Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Ratastega poeskäimiskotid ja linnakärud
 
helen 09. august 2014, kl 16.22
Tere! Mul on selline küsimus, et mida Te arvate ratastega poeskäimiskottidest ja linnakärudest (nagu ostukärud, aga spetsiaalselt poeskäijatele loodud, millega saab mugavalt poest kraami koju tuua)? Olles kahe väikese lapse ema, kelle peres autot ei ole, eolen tundnud mitmeid kordi sellisest asjast puudust. Ja näiteks maal elavad inimesed, kellel ei ole autot, aga pood on mitme kilomeetri kaugusel. Ja siis veel vanemad inimesed...

ET ennetada kommentaare a la: miks su mees poes ei käi ja raskeid kotte koju e too, siis mulle lihtsalt meeldib aeg-ajalt ise ka poes käia.
 
mhhh 09. august 2014, kl 17.18
Pensionärid tirivad sellistega pidevalt turult kraami koju. Mis seal arvata. Kui sul on vajadus, siis kasuta. Miks läheb sulle korda teiste arvamus?
 
helen 09. august 2014, kl 18.37
Kusjuures ma ei mõelnud selliseid nagu pensionäridel. Välismaal on kasutusel spetsiaalsed ostukotid ratastega. Ma mõtlesin uurida, kas meie inimesed kasutaksid selliseid, et kas turgu oleks.
 
Ehh 09. august 2014, kl 19.28
Meil pole sellisele kärule tarbijaid, sest kellel raha on käib poes linnamaasturiga ja kellel raha vähe, sellel pole jälle sinna kärusse midagi panna.
 
helen 09. august 2014, kl 19.30
Tänan, just selliseid mõtteid ma ootasingi. Nii et kärul ei oleks turgu ilmselt, aga kott on mõeldav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!