Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Horror unenäod!!
 
Kerli 05. november 2013, kl 09.22
Mine või hulluks lihtsalt enam magada ei saa ja seda juba pea nädal aega näen unes sellist jubedust,et karju appi-ärkan pea kolm korda iga öö. Kas tapan loomi jõhkral moel(mis ajab ärgates mul südame pahaks ,sest armastan loomi)valin omale kirstu,sest olen haige ja suremas või siis ajavad vaimud/ kummitused mind taga :// Mida teha,et sellised unenäod enam ei korduks?
 
-diip- 05. november 2013, kl 19.14
Võib proovida uinumisel millegi ilusa peale mõelda või midagi ilusat kasvõi YouTube’ist vaadata.
 
olavsu1 06. november 2013, kl 10.26
enne põhku minekut kohustuslikus korras..



ja muid klassikalisi palu.
 
viies 06. november 2013, kl 19.20
Omast kogemusest tean rääkida, et miski ei kesta igavesti. Ka selline horrorunenägude periood kaob ühel hetkel su elust ja sa ei näe enam üldse midagi või näed vähe normaalsemaid unesid kui hetkel.
Muidugi ei anna keegi sulle garantiid, et need jubedikud uned tagasi ei tule kui sul peaks olema stressirohkem etapp elus. Õudusunenäod võivad sind taas külastada ja siis on vaja kannatlikkust, et see periood jälle kenasti üle elada.:)
 
rww 06. detsember 2013, kl 13.25
lastel 3..5 on neid palju. laste neropsühhholoogid soovitavad see mida mäletad läbi jutustada ja siis KINDLASTI mõelda välja happy end, muuta ise see film heaks, kui põgened, siis et iga jälitajaga juhutub midagi ja ta muutub lõbusaks, totraks vms, kui ise märatsed siis muutud kangelaseks võidad midagi head, preemeerid end reisiga paradiisi ja kujutled õhtuti ainult kangelasi, võite, imeilusaid kohti, sest alateadvus sinu süütunnet, lahendamata probleeme, pingeid jms visualiseerib suvaliselt, sealt ei maksa erilist sisu otsida. tööta lihtsalt vastu. täiskasvanuna: irl püüa samuti harutada mõned probleemid lahti, teha paar olulist otsust, - näiteks kellegile südamest ja lõplikult andeksandmised on olulised otsused hingerahu saavutamiseks.. .., kuhjunud ülesannetest tee ära kõige ebameeldivam.. ja premeeri end otsustamise eest millegi heaga.
 
minna 15. detsember 2013, kl 17.13
pane sussid v kingad ninaga ukse poole.. mitte voodi poole, siis ei saa igasugune paha energia sulle voodisse.
Ja välisjalanõud tuleb panna ka alati ninaga ukse suunas.. siis ei jää koju manduma, vaid ikka kisuvad välja tegutsema.
 
loodusravi 31. detsember 2013, kl 21.50
oled ehk pinges. peaksid suutma aja maha võtta ja pea muredest tühjaks teha. kõik meie mõtted on tegelikkuses meie endi loodud ja meie poolt kontrollitavad. tee seda ja muuda enda seniseid ilmselt väga kahjulikke toitumisharjumusi nii, et su kehas väheneks madal lihast tingutud sumaenergia ja meelehärmi põhjustav depressiivne energia, mida sa saad valest söögist. Muuda niisiis enda seniseid söömisharjumusi ning ka parem energia hakkab sinuni jõudma ja su unenägusid röömsamaks muutma.
 
preester 02. jaanuar 2014, kl 01.23
deemonid, oled seotud vaimsete jõududega. lõpeta igasugune side kõige taolisega.
 
nette 16. veebruar 2014, kl 19.05
Olen õudusunenägusid näinud terve elu, ei ole mul need küll kuhugi kadunud. Võibolla tõesti stressirohkematel aegadel tuleb neid rohkem, aga ka väga õnnelikel eluetappidel näen neid edasi. Olen juba harjunud selle öösel mitu korda üles ärkamisega. Lisaks käivad külas luupainajad, need on oluliselt ebameeldivamad tegelased.
 
hahaaaa 13. märts 2014, kl 03.30
n2gin hiljuti et sattusin rekkasse mille juht oli halvatud ja mina pidin juhtima ja mingil m22ral ajasin ta kraavi v m6rvasin v mai teagi:SSSSS eniveiiiii megakriiipi oli!!!!!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!