Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
kas hea või halb unenägu?
 
pisike piiga. 24. aprill 2013, kl 11.35
nägin unes tanki ja suuri relvi.püsse.
nägin ,et olin algul suures majas,koridorides,jooksin ja olin seal. seal oli kaks meest ka üks püüdis teist tappa relvaga.ma pääsesin välja sealt ja läksin abi küsima .tee ääres seisis suur tank.ainult üks suur tank,mille peal istusid sõjaväelased.püssid käes. ja tanki kõrval olid ka sõdurid. ja ma palusin neilt abi. panid tanki tööle ja sõitsid sinna poole kus r22kisin et peab minema.pärst nägin ,et istusin ka tanki peal. sinna maja juurde või misihanes se ka oli,ei jõudnud. tanki pole pärast enam näinud.nägin vaid ühte meest,(sõdurit)kellega jalutasime.ta oli nagu minu ihukaitsja,püss oli alati käes. hiljem ilmus selle mehe juurde ka üks blond naine . edasi ei mäleta .mis selline unenägu küll tähendada võiks?
 
vastus 25. aprill 2013, kl 08.22
mis muud, kui varsti kartulid mulda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!