Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Kodukandi silmapaistvad tegelased:)
 
Olen keegi 25. aprill 2014, kl 18.21
Kes teile kodukandis silma jäänud on?

Mul Tartus hakkas silma näiteks Pirokunn.
Siis on veel üks kuldses kostüümis mees, kutsutaksegi vist Kuldseks Kuningaks, liigub vahel Raekoja platsi ümbruses. Uspenski kiriku preester jalutab mõnikord ringi. Reedeõhtuti panevad Elu Sõna inimesed Kaubamaja juures teelaua püsti. Supilinnas kohtab mõnikord daami, kes nimetab end Leiliks ja küsib suitsu. Vahel küsib raha ja luuletab kokku legende elamisest Peipsi ääres.
 
Tädi tänavalt 25. aprill 2014, kl 21.20
Tallinna kesklinnas liiguvad pidevalt ringi mingites naljakates riietes rõõmsameelsed usklikud. Ei tule meelde, mis nende sekti nimi on, kas kriišad või midagi sellist, aga tatsuvad nad vaikse sammu ja laulu/tümpsu saatel aastaringselt ringi. Ja kogu aeg naeratavad. Ükskord tuli üks noormees bussi ja terve sõidu aja näppis helmeid ning naeratas omaette. Muidu nad kedagi ei tüüta ja mul teevad tuju heaks kui eemalt nende häälekest kuulen. Ükskord ei trehvanud neid mitu nädalat ja hakkasin lausa muretsema, kas midagi on juhtunud :)
 
Lihtne 25. aprill 2014, kl 22.18
Kui usklik ei tyyta, siis ta on surnud.
 
noh 26. aprill 2014, kl 07.25
no ma ka paneks siia kirja...kuigi nagu ma olen...hommiku tööle õhtu koju...et ma eriti päevasel ajal neid erilisi tegelasi ei näe...aga meil on kaks daami...üks on noor, kes jalutab kord koeraga...kord kepikestega:P...a jaa...tema järgi võib kella seadistada:PP...a teine on vanem või eakam...ma täpselt ei võigi seda siin öelda...sest naabernurgas pole vist veel senini selgeks saadud...kus algab eakas või kus maalt vana...ühesõnaga daam, kes kõnnib koguaeg koeraga...juba öö hakul teeb ta ringe..a õhtuks on ta väsinud juba...seega õhtuti teda ei paista:P..no nii rohkemat ma ei näe...võibolla peaks väljas rohkem aega veetma:PPPP
 
-diip- 27. aprill 2014, kl 17.32
On üks veidi ebastandardse käitumisega meesterahvas. Vahel laulab, vahel musutab plakateid... Paar korda olen ka temaga juttu rääkinud.

Kuldne kunn on minu arusaamise järgi mõne baari teenistuses ja kutsub rahvast dringile.
 
Pixie 27. aprill 2014, kl 17.55
kahjuks ei saa ma kohe mitte kuidagi oma auuli mõõtmeid arvestades hakata kohalikke koloriitseid kujusid kirjeldama:
- ma ärkakas hommikul ilma ühe neeruta
- vbl ei ärkakski

aga lugeda on tore:))

kas mittekodukandi omad võivad olla? luuletaks kedagi-midagi kokku.
 
Kolla kükametsast 16. oktoober 2014, kl 00.44
_Tallinna kesklinnas liiguvad pidevalt ringi mingites naljakates riietes rõõmsameelsed usklikud. _

Nad oma lauluga ütlevad alati, kes nad on:
Hare Krišna, Hare Krišna...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!