Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Kust algab teie angistus..
 
loodusravi 02. jaanuar 2014, kl 14.51
Mis te arvate, kust pärineb teie unetus? Ängistus ja pinge, mis peast väljuda ei suuda ja teil magada ei lase. Need pinged korjate te kõik ise endasse, enda eluga ja kui te pidevalt väsinuna ja jõuetuna end tunnete, pidevalt külmetute, olete närviline, rahutu, ka unetus käib selle alla, siis sellel kõigel on omad põhjustajad. Kas olete nende peale ka mõelnud? Teie heaolu algab eelkõige sellest, kes panete suhu prügi või tegelikku, rakkudele heaolu tagavat toitu. Te olete ise see, mida sööte, millest end ehitate. Enamus poes müüdavast toidust on söömiskõlbmatu, kuna see on esiteks toitainetu, mis ei lase rakkudel kätte saada elutegevuseks vajalikke aineid, siis peale selle sisaldab ka väga palju organismile omastamatuid kemikaale. Neid igapäevaselt sisse süües, kuhjuvad need kehades ja hakkavad takistama loomulikke kehatoiminguid. Üheks selliseks ebaloomulikuks tagajärjeks on ka tekkiv unetus. Inimene on loodud sööma taimset, kõrge võnkega elavat toitu, süües teiste elusid, võetakse endale kaela vaid teiste õnnetusi. Puust ja punaseks, süües ära teiste poolt väljasülitatud bakterid, jäädakse nõrge immuunsüsteemi korral ka ise haigeks. Tulemused on näha. Vaadake enda elu ja mõelge tagasi, mida te valesti olete teinud, kellele haiget ja tuska põhjustanud. Mõelge nende loomade peale, kes teie mõttetute kõhutäite nimel eluaeg kitsastes puurides ja aedikutes piinlevad, kujutage ette nende tapmist, surmahirmu, mis kõik lihasse talletub. Nüüd mõelge veelkord, kas Universum on pime, et seda kõike ei nähta. Teada ju on, et see, mida teed teistele, tuleb kõik ringiga sulle enesele tgasi. Sealt see ka teie aina kurnavam eluängistus. Loobuge toitumst teiste surmadest ja teie elu muutub palju säravamaks, sest te hakkate elama palkju kõrgemas ja energilisemas sageduses.
 
noh 02. jaanuar 2014, kl 17.37
tarkur noh...ütleb:
nojah..nii mõndagi võib ju õige olla....aga inimene vajab loomset valku ka...vanasti, olid inimese ajud päris väikesed...tänu looma liha söömisele hakkas aju maht suurenema...sest nad said sellest toidust palju energiat...kui nad seda ei oleks söönud..oleksime praegu ka veel ehk sellised taandarenguga olendid...taimset toitu oleks nad pidanud sööma nii palju päevas, et selle tasemini jõuda...seega inimene vajab igasuguseid aineid..mitte ainult taimset toitu
 
aade 03. jaanuar 2014, kl 11.06
millegipärast satun viimasel ajal lugema toitumisest. siin ka.
asi ei ole lihas ega lihatarbimises. Vanast iidsest ajast sõi inimene just seda mida loodus pakkus ja see oli loomulik toitumine. Küttimine ja korilus olid just need mis inimest elus hoidsid, seega liha ei ole tabu ja lihasöömine niisamuti.
Ei ole vaja võidelda lihasöömise vaid loomade pidamistingimuste vastu, et selles osas olen ma nõus.
Toituda tuleb terviklikult ja inimesele loomuomaselt. Vältides rasva, suurendame tahtmatult süsivesikute osakaalu ( eluks vajalik energia on ju vaja kätte saada) niisiis süsivesikute osakaalu tõstmine toiduratsioonis annab laksu meile diabeedi tekkimisele.
Seega söögem targalt ja inimesele loomuomaselt.
Seoses toitumisega pole vaja minna äärmustesse, vaja on võtta mõistusega ja asju loogiliselt. Nii lihtne see ongi.

Olla vastu loomsele toidule lihtsalt seepärast, et loomi peetakse ebaloomalikes tingimustes on loll ja ei anna midagi. Pigem annab võitlus looma elutingimuste eest võitlemises. Seega rakendagem oma energia sellele, millest ka kasu saaks olema.
 
unetu 22. veebruar 2014, kl 21.56
ma juba ammu liha ei söö aga ikka unet
 
heh 23. veebruar 2014, kl 01.40
Minu tervist taastus just siis, kui lihausku läksin ja alustasin paleotoitumisega. Söön ka ikka vahel juustu ja hapupiimatooteid, suhkur, nisu jne on mängust väljas. Unetu ei ole, vahel on vaja natuke tööd teha, hetkel valvan oma põletusahju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!