Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Unenäo valitsemine
 
Sss 31. mai 2014, kl 01.27
Hei, kas olete üritanud nii et, kui näete und, siis proovinud seda muuta. Teadvustate endale et und näete ja üritate nt kellegiga kohtuda või rääkida ja ise muuta oma unenäo kulgu.
Tean et seda on võimalik õppida, aga kas keegi on ka proovinud ja kuidas õnnestunud?
 
kevin 31. mai 2014, kl 01.36
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=5346

Siin mõni väidab, et see on väga kerge:)
 
Seeneke 31. mai 2014, kl 01.37
väga pole proovinud... see nagu ei õnnestu. ikka elan nii sisse, et pigem läheb segi, mis oli päriselt, mis mitte ja pean endale tükk aega sisendama, et see oli ainult uni...
 
Mittekeegi Olikord 12. juuni 2014, kl 22.37
Väga raske unenäo-situatsiooni suudan õnneks lõpetada. Alateadvus ilmselt aitab :) Otsustan, et ärkan nüüd üles ja ongi korras :) Ei oska selgitada, kuidas see mehhanism toimib...
 
krepp 16. juuni 2014, kl 02.42
Oskan teha seda üldjuhul, kahjuks seletada ei oska kuidas teen. Õudusunenäo puhul kahjuks ei oska. Mul ka uneskõndimisega probleemid, täiskuudel näen ka 1-2 minutilisi nägemusi(kõik tundub reaalne siiski olema, samuti teen reaalselt tegevusi, jutustan jmt)
 
dreamy 03. august 2014, kl 02.03
Selle nimi on Lucid Dreaming. Ja kogemusi sellega on mul endal päris palju.
Tavaliselt on need, siis kui tahan unes lennata, see võime on mul enamikel unenägudel. Ning JAH seda on võimalik treenida. Aga selliste asjadega on nagu ikka - väga individuaalne.
 
ei oska 03. august 2014, kl 03.28
Näen absoluutselt igal ööl unenägusid ja uni on nii pinnapealne, et sageli ma ei saa aru, kas magan v olen ärkvel ja kõik toimub reaalselt... Aga muuta seda kuidagi ei oska.
 
M 06. august 2014, kl 01.29
Ma olen palju üritanud, aga alati kui hakkan sundima unenäosuuna muutust, siis läheb asi fookusest välja ja ärkan hoopis üles. Mu 8 aastane laps on vist minu väga eredad unenäod pärinud, kui talle uni ei meeldi, siis räägib, et on üks punane nupp mida vajutada ja plõks üleval.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!