Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
...unetu
 
7 aastat ja ikka veel... 12. september 2013, kl 01.18
On siin tänases öös teisigi unetuid?
Meenutan omaette päeva kui tööl mingi eelaimdus sundis pilku tõstma - ja sekundi pärast ilmus Tema, ja kuidas mul füüsiliselt põlved nõrgaks läksid ja pea pööritama hakkas, ja sama juhtub nüüdki, seitse aastat hiljem, iga kord kui Teda näen. Ja lootus taas jälle kohtuda ei lase uinuda...

Miks teie unetud olete?
 
tirts 12. september 2013, kl 01.25
Sama siin. Rahutud mõtted, mis tormavad mööda ameerikamägesid ei lase uinuda. Igatsus, kahetsus, nukrus ja kurva heaks unistamine ei lase uinuda. Just libises peast läbi mõte kuidas olen tema soojas kaisus ja kuidas koos märkame ning hommikule vastu vaatame. Kujutlesin tema pisut unesegaseid silmi ja juba hakkaski parem.
 
unetu 12. september 2013, kl 01.34
Teema ja autor läksid vahetusse, vabandust.
Miks te koos ei ole? Alles algusjärgus suhe? Mul on tunne nagu oleksime igaveseks kokku määratud, samas saatus on otsustanud seda igal võimalikul viisil takistada, ja ma ei taipa miks... kui soov justkui oleks mõlemapoolne, aga alati on miski meist mitteolenev mis takistab... nii me siis käime, ikka ringi ja ringi...
 
armastaja 12. september 2013, kl 01.46
Ringiratast käiakse mitte saatuse vaid oma hirmude tahtel. Ennast ja armastatut tuleb usaldada, siis usaldab armastus teid mõlemaid vastu ja igavesti. Ega siis asjata öelda, et usu, looda ja armasta.
 
unetu 12. september 2013, kl 01.58
Jah, hirm on ka, paaniline lausa. Ja küllap seegi on üheks põhjuseks miks meie ring aina kordub... ta räägib mulle et jänes shampust ei joo, samas ma usun et me mõlemad kardame valu, südame kildudeks purunemist, sest teised võivad südamesse küll mõra lüüa mis ajaga armistub, aga millegi väga erilise kaotust ei korvaks ju miski.

Kas nõustuksite muretult MonaLisat oma kodus hoidma? Või mõtleksite enne järele, kas kaotus oleks sellele järgnevat südamevalu ja kahetsust väärt?
 
ette loll 12. september 2013, kl 03.03
no nii loll ei maksaks ka olla, muretseda asjadepärast, mis tõenäolikult kunagi ei juhtugi...
 
nipi 12. september 2013, kl 07.30
Kartes halvimat keelas endale parimat. Poolik elu,kus süda on armsamaga kaugel eemal, ei tee kumbagi õnnelikuks ja katmiseks jäävad mõlemad. Alati on risk haiget saada ja kogeda kaotusevalu ja seda ka kõige kindlamad suhtes olles, sest paraku ei tea meist keegi kui palju on kellelegi elupäevi antud. Iga südamevalu ja kahtluse päev on raisatud aeg, mida tulevikus kibedalt kahetsetakse.
 
Ants S 12. september 2013, kl 07.47
Ma ei maga juba kolmandat ööd.See oli kaua aega tagasi,kui ma nägin esimest korda surnud inimest.
Hiljem nägin ma neid hunnikute kaupa.
Ja sellepärast ma ei magagi juba kolmandat ööd.
 
' 13. september 2013, kl 02.16
ei maga sest mul on kõrini.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!