Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Abort
 
Neiu 26. august 2014, kl 00.08
Tere.Mul on küsimus kõigile,kes oskavad vastata.Kas perearsti juures saab ka aborti teha?Oleksin väga tänulik,kui saaksite mind aidata.
 
vastus 26. august 2014, kl 00.58
rumaluke, loomulikult mitte! ära tee seda, kui vähegi võimalik, siis too laps ilmale. pole midagi hullemat kui abort. hiljem kahetsed ja nutad silmad peast! ole tubli, kõike head.
 
mann 26. august 2014, kl 01.19
Aborti saad teha vaid peale naistearsti külastust.seal selgub mitmes ndl sul on ja kas saab üldse teha.Kohe tuleb kisa aga mina olen teinud 2 korda ehk siis proovinud mõlemat viisi-tableti oma ja kirurgilist.Tableti variant oli suht õudne ja valus,algus ilus,käid haiglas,sisestatakse paar tabletti ja rahu.Õige vaevus algas paartundi hiljem,vot see oli valus.
Kirurgiliselt-lähed päevax sisse,narkoos,tehakse ära ja õhtul koju.
Ma ei kiitle sellega ,asjaolud olid sellised.
 
nii on 26. august 2014, kl 03.04
ära kuula mingid abordivastaseid, kui ikka sul pole lapsele midagi pakkuda, siis maailma kindlasti ei vaja juurde kahte õnnetutu - üht õnnetut ema ja üht õnnetut last. rikud oma elu ära. ise olen aborte teinud ja kunagi pole kahetsenud, lapsed sünnitasin siis, kui oli mees ja abielu ja kodu, mida neile pakkuda. nüüdseks lapsed suured ja tänan õnne, et noorena oma elu ära ei rikkunud, vaid ikka abordi tegin. pea meeles, et peale 12 nädalat aborti enam teha ei saa, seega kiiresti günekoloogile, registratuuris nii ütledki, et vaja saatekirja ja muidu jääb hiljaks juba. pea püsti, elu läheb edasi.
 
mhmhhhm 26. august 2014, kl 07.40
hmh, tabletiabort on ikka parem, sööd tabletid sisse ja siis ootad, muidugi kui ei peaks toimima, siis antakse veel tablette aga enamasti ikka toimib. Vähemalt ei lähe keegi su kallale mingite orkidega. Mine esimesel võimalusel arsti juurde, registreerudes ütle, et oled rase ja asjaga kiire.
 
Neiu 26. august 2014, kl 18.00
Aitäh teile nende vastuste eest.Sain targemaks ja nüüd tean,mida teha. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!