Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
öösel...
 
mjah 12. mai 2013, kl 23.34
Mis võib olla selle põhjuseks, et eriti viimasel ajal ma ehmatan end öösel mitu korda üles ja lihtsalt on selline tunne, et süda jätab hullult lööke vahele ja et ma hakkan surema ja:D Veits kahtlane, aga ma ei tea isegi kas see võib olla unest, sest ma ei mäleta et oleks üldse midagi näinud ja kui ma üldse mäletan, siis aind häid asju. Siis ripub mu pea kohal veel lamp ja mul on lihtsalt iga öö hirm et see seal kord pähe sajab ja üleüldse mul tulevad iga öö pähe ainult sünged mõtted nagu mu enda surm jms..isegi hirmus kirjutada sellest siin.
 
Tõuse ja sära 12. mai 2013, kl 23.39
Füüsiline koormus vabas õhus viib kõige kindlamini rumalad mõtted ja toob magusa une. Vaheta ülemõtlemine tegutsemise vastu välja.
 
unetu 13. mai 2013, kl 03.33
To Tõuse ja sära:
Ma olen neid fraase sageli kuulnud ja üldiselt inimeste suust kellel on arvamused iseenese tarkusest: jäta rumalad mõtted, sa mõtled liiga.
Milline on rumal mõte? No tõesti, defineeri mulle mis asi on "rumal mõte". Ning mida tähendab liiga mõtlemine või üle mõtlemine? Fantaasia ja analüseerimine kuuluvad inimese põhiomadustesse ning ilma nendeta inimeste IQ oleks alla 70.

Nojah, selle lambi võiks siis ju mujale paigutada, muus suhtes nõu ei oska anda.

Ise ärkan ka keskel ööd vahest üles ja ei saa magada, sest tundub nagu ei oleks üksi. Niisiis, panen teleka käima "sõbraks kõrvale" ja tegelen millegagi.
 
uskmatu 13. mai 2013, kl 07.03
mitte ainult lamp, vaid ka lagi võib alla sadada ja siis veel maailmalõpp võib tulla - mida palju kordi kindlalt ette on ennustatud! - aga kuna neid asju vaatamata kõigele siiani pole juhtunud, siis miks nüüd peaks?
 
hüva nõu 13. mai 2013, kl 20.23
esmalt nihuta voodi lambi alt nii palju kui võimalik
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!