :)
Vb mõjutab mind ka tähemärk nii palju,kes seda teab :)
Vene naised on head naised-kodu hoidvad,hoolivamad ja romantilisemad kui eesti naised :)
Ise tunned millalgi,kes või mis sobib sulle rohkem..Keegi sinu eest sinule sobivat vastust anda ei oska.Paljude suhtes on vene mees ja eesti naise kooslus,pidi sobima väga paljudel :)
Vb mõjutab mind ka tähemärk nii palju,kes seda teab :)
Vene naised on head naised-kodu hoidvad,hoolivamad ja romantilisemad kui eesti naised :)
Ise tunned millalgi,kes või mis sobib sulle rohkem..Keegi sinu eest sinule sobivat vastust anda ei oska.Paljude suhtes on vene mees ja eesti naise kooslus,pidi sobima väga paljudel :)
kodakondsus 22. september 2012, kl 23.21 |
mmm 22. september 2012, kl 23.22 |
alissandra 23. september 2012, kl 07.22 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
üldjoontes... 25. september 2012, kl 15.02 |
Talib 02. oktoober 2012, kl 21.18 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 444 |
Lisa postitus